Navštíveno 1806x

24.12.2006, 16:42 |
foki | Upraveno: 2006-12-24 16:50:25
jeden clovek si nechal ode me odstehovat jeho novou hvezdu (dnes byvala kamaradka mlade ) odvazela je mlada a kdyz tam prijela tak rekl ze nema penize ze mi to posle na ucet . ted nereaguje na maily ani zpravy a jeho hvezda mi napsala ze posle jen tácek ze prej to na naftu staci . mam autodopravu tak premyslim ze mu vystavim fakturu . jednalo se o cca 550km . kdyz se divam na sluzby stehovani tak se to pohybuje kolem 12kc/km + 200-300kc za hodinu nakladani . ja jsem ji cenu zdelil ona to odsouhlasila ale prijde mi ze to bylo jen proto aby se tam dostala a pak stejne s umyslem ze to nezaplati .
jezdi timhle
[ Link ] a pochazi z usti nad orlici .

25.12.2006, 08:49 |
clown ach jo .. to je verbez
No ty blaho - takovy lidi na to ale jednou dojedou (doufam)...
Normalne ji vystav fakturu a vubec se s ni nebav...
jj, jak se rika, na kazdou svini se vaří voda a dřív nebo pozdějc se ji to vrati...

25.12.2006, 16:56 |
erix7 (K)
taky mame dluznika- Vlasta z Hluboke nad Vlatvou.
Dokonce vzal od clena z tohoto fora "m1tv" zalohu na zesiky , ktere mu ale nikdy nedodal.
erix7:a proč už mu někdo nenakopal pr.el
no, Křivonoska je přeci od Hluboký kousek, myslim, ze budete mit moznost.
jinak nechapu, jak nekdo muze tohle delat tady na foru, zvlast kdyz vi, ze clenove jsou rozesety nejenom po cely CR. obdivuju jejich odvahu, bych se kazdej den bal, ze me prijede nejaka bandicka rozbit hubu
foki: mam to do Usti urcite bliz, nez ty ;-)
hm loni mi takhle chlapec nechtěl zaplatit.zaplatila na oplátku jsem mu zlomil nos

25.12.2006, 22:46 |
LadaN pepe689 je stejné jako Pepa689 co jsem ho znal ....

26.12.2006, 10:47 |
foki to pepe : kdyz jsem videl jak jsi posiloval ? se nedivim .

26.12.2006, 19:33 |
foki | Upraveno: 2006-12-26 19:34:37
toto mi napsal jeho kamarad a admin soucasne , kdyz jsem vznesl dotaz na www.323F.cz
Smazal jsem to ja a priste si vyprosuju reseni takovychle problemu na foru, protoze to nikoho jineho nezajima. Marek je muj dobrej kamarad a pokud na nej chce hazet nekdo spinu za jeho zady, tak at to udela osobne, cehoz se ty bojis.
mezitim mi tam jeden clovek napsal ze kdyby si to precetl pred nejakou dobou tak by ted nemel starosti (jake to mi nerekl) a toto mi prislo ted
Podivej se, vec se ma tak, ze to je vase vec a na jeho zadost jsem prispevek smazal, pokud ti neco dluzi, zajed si k nemu domu pro penize a tady nic nepis, ja jsem s jeho praci spokojen. Zde ti davam jeho tel.cislo a povazuji tuto vec za uzavrenou. Pokud se tedy vyskytne jeste neco, co by se tykalo marca a tvych, resp.jeho penez, budu nucen to smazat a omezit ti pristup. Jako admin jsem povinnen chranit zajmy nasich clenu, coz ty nejsi. A verit budu jemu, protoze ho znam a nikoliv nejakym anonymnim vykrikum.
kdyz jsem se nalogoval tak to asi nebyl anonymni vykrik - aspon myslim .

26.12.2006, 19:40 |
foki to luke : posilovat nebo rozbijet ?

26.12.2006, 20:32 |
Luke_288 | Upraveno: 2006-12-26 20:33:34
foki: spis asi posilovat, osobne nejsem zastance fyzickyho nasili :-)
reakci z 323f clubu se nemuzes divit, admin je asi jeho kamos, ale evidentne nebude tak uplne svatej, kdyz nejsi sam, kdo s nim ma problemy

26.12.2006, 21:15 |
Rave nesrat se a bit!!! ja jsem to sice prehnal,protoze sem dostal podminku.Ale bylo vse hned vyreseno kdyz byl jak reseto.
a za tu podminku ti to urcite stalo co?

26.12.2006, 21:46 |
foki luke : uz vim proc chodis cvicit :-))))))
1 montážní pěna 1 výfuk 1 výlet rovná se spokojenost
foki: to delam pro sebe :-)
pepe: LOL

26.12.2006, 21:58 |
Lada362 | Upraveno: 2006-12-26 22:00:30
no myslim ze s tou fakturou to nebude tak snadny nemuzes asi vystavit fakturu jen tak nekomu za neco
apropo kdyz sme u tech faktur tak tu moji potrebuju do konce roku

27.12.2006, 01:34 |
Cenda neznám ho osobně, pár lidí z mojí party ano. Pochybuju, že bys ty peníze dostal, podle toho, co jsem o něm slyšel.

27.12.2006, 10:27 |
Rave To Luke_288 mno kdyz to jinak neslo.Sak Briann videl muj 3strankovej spis co jsem mu vsechno udelal.Ten pan se me dodnes vyhyba a hlavne respekt!!!s nekterejma jedincama to hold po dobrym nejde mno
njn, ale kdyz voni si pak na fizlarne strasne vymejslej.....

27.12.2006, 13:29 |
Luger Tak bohužel na 323F běžná věc......
Proto se nás pár trhlo, protože "zakladatel" má "zajímavé" názory na svobodu slova v klubu - mizí nepohodlné příspěvky atd. Proto mě ani jeho reakce vůbec nepřekvapuje.... :(
Ale je to svinstvo...

27.12.2006, 13:55 |
Katy 2 foki: nejlepsi je osobni navsteva pokud vis kde bydli.
a pokud se na to necitis, tak zkus vystavit tu fakturu - dej to inkasni agenture a ta by si s tim mela poradit za nejakou provizi. a muze se to dokopat az na soudni vymahani, prip.exekuci. akorat je to na delsi dobu. anebo nejake jine " vymahace".
otazka co vsechno jste si mezi sebou rekli atd...
no hlavne asi jestli jde o takovou sumu, za kterou ma smysl tohle vsechno delat

27.12.2006, 16:42 |
m1tv ono to s vlastou neni tak jednoduchy protože se z hluboky odstěhoval a ted bydly nekde v čb ale nikdo nevi kde starej telefon zrušil a když sme sehnaly novej tak ten po dvou telefonech a domluvě že bude v ten a ten den doma taky už zrušil a nikdo nevi kde je:((

27.12.2006, 16:47 |
Katy 2m1tv: co sousedy-zkouseli jste? ti nekdy poradi.nebo nefiguruje nekde na netu?
jinak je to fakt nekdy tezky nekoho najit zvlast kdyz se v dluhach topi az po usi. a kdyz ho najdes tak nezaplati pac nema.takze marna prace.

27.12.2006, 16:48 |
Luger Mno co jsem, slyšel tak kámošovi před cca 2-3 měsícema říkal že se chystá někam do zahraničí, tak třeba jestli není problém tam.....

27.12.2006, 16:54 |
m1tv to katy ptal sem sem se na adresu i vlastovo znamejch a nikdo netušil a takže sousedi sou mimo :( a erix mu skoušel posilat upomonku poštou a nic:( takže mrtvo hold no:(

31.12.2006, 15:03 |
foki to luger : tohle by mel vedet clovek driv a jednal by taky jinak . skoda chybama se clovek uci .