Navštíveno 230x

Ahoj, chci se zeptat, jaký maximální výkon bych dostal do motoru 1,9 TDI 110 hp (seat toledo II), kdybych nechal vyměnit turbo, vstřiky za race 520 a chip na míru. Dále by mě zajímalo jaký má tato úprava vliv na motor a na ostatní části, má to totiž najeto cca 135 tis km.
Poraďte prosím, jestli tomu tady někdo rozumíte.
Děkuju
zeptej se na www.dieselpower.cz
Kluci tam maji tento motor zmaknuty dobre a radi i poradi....urcite se tam jukni....
s tim co pises si myslim, ze se bez problemu dostanes na 160-170 koni, kroutak si netroufam odhadnout...

22.10.2005, 00:22 |
clown ofiko ted pry bude mit novy 1.9TDI 115kw .. tak uvidime ..
VW jde ted do sebe, meli by mit i novy benziny s kompresorama, pry se da cekat 1.4 kompresor az 90kw .. uvidime ..

22.10.2005, 00:26 |
Cenda znamej si koupil novou koktavku II, prej si ji nechal primo ve fabrice cipnout na 180PS. Jestli ho prodejce oblaf nevim, moc se mi tomu nechtelo verit, kor pri nezmenenej zaruce...

22.10.2005, 00:32 |
clown Cenda ...
jezdil jsem se 103kw 2.0 jak v DSG (kokta II) tak v manualu (Seat Altea Sport) a libilo se mi to .. jen to lehce jeste odhlucnit .. kazdopade skok to je .. pruser je ten, ze Bosch umi i vic .. ted tvrdi, ze jsou nekde na 60% vykonu .. ale bloky motoru to nevydrzej ..

22.10.2005, 00:37 |
Cenda nejak moc jsem se nevyptaval, ale je mi divny, ze by na to pak drzeli obvyklou zaruku... v tom aute jsem bohuzel nejel.
Cenda: jestli to byl ten 2.0 TDI tak tech 180 koni problem nebude, problem spis bude kroutak, kterej uz neunese spojka, proto bych se divil, ze by mu ve fabrice nechali zaruku. vim, ze me nabizeli chip uz na salone, ale slabej.

22.10.2005, 18:01 |
Cenda Luke: 1.9 TDI.
no tak to je 180 dost, mozna ze ne utopie, kazdopadne ten motor pujde do kopru, pokud to udelali jenom chipem, coz se mi taky moc nezda.
muzes nejak zjistit, kolik ma kroutak?

23.10.2005, 14:05 |
Cenda muzu se ho zeptat, az ho uvidim, cili az budu mit nakresleny vykresy domecku, tak mu to tam povezu, ale nevim kdy.
fajn, tak se ho zeptej, protoze to by me docela zajimalo. a taky by me zajimalo, jestli to maj odbrzdeny, protoze me kdyz delali auto a jeli sme to projet s diagnostikou tak ta ukazovala jenom kroutak...