Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > pro vsechny na AHC

o Navštíveno 1402x o
o 23.12.2006, 19:25 | xenonman
dozvedel jsem se vlice zajimavou veci o sve osobe, ze nekteri clevnove po me pekne roznaseji hezke pomluvy ....

rad bych timto cestou i kdyz je to asi zbytecne, pokud nekdo neco mate proti me muzete to rict primo me a ne me pomlouvat pred lidma, ja jsem tohlie nidky nedelal i kdyz ne vzdy prace toho druheho nebyla 100 procent tak proste ho nebude pomlouvat....tohle se proste nedela nevim jestli jenom ja se snazim hrat fer.
To co do me prace, ktere se venuji chapu, ze ne vzdy se muze prace povect na 100 procent ale jsme prece lidi a pokud to bude v mich silach a nastane nejaky problme snazim se vyresti ku prospechu zakaznika ale i kdyz to vyzni spatne a chce setrit nekde kde nema tak se to bohuzel muze nekde projevit. tohle neni moje obhajoba nicmeho POKUD ma nekdko udelana svetla od me a ma mejaky problem s nima muze se bez problemu ozvat a ja se pokusim max jeho problem vyresit....

ale uz me nebavi poslouchat jak nekdo furt nekoho ocernuje pomlouva, ci zavidi tohle proste nechapu asi jsem hloupej v tomhle, ze lidem verim a jednam s nima fer a pokud to jde vyjit jim max vstric tak to udelam....

a docela me pak docela i mrzi, ze se vlastne clovek snazi a za neco bojuje a pak se jen setkavam s tim jak proste slysim jak ja delam spatne a odvadim spatnou praci... Takze pokud sem nekomu neco podelal tak se velice omlouvam a snad to dokaze prenest prez srdce je mi to lito

jinak Vam preji hezke proziti vanocnich svatku....

o 23.12.2006, 19:42 | HIGHTOWER
je to smutné. Já toto neřeším. Mě zamrzí, že mě pomlouvá jen někdo, kdo mě zná a je to fakt kamarád a záleží mi na něm, u ostatních to neřeším, a ono se jim to vrátí, boží mlýny melou pomalu, ale jistě.......
A pokud si případně nekdo neumí své věci vyřešit tam, kde má, tak jeho problém a netrap se tím, protože to stejně nezměníš.....
o 23.12.2006, 19:50 | xenonman
vrchol tohoto byl, ze clovek s kterym jsem driv spolupracoval a sam nedokazal problem vyresit zakaznikovi s lampama ba mu jen uctoval opravy ktere k nicem nevedly tak o me prohlasi ze on tu praci dela lepe nez ja ci podobne a tohle rekne tomu zakaznikovi jen aby se pred nim predvedl tak tohle je na me fakt vrchol.....jsou bohuzel mezi nama lidi kdyz to reknu hnusne SVINE. tem reknu jen toto, kdyz to mate zapotrebi druheho pomouvat tak tahnete do prd...
o 23.12.2006, 19:51 | Luke_288
a co takhle napsat o co presne jde?

jinak xenonmane, kdysi od tebe chtel kamos udelat svetla, ztroskotalo to na tom, zes nebyl ochotnej nam po mejlu vysvetlit, problemtaiku tykajici se bi-xena a vicemene jsi z nas delal debílky. nakonec si to nechal udelat nekde jinde a je spokojenej...
o 23.12.2006, 19:56 | xenonman
ty o ktery jde to moc dobre vedi, vis mozna je spis nekdy lepsi resit veci osbone nebo prez tel nez mail, uz opravdu nevim o co presne slo, nejsem jedinej kdo se tim zabejva takze tohle beru a mas vzdy moznost volby....
o 23.12.2006, 19:58 | pepe689
Dan je v pohodě !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Znám ho nějaký pátek!!!!!!!!!!!!!!!!!
o 23.12.2006, 20:00 | xenonman
je hele pepa zavolej mi amigos pokecame
o 23.12.2006, 20:05 | X-sat (M)
Ne ne, je to hajzl a jsem rád, že to můžu konečně říct!!!!!

;-)
o 23.12.2006, 20:06 | xenonman
i ty sate :-)
o 23.12.2006, 20:06 | Luke_288
uz je to docela dlouho, nevadi. osobne te neznam, tak nesoudim. hlavne ze dotycní vědí...
o 23.12.2006, 20:47 | Rajdlos
jj je to kurva vychcana nemyta :-))))

ale jinak ho mam taky rad :-)
o 23.12.2006, 21:23 | X-sat (M)
Tak s tím mytím nevím, nějaké konkrétní zkušenosti u Rajdlosu? ;-)
o 24.12.2006, 00:22 | Q
sem ti říkal, že seš Hobby Bastler, a to sem ti nikdy nezatajoval... tvoje květináče na světlech už stejně nezatajíš..............

:-))

o 24.12.2006, 07:59 | xenonman
jo to je mi jasny kvetinace a ja to je jasna volba dneska uz se postoupilo dal tehdy se delali instalace za 1000-1500 tak to vis nekde se to pojevit muselo :-)) a kazdy nejak zacinal
o 24.12.2006, 12:05 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
kvetinace rulezzzz :-)))
o 24.12.2006, 18:25 | M.Á.R.A.
No ted sem viděl v jednom autě co mělo xenony, tak z těch světel rostly nějaký kytky, asi jak se tam časem nabrala hlína do těch květináčů, tak to tam vykvetlo :o) joke.
o 25.12.2006, 21:15 | pepe689
to nebyly lampy ale dna pulitru co dan vykloktal
o 26.12.2006, 23:29 | JA
a má rohy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3218 sekund.