Navštíveno 1342x

Tak pánové, jak jsem psal tak jsem byl zkoušet nové tréninkové hřiště. Speciálně pro blanenský skate, ale jaxi tam nikdo nechodí páč je zima. Je to asfaltová plocha dostatečně velká, která se skládá i s částí, které se dají přesouvat. Je tam velká rampa, na které jsem prolítl a letěl dál cestou necestou, ale kolem je tráva, takže to dopadlo dobře :-)) Jinak centrální skoky přímo uprostřed a je to krása, skoro stavěný na Hyper 7 :-)) Jen foto a už se těším na pořádný skoky.

To byl start plošina :-))

Tak co ? Jdete do toho ? Já si to užil zatím jen na 2 nádrže, ale masakr !!!

25.12.2006, 19:50 |
*DM* Tak to aby jsi si opravdu koupil ještě jednu H7 na náhradní díly,jak tak koukám :o)))))))

25.12.2006, 19:55 |
JR no nevim jestli ten asfalt je to pravy
Jo když to nepřeháníš, tak ten beton je napohodu. Je potřeba se trefit do určité rychlosti, protože H7 padá napředek a to dost drsně.

25.12.2006, 20:06 |
JR a zkusil si nekdy v letu pridat plyn? ;-)

25.12.2006, 20:24 |
*DM* Mno vyčkám,až jak dopadnou první účastníci,asi koupím pár jetých H7 a budu tam prodávat náhradní díly :o)))))))))

25.12.2006, 20:24 |
BULOH Ano, H7 lítá nádherně a dopadne na všechny 4 kola. Já před odlepením z rampy uberu plyn, nebo v letu koriguji.

25.12.2006, 20:26 |
BULOH DM: proč? Zeptej se Pressa jak skáče moje H7, ukazoval jsem mu videa, skoky kolem 7 metrů při výšce 2 metry.
Ne já jsem skočil stylem rozjezd skok bez přidání plynu a šlo to na čumák. Ale když skočím přes tu středovou rampu stylem přidám trochu , skok, tak na protější rampě mě to veme zadní kola a dopadne to jak do peřin. Zkusím ještě ve vzduchu přidat plyn a jsem zvěf´davej, jestli se něco změní :-))) Jinak H7 vydrží fakt neskutečný věci.

25.12.2006, 20:41 |
BULOH | Upraveno: 2006-12-25 20:41:54
Ano H7je velice kvalitná stroj.
hmm, pěkné rampičky, skoro jako ty naše :-)
a heledmě se tak to se stavím podívat:-)
jo rampy jsou super ale sem tam nějaká ta odřeninka přijde.
I toto je vysledek z rampy

a jeje to vypada ze toho mazla chces zrusit na asfaltu,ale pujdem do toho a uvidime nachystame a ozvem se:-)

Miloš_BK: to není výsledek asfaltu, nýbrž náraz v plné rychlosti do železné konstrukce, nějak jsme to neodhadl :-((((
jinak při skocích , když se skáče s rozumem, ujma není žádná :-))) a vizualní zážitek je bombový...když máte pár diváků , tak sklidíte i potlesk :-)))
ten savík v popředí, to je ten co je k prodeji na modelbazaru, nebo je už odkoupen???

27.12.2006, 23:21 |
BULOH Taky by mě zajímal ten Savík.
co to je za Savi, že to má jen 4 tlumiče ?

28.12.2006, 08:54 |
BULOH No myslím, že tlumiče jsou z jinýho a celkem hodně dobrýho monstra, že?
jj mishane... pár diváků - že??? jen by to chtělo se předemnou nestydět.... a nezakazovat ostatním, aby mi zavolali - abych dojel...že???
jinak tad jsou Aligátorovy videa z našich ramp (možná už jste viděli)
[ Link ] [ Link ] [ Link ]

28.12.2006, 12:24 |
Smrada (M)
Premyslim, ze se az to dam dohromady stavim na skate parku na Smichove ;-). K vam je to daleko. Dnes jsem nakoupil poradny sroubky, pac ty origo nektery uz nejdou ani rozroubovat jak jsou ohlodany. Holt krizak je krizak a kvalitni naradi na nekvalitni spojovaci material nic moc

28.12.2006, 14:04 |
akim 4 tlmice, podobne ako na Losi LST(2) co je zrovna jeden z najlepsich truckov na svete podla mna...
akim se vyzna!jsou to opravdu tlumiče LST Dobry!!!