Navštíveno 1016x

29.12.2006, 19:45 |
X-sat (M)
Tak co, kolegové? Jak se těšíte do práce, pod novým zákonem, novou výplatou...
8-/
mnoo, to je otázka do pranice.... :-( zatím stále dohady, o kolik jdeme u nás na RCPP dolů

29.12.2006, 21:22 |
Smrada (M)
Tak vam nejak nevim, za tento rok odeslo ze spravy stredocech asi 1000 lidi. By me zajimalo, kdo tam zustane:/
plánovaný stav RCPP - 15 lidí
skutečný stav - 12 lidí
odveleno - 5 lidí ( 2x čerstvě škola na 18m, 3x na "služebce" na rok
Velitel+Zástupce - 2 lidi
takže pro výkon služby na úsek 22km hranice zůstává 5 lidí.
a to jezdíme obden, ve 2 lidech, na výpomoc na hraniční přechod Krásný Les - Breitenau ( dálnice do Drážďan) a teď na nás někde zase "upekl" ještě 5 služeb na výpomoc, taky ve 2 lidech, na OOP Jablonec n/Nisou... totální nesmysl...
1 kolega, co má všechny možný důstojnický školy a kurzy, ví o cizinecký policii a její práci hodně jde radši do civilu, nemůže přenést přes "srdce", že mu místo kapitána zůstane hodnost podpraporčík....

29.12.2006, 22:14 |
X-sat (M)
2.1. nastupuju do práce a vlastně ani nevím kam, jak a za co vlastně... Zákon účinný, ale toť vše. Je mi z toho tak nějak ouzko. Každopádně smlouva na dobu určitou a co bude za 4 roky ví bůh...
jo to já ještě vím kam, ale nevím rozhodně za kolik :-)

29.12.2006, 22:31 |
X-sat (M)
No tuším kam jít, mám od toho klíče, ale neni nic, co by o tom rozhodlo 8-) To mě poser, organizace, jejíž podstatou je boj proti porušování zákonů... sama porušuje zákony...
já jdu 1.1.2007 od 07 do 07 2.1.2007, nový plaťák sem nepodepisoval, tak asi budu makat zadarmo.
Tabulka - 15
skutečný stav - 15
vedení - 2 (VO + ZVO)
škola - odvelení - 2 (Pol. Akad + ZOP)
práce se školou - 2 (samé studijní volno)
plně služba - 9 (1 přesluhující už 2 roky)
takže pořádně v 9 lidech, kdy máme nápad TČ 11 ze 75 ze všech oddělení ve středočeském kraji.
vedoucí půjde z pplk. na por. :-), ti co byli npor. budou prap. atd., já bych měl zůstat pprap. s funkcí asistenta.
X-sat: na dobu určitou? To mají jen ti, co jsou u sboru do 3 let, co sem četl výklad k zákonu.
jo a co sem koukal na TV, tak to bude dobré, oni se kluci pokusí, abychm na tom byly aspoň stejně jako v r. 2006 :-D A další věc je, že se bojí, že lidi utečou, protože říkají, ať lidi počkají pár měsíců, jak to bude? Ale proč, když už v únoru 15. se uvidí, jak kdo nic nemá :-((((((((((((((
no stačí se podívat na "zeď nářků" u toho pablba Langera :-(
[ Link ]

31.12.2006, 19:37 |
X-sat (M)
HIGHTOWER - sloužím 7 let a jsem na tabulce v 7. PT - tj. DiS či Bc. do 4 let