Navštíveno 84x

pred chvili sem si chtel otevrti sutohificlub a vyjelo na me tohle:
[ Link ]

21.10.2005, 09:00 |
JR me na ty tvy vyjelo tohle :-)) Nemáte oprávnění prohlížet tuto stránku
Daryl to tu píše,ale kdo by chtěl hacknout autohificlub? leda nějaký ubožák...

21.10.2005, 09:03 |
Zdenek (A)
H: Bohuzel ubozaku je na svete az prilis. Nekteri se "jen bavi", nekteri zamerne skodi, z nudy, ze zavisti, z pomstychtivosti...... Nic nenadelas.
ja to porad nechapu - me to jede normalne

21.10.2005, 09:05 |
Zdenek (A)
Newman: Pac jsi teprve ted vylezl z postele ;-)
Newmane...... kdybys to zkusil před 8 hodinou... asi by to nefrčelo tak jak má
jj uz vim o co jde - ted prislo hlaseni o www.restaurace.cz od paii
jako provocation - hlásilo mi to asi od 3:00h až teď mi to naběhlo
nikdy jsem to jeste nevidel, tak se omlouvam
a kdyz jsem to mozna nekdy videl, tak jsem zil v domeni, ze je neco proste blbe a nevenuju tomu pozornost - zkusim to pozdeji a ono to uz vetsinou jëde, ted uz vim co je HACK

21.10.2005, 09:14 |
Alííí Taky se mi to nechtělo načíst, myslel jsem, že Daryl něco předělává... :o(
ze by nejaky konkurencni boj... ?!?!
ja myslel ze padl server........ mne zas vyskocily nejaky errory ....
proste nekdo potreboval dokazat ze stejne jak vsechno, ani toto neni 100%.... asi ho to byvi.... :(

21.10.2005, 09:17 |
FXS vůbec bych se nedivil že to má něco spolenčnýho s tím že někoho se*r že starý forum je pustý a tady to jede
FXS> psst ja bych byl radsi zticha, to se mi jako uzivatele nedovime, daryl jako admin mozna jo ale pochybuju ze to bude vytrubovat do sveta kdo to byl a odkud.. proste se to stalo.muzem doufat ze se to nestane vicekrat...
no me seat forum hackli asi pred mesicem taky :( kurvy to sou
Kdo to nevidel, staci kliknout sem:
[ Link ] tam je to taky :(
tohle forum je dvesteosmdesaty vypeceny kousek toho nenasytneho hackera, myslim si ze to nesouvisi se starym forem kdyz se podivate na vsechny cile jeho utoku - jejich mnohastrankovy seznam treba zde:
[ Link ]
on hacknu li creationcars, no to je husty... ale je fakt ze tim padem to vypada ze to je fakt jen nekdo kdo se bavi..
jj bavi se a je mu snad uplne jedno kdo to je, co to je a kde to je..
pavel. > to ale nevysvetluje vcerejsi vecerni utok...server byl tusim kolem devate, nebo tak nejak, uplne odstavan, vubec nereagoval a dle me byl zahlcen DOS utokem

22.10.2005, 21:23 |
Kapka (M)
hele tak nekdo zborte ty jejich stranky,jak se tam chlubi kolik toho hackry...on když se nebude mit kde chlubit a natrasat si peri,tak ho to prestane bavit...

24.10.2005, 09:48 |
Daryl (A)
mno i kdyz je to nekdo zvenci, prvni zkousel www.autohificlub.cz .