Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > 2 mojí milí silvestranti

o Navštíveno 1196x o
o 01.01.2007, 16:50 | Q
Děkuji všem co se zastavili, letos to bylo v malém, ale opět pohodovém stylu se spoustou tance a nějaké té zábavy.

účast AHC slabší, ale doufám, že zbytek mých přátel jim to vynahradil a dobře se bavili. Gril super a Clownové ve 4 ráno všichni ze Cinema City děkovali, když se pustili do opuštěných chlebíčku a ostatních dobrot. Tuším, že sežrali i ty tyčky, co je Dan prolil šampáněm.

Danovi se omlouvám, bylo to pochopeno trošku jinak a mě to mrzí. Opravdu není můj typ, takže v tom něco žárlivého fakt nehledej. Navíc už sem jí vzkázal svoje, nenechám ze sebe dělat kreténa.

Těm pár lidem (cca 40) ze cinema city přeji také vše nejlepší do nového roku a těším se na další akci!

Byli jste všichni úžasní a Vyškov nevyjímaje!
Fotky budou zítra

Ahoj Q

PF 2007

o 01.01.2007, 17:38 | xenonman
ne ja v tom vubec nic nehledam a jen jsem ti to rekl jak mi to bylo receno a proto jsem ti to i rekl a kde je pravda po tom ani nepatram a nic nehledam, beru a doufam ze te muzu povazovat za kamarada
:-) a proto jsem ti to i rovnou rekl at se k tomu nemusime vracet a je to za nama smaznuto tecka ...PF 2007
o 01.01.2007, 17:43 | xenonman
ps a hlavne ja jsme opet zase tradicne chybel a zadne akce jsem se nezucastnil, rec je samo o jinem danovi ne o me :-)))

jinak fordik doufam ze si to bral jako legraci vsechny narazky a snad to nebylo nejak moc nevkusne a vsechny ostatni zeny ktere jsem nestacil na silvestra polibit tak se omlouvam doufam ze se mi to podari do priste stihnout a vynahradit,mam na to jeste 365 dni :-)
o 01.01.2007, 18:02 | Q
Fordik už si musel zvyknout. Po pravdě řečeno, na ten její kukuč bych si taky zvyknul neb na fotkách vypadá nádherně. Trošku to kazí zoubky od cigaret, ale s tím se dá něco dělat. Na r.v. 91 dost dobrý!

:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
o 01.01.2007, 22:24 | clown
Q .. zase je otazka aby to v roce 2015 nevypadalo na rv 80 a starsi :o))
taky znam..

btw ..

nechce nekdo chlebicek ... dnes zase vyrobeno 60 kousku .. kuwa .. , ty lidi jsou na palici ..
o 01.01.2007, 22:41 | Q
no ty woe, velkovýrobna u clownů. místo prodeje komponent se maká na chlebíčkách. tomu říkám podnikatelskej duch!!!
o 02.01.2007, 12:37 | Q
ty woe, tak fotky az vecer. nestíhačka
o 02.01.2007, 12:42 | clown
Q .. M zivi spotrebak ..
komponenty se neprodavaj :o))
o 02.01.2007, 12:43 | Q
:-)
nechce ještě prodávat zabezpečovačku?? Něco by tu bylo... :-))
o 02.01.2007, 12:56 | clown
:o)))

nene .. ja sex vzdy bez ochrany ..
na zbytek mam Generalli :o)))
o 02.01.2007, 13:14 | Q | Upraveno: 2007-01-02 13:23:29
Tak takhle to bude na www.certoviny.cz

Vážení přátelé, milí kamarádi a kamarádky,

Tak jak rychle uplynul rok 2006, tak rychle uplynul i Silvestr 2006 tam v té dáli jménem Horoměřice.

Po úvodním zmatku zavládl na venkovské diskotéce klid a pohoda, lidé se postupně sjížděli dopravními prostředky a poměrně brzy se na baru nedalo hnout. I přes drobné slovní potyčky se starším ožralým osazenstvem se večer začal krásně rozjíždět a plný parket na sebe nedal dlouho čekat.

Tímto bych rád poděkoval majitelům Echo Klubu, přičemž hlavně zaskočenému Hippovi, který byl poměrně zmaten takto organizovaně-neorganizovanou grupou a skoro se nás na začátku bál…  dále pak barmankám a barmanovi, kteří se ze všech sil snažili uspokojit ty Vaše prochlastané zobáčky… :-D

Děkuji za účast mé Barrandov BuFu Group (Aleš je FUBU, přičemž maso grilované Alešem bylo po zásluze pochváleno a on si asi už nezapraří, protože se nehne od grilu), dále pak mé druhé rodině AutoHifi Clubu, který ač reprezentován malinkou skupinkou mi udělal velkou radost. Rád jsem přivítal Víťu, Dáju, Jarouška a Janičku, kteří za námi přijeli až z daleké Asie jménem Vyškov!! A v neposlední řadě Cinema City Group, která nenechala na pokoji ani bar a ani diskotéku, čímž si získala srdce DJe. Skupinka CC byla zpočátku taková mírná, tichá, no a pak dorazil Grim, teda Mr. Míra Grim abych byl přesný a tím se to celé tak nějak zvrhlo do těch ranních orgií………   

Rád sem poznal spoustu nových lidí (teda až na vyškovskou Marcelu, která mě na nový rok dostatečně nasrala, přičemž za toto slovo se neomluvím, protože nejlépe vyjadřuje holou realitu. Nádherný exemplář toho slavného výroku pana Kopeckého – „kdyby blbost nadnášela, tak Vy se tady vznášíte jako holubička“). Děkuji Terezce za odvoz BuFu Group a třeba někdy vyrazíme na golf. Poděkování patří také Monice a Tomášovi, kteří mi pečovali o zkroušeného brášku a já si toho velmi vážím!

Prostě děkuji Vám všem, že jste přijeli, pobyli a měli jsme fajn silvestra.

Vaše postřehy, připomínky, ale i komentáře mi bez obav pošlete na mail nebo ve formuláři zde na čertovinách.cz

Ahoj a ještě jednou vše nejlepší do nového roku 2007 přeje

Vláďa
o 02.01.2007, 14:15 | Smrada (M)
Ja jsem chtel za Smradovce podekovat Clownove za spolecnost pro Smradovou, Clownovi za spolujezdce pri nocni cestovni akci. Nevim co tam pri vystupu tak smrdelo, potom co sme vystoupili Fordika a spol. ale od te doby je vse normalni :o)))
Vladovi za super akci, i kdyz sme Te tam moc nevideli. Barrandovakum za obcasnou dobrou spolecnost a Monice a Tomasovi za To same co Vlada. Doufam, ze uz je brachovi a Deny lepe.
Fakt vydarena akce. Ve vetsine chvil jsem zapomel na to, ze mam 37,5 teplotu a rymu jak tram
o 02.01.2007, 14:26 | clown | Upraveno: 2007-01-02 14:27:32
Smrado .. nevim .. prislo mi to jako by se jemne neco palilo .., ale tezko rict .. vubec to nemuselo byt z Tigra ... :o)

btw .. Smradova ma dat vedet Clownove, kde koupila ty chlupaty "pouta" na ruce :o)))
o 02.01.2007, 14:29 | Smrada (M)
Mam pocit ze v H&M ale jeste to zjistim. Hlavne myslim, ze byli posledni
o 02.01.2007, 14:36 | clown
:o)))
o 02.01.2007, 19:38 | Berny
Q.... ty mě s tim FUBU budeš nasírat dlouho co ??? Ty hadry už několik let nenosim a ty mě furt dáváš mimo BUFU partu, neštvy nebo se budeš u grilu příště udit ty.
Jinak super akce :)))))))
o 02.01.2007, 22:33 | Q
Omlouvám se, ale mě nebaví moc sedět.... navíc kdo by pak fotil... :-)))
o 02.01.2007, 22:48 | Q
Tak jedeme - webovky

[ Link ]

jsou připraveny i se silvestrovským photoAlbem
:-))
o 03.01.2007, 02:32 | Fordik | Upraveno: 2007-01-04 16:53:12
Já bych tímto též chtěl poděkovat za sebe,svoji Kristýnku a taky za Terku co tam byla s námi a to konkrétně hlavně Smradovi za to, že jsme se do Horo dostali a hlavně že před půlnocí - MÁŠ TO U MĚ!
A taky samozřejmě Churošovi za dopravení zpět domů!!!!

Jinak na ty narážky jsem si zvykl :o) ale co je moje to si hlídám a nerad bych řešil věc, která tu už před časem jednou byla.
Dane - v pohodě :o)
Příště se ale pánové musíte víc věnovat té druhé co se mnou přijela. Je sama a kluka by docela potřebovala ;o)
o 03.01.2007, 13:15 | Q
2Fordes: nestarej se, tam už je tuším postaráno...
o 04.01.2007, 10:14 | Smrada (M)
Q: Kdo je ten stastlivec? :o)

Clown: Tak ne HaM ale C&A ;-)
o 04.01.2007, 16:52 | Fordik
Q : nepovídej. Něco nevím??? :o)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4034 sekund.