Navštíveno 60x

22.10.2005, 21:01 |
TheTimo | Upraveno: 2005-10-22 21:02:12
1. Auto pro ženskou čili malé
2. Délka do 4 metrů
3. Nejlépe 3 dvéř hatchback
4. Malý obsah, max. do 1350 ccm kvůli pojistce a aby se v tom nezabila
5. S cenou do 30kk
Mám P 106, ale nemůžu sehnat papíry, takže se asi prodá a koupí se něco jiného...

22.10.2005, 21:10 |
Petrando | Upraveno: 2005-10-22 21:11:21
Trabant, a tech zbyvajich 20k muzes vrazit do muziky ;)
jak je ta 106ka stará ? jestli už má evropskou homologaci, tak ji lze přihlásit, ač to bude o něco dražší - tuším asi o 5000 :-)
protože na evropskou homologaci se pokud vím nevztahuje omezení věku auta - akorát se platí ten 5000 poplatek státu jako tuším "příspěvek na sešrotování" :-)
1992, fakt nevim, jestli v tom jsi nějak zběhlej, budu rád za každou pomoc ...
tak koukni, jestli na štítku s vinem neni napis, kterej zacina e a je v nem spousta hvezdicek * - to je evropska homologace :-)
moje mamca ma P106 1993 a uz to evropskou homologaci ma :-), takze 92 by ji mohla mit taky - nijak extra o tom nevim, ale tusim, ze jsme to resili s kamaradem a posilal mi nejaky popis, jak na to - jestli to najdu, tak ti to poslu :-)
je tam jen tohle...a na druhém štítku nic dalšího není ... kdyžtak zkus kouknout, díky

tohle je druhej s vinkem

22.10.2005, 22:12 |
htd podle ceho se to kontroluje? je nekde na netu databaze? lze to nejak... O:-)
a to tam já co? to tam já nemám, takže je to v pí*i :o(((

22.10.2005, 22:51 |
Rudi za tudle cenu asi Fiestu 8)
tak koukni, jestli na štítku s vinem neni napis, kterej zacina e a je v nem spousta hvezdicek * - to je evropska homologace :-)
moje mamca ma P106 1993 a uz to evropskou homologaci ma :-), takze 92 by ji mohla mit taky - nijak extra o tom nevim, ale tusim, ze jsme to resili s kamaradem a posilal mi nejaky popis, jak na to - jestli to najdu, tak ti to poslu :-)
obávám se, že asi ti nezbyde nic jiného, než sehnat papíry - příští týden pojedu na vrakáč, potřebuju kus plastu pro mamču, tak se zeptám, jestli by měli nějaký papíry na prodej :-)
jinak podle štítku je to 1,1i monovstřik :-) - neboli 1124ccm 44kw a kód motoru je TU1M a řídící jednotka je buď Bosch Mono Jetronic nebo Magnetti Marelli G6 :-)
jinak sorry za double post, udělal jsem refresh v prohlížeči :-(
jo a ještě mě napadlo - jaký je datum první registrace toho auta - najdeš v origo techničáku - podle toho, odkud je - protože dle usmd je rozhodující nikoli rok výroby, ale datum registrace, což by teoreticky mohlo být méně, než 8 let :-)
Je tam 1992, čili je to pasé a jedině papíry. ..

23.10.2005, 10:02 |
Valis TheTimo: Kamos ma na prodej corsu 91, 1.4I ,ale papiry z 1.3.Ofic. prestavba,po technicky,hovno zere a chce za ni asi 22 tis
Valis: Zamítnuto, přítulkyně chce jedině ten novější gesicht :o)

23.10.2005, 10:14 |
Valis Tu kulatou mrsinu?To asi do tri petek neskousnes :-)
já wim, dnes jedem na Fiestu ;o)
Timo: tak už vím, jak to bude - zítra dopoledne jedu na ten vrakáč, tak se optám na ty papíry a pokud budou za dobrou cenu, tak dám echo a domluvíme se, jak dál - je to vrakáč v praze, kousek od zličína :-)
maresk: super, dej echo, mám mail pod nickem i telefon, tak se stačí ozvat, nebo sem, díkes moc...
není zač :-) - počítám, že se ozvu okolo 12h :-)