Navštíveno 197x

pls nevite, kde koupit kartu do pc pro pripojeni 4ks kamer a zaznamenavani obrazu na disk ze vsech ctyrech zaroven? Kamery jsou samozjerme myslene normalni, ne usb webkamery.
diky

22.10.2005, 20:11 |
JR ICQ
můžu se připojit????
mě by ještě zajímalo jak to dostat po netu do druhého PC. On line přenos.A stačí jedna kamera
mě by to také zajímalo jako morpheuse, stačí 10 kamer, mě jde o hlídání dobytka a objektů

23.10.2005, 11:14 |
JR

23.10.2005, 15:38 |
Q nemyslím si JR, že to je to co kluci hledaj. podívejte se na www.slovakalarms.sk do sekce ke kamerám. Můžu Vám z toho přitáhnout cokoli. My to montujeme pouze okrajově, ale umíme to v pohodě.

23.10.2005, 15:39 |
Q jinak všechny karty do PC co tam sou, tak podporujou sdílení přes lan a internet.

23.10.2005, 16:09 |
JR Q: Tohle proste umim sehnat ja, kdyz nekdo nabidne neco jinyho, tak klidne
to Q,
nejak ty karty tam nemuzu najit, muzes pls popsat kde presne v menu to je?
thx
jukni na escadtrade tusim se to jmenuje, ted sem kupoval 2 karty po 4 kamerach, je to bezna PCI karta se softem pripojis 4 kable a jedes, kdyz mas vic kamer proste pridas dalsi kartu, soft to umi, delaj ruzny verze podle vykonu.
thx. za linky. ta na stumobil za 2tkc, nemate s ni nekdo zkusenosti, je to az nak moc levny....

24.10.2005, 11:47 |
Q escatrade ano.
podle toho co potřebuješ musíš vybrat kartu, nekoukej na cenu, ale na to, kolik kamer a v jaké kvalitě nahrává!!!! u některých kamer jede full jen jedna kamera a ostatní sou pomalý skoky.