Navštíveno 2282x

10.01.2007, 11:17 |
Daryl (A)
Vymejslime reklamni spot do radia na tohle forum :)
Zkuste nejaky text, popripade muzete udelat primo i nejaky jingl, jestli si na to troufate :)

10.01.2007, 11:17 |
Daryl (A)
jo a tak do/kolem tech 30 vterin :)

10.01.2007, 11:22 |
JR Chapu, ze vic uzivatelu = vic pristupu = vic penez .......... ale obavam se, ze vic uzivatelu = vic trotlu a jelit a kvalita fora pujde dolu. Kdo se zajima o problematiku autohifi, tak tohle forum zna a reklama se mi zda zbytecna.

10.01.2007, 11:22 |
Q No ty woe, my sme fakt nekomerční forum pro fandy....

10.01.2007, 11:25 |
Q ups - JR mě asi předběhnul..............
ale máme stejnou aspoň minutu. :-)

10.01.2007, 11:27 |
JR ale ja toho napsal vic :-D

10.01.2007, 11:49 |
Daryl (A)
hm sem cekal :)
vic trotlu asi ne ... jde jen o % a ty se nemeni ...jako vsude jinde ..
na masove rozsireni internetu a potazmo navstevnosti fora jste si uz mohli zvyknout. Navstevnost diametralne stoupa od zalozeni AHC a bude stoupat az do skonani fora jako takoveho. Muzeme vylepsovat nastroje na spravu fora, ale nemuzeme omezovat pristup lidem.
Q, JR: pojem nekomercni je dosti diskutabilni. Free a nekomercni muze byt forum s 20ti uzivateli. A to tohle forum prestalo byt uz pred 7mi lety. Ja se snazim nezatezovat uzivatele komercni strankou veci aspon co se jejich penezenek tyce, ale s komerci se tu pocitat musi, protoze jinak to muzu zavrit.
Ja nevim, ale tezce mam pocit, ze to nekteri fakt nechapou ... opravdu si myslite, ze Vam nekdo postavi forum, takoveto forum , a bude ho pro Vas provozovat zcela zdarma, bez banneru, bez komerce, ze nekdo bude sem jen tak sypat stotisic rocne aniz by se mu to vratilo ? Aniz by to melo nejakou budoucnost ?
Navic tohle je reklama do radia radio4you jako vymena za banner. A nema pritahnout navstevniky ale primarne inzerenty, reklamu, aby se tohle forum konecne vyhrabalo ze sracek. Volove.

10.01.2007, 12:54 |
X-sat (M)
Chci podíl!!! 8-)

10.01.2007, 13:12 |
Daryl (A)
X-sat: podil z ceho ? Dluhu ? Ok ... kolik chces ? Nabizim 100% :)

10.01.2007, 13:18 |
X-sat (M)
Podíl z příjmůůůů 8-DDDD

10.01.2007, 13:29 |
Daryl (A)
X-sat: prijem neni relevantni. Pokud chces prijem, tak i vydaje. Nebo si myslis, ze te tech par stovek korun zachrani ?

10.01.2007, 13:36 |
Daryl (A)
Nejlepsi napad bude odmenen .... hmotne.
ty a nebylo by lepsi, kdybysme vsichni dali nejakej prispevek(ja teda nemam ani řádově představu, kolik by to mělo bejt), aby to bylo OK? protoze ja vidim, jak je forum desne pomaly, kdyz je tady hodne lidi a tim, ze se udela tahle reklama, tak je předpoklad, ze lidi bude jeste vic, tudiz forum bude jeste vic přetížený:(

10.01.2007, 14:31 |
Daryl (A)
luke: takze mam zastavit registrace, a registrace mladsi rekneme jednoho roku smazat ?Kdyz bude vic lidi, bude vic inzerentu, vetsi prijmy a jako vzdy se system posiluje, upgraduje rozsiruje. To jsou ty vydaje. Nejak nepobiram ten nazor, ze cim vic lidi tim hur.
Luke: je tu registrovanych 3500 lidi, aktivne na forum za posledni mesic vlezlo necelych 2000 lidi. Aby se zaplatily ty nejnutnejsi naklady, ja zrusil bannery, moderatory a zakaz komerce, potrebovali bychom 6000 mesicne na housing, 30000 rocne na upgrade/vymenu HW a dva lidi na udrzbu celeho systemu. System vyzaduje neustaly dohled, takze pochybuju ze to nekdo bude delat DLOUHODOBE zadarmo. Zadarmo nic nefunguje. Nadsenec to zmakne tak mozna rok. Vic ne. Takze platit. Nonstop resit ? Drzim se pri zemi 3000 kc mes.
Suma sumarum:
30.000 HW
78.000 housing
36.000 clovekoprace
A to system nikdo nebude zdokonalovat, pochybuju ze vsech 2000 lidi ty penize zaplati, a pokud tim podminis registraci, tak forum zanikne. Zustane tu 30 lidi, kteri si vcelku nemaji o cem povidat, protoze si vse reknou pres telefon, icq ...

10.01.2007, 14:32 |
Daryl (A)
Luke: a nebylo by lepsi upgradovat system, aby nebyl pretizeny ? Nebylo by to lepsi ? Co je lepsi downgrade a omezeni ? Nebo rozvoj, rozsirovani ?

10.01.2007, 14:36 |
Yawor OT : 144000 jsou cca roční náklady na provoz ?

10.01.2007, 14:40 |
Daryl (A)
Y: to nejnutnejsi s danou filozofii.
na podbnou castku ci cenim svou praci odvedenou a porad odvadenou na foru.
daryle ja vim, ze to neni jednoduchy, ale kdo ti zaruci, ze cim vic tady bude lidi, tim vic tady bude inzerentu? cim vic lidi tim hur- to bylo mysleny na soucasnej stav, kdy cekam treba minutu nez se muj prispevek zobrazi...
je jasny, ze lepsi zpusob je rozvoj a rozsirovani, ale kdyz vidim, kolik to stoji ted a jak je to pretizeny, tak si nedovedu predstavit, kolik by tu muselo bejt inzerentu, aby to bylo tak, jak by melo...
btw z ceho bylo dotovany stary forum?

10.01.2007, 14:46 |
Daryl (A)
stejne jako tady + maji vlastni e-shop. A forum je jim u prdele.
mmch, čistě pro zajimavost, jakym zpusobem se bude platit treba ta reklama v radiu? a jak marketingove oslovit a nalakat lidi na stranky, zabývající se autohifi, ale jejich gró je diskuzni forum?
tohle neni zadny rejpani, je to docela zajimavy nahodou...

10.01.2007, 14:51 |
Daryl (A)
navic by tu nesmeli bejt rejpalove co sezrali vsechnu moudrost sveta ... ale maji kratkou pamet.
vysvetlete mi jednu vec. PROC VAM TY BANNERY TAK VADI ?!?!?!?! Prekazeji Vam v psani nebo cteni peispevku ? Dokonce jsem zakazal rychle animace. Je tu proste jen par obrazku navic. Nebo nekoho neskutecne irituje fakt, ze to forum funguje a skoro i prosperuje ? Jakym zpusobem to kho obtezuje ? To ze se NEKDY to forum zpomali je aktualni problem, na kterem se pracuje. Resime ho. Neni na porad. A vyresime ho.
Jeste nejaky JINY PROBLEM ?????

10.01.2007, 14:56 |
Daryl (A)
Luke: reklama v radiu je popsana vyse. Je toi vymenny system. Oni tu maji svuj banner, MY budeme mit na mesic u nich reklamni spot.
A co to prinese ? Lidi a FIRMY, ktere o nas nevi. Jak jsem se dostal na forum ja ? Ja nebyl zadny hifik. Mel jsem dvojce(kazetak) a shanelk jsem do auta radio, vyhledavac mne donesl na stary forum, po mesici jsem zjistil, ze je neco jako subwoofer, ze jsou lepsi repraky, a ze je to docela cool parta. A ze existuje tuning ! ..... a ? Co je ted ? Nemusime hledat jen ty ktere to zajima, ale ktere by to mohlo zajimat, kteri hledaji nejen autoradia, ale treba i partu lidi ... kteri se radi bavi, kteri umi byt kamaradi, kteri umi poradit i v jinych vecech nez jen v autohifi ....
aha, ty vymeny za banner jsem si nevsim.

10.01.2007, 15:39 |
toka Nevidím v tom žádnej problém...Oboustranná výpomoc... A to rádio je fakt fajn. Stojím za tebou Daryl...

10.01.2007, 15:39 |
X-sat (M)
Stejně lže a plánuje dovolenou na Kanárech za výdělek z fora
8-DDD

10.01.2007, 15:56 |
Daryl (A)
Z toho bych nezaplatil ani one-way-ticket ... :(

10.01.2007, 17:09 |
htd :-D jeste nejakou pohadku

10.01.2007, 17:13 |
Daryl (A)
htd: ???
X-sat: sem nikdo nepoleze je ti to jasny? :-D
joke
Daryl: asi nemas predstavu jak je sem levna letenka :-P
;-)
Musi ten spot bejt slusnej? napadlo me neco s Yaworem atd :-D

10.01.2007, 17:16 |
Daryl (A)
L-J : ja nemluvim o letence, mluvim o MHD :)
te tady zas tak moc nejezdi ;-)
Daryl: Tam MHD nepotřebuješ...Máš tam šoféra i z vozem...L-J to rád vezme... :-D
Ja? ja mam jen brouka! a Daryl je prece jen kus chlapa ;-) takhle kdyby poslal drahou polovicku ta by se vlezla... no nic mene kapanek utikame od tematu...
Co chces v te reklame akcentovat? jen tak se ptam... protoze je to asi docela dulezity ne?

10.01.2007, 17:37 |
Daryl (A)
eeee noooo ze nas zajima mjuzik v aute, ze jsme tu parta, ze umime poradit a ze chodime na souteze (EMMA a dbDrag) .... a tak no ... proste ve 30 vterinach rict co tu delame a kdo jsme :) Hele zadara tak proc ne :)

10.01.2007, 17:46 |
X-sat (M)
Autohihi to je web, zalomíš si nehet hned.
Volume dej doprava, soused zdechne do jara.
Tuc tuc tuc tuc tuc a je tu zase TUS.
Chceš-li poznat co je bass, kup si radši kontrabass.
8-)))

10.01.2007, 17:49 |
Daryl (A)
satik LOOOL ...
od šéfa po policajta
sme tu proste dobra parta
plnej kufr basaku
Yawora do kadaku :-D
dbdrag ci emma
na nas nikdo nema!
na dvere klepe TUS
to bude zas penez.... hnus

10.01.2007, 18:28 |
Cenda LJ - si budou myslet, že je to reklama ma klub prachatejch buzerantu :-))

10.01.2007, 18:30 |
Cenda | Upraveno: 2007-01-10 18:34:51
Jinak si myslim, že je to dobrej nápad, mohlo by to pomoct i soutěžím.
Cenda - vsak je to pravda :-D
joke

10.01.2007, 18:36 |
Cenda jasně, takže se udělá reklama ve stylu :
" jsme hraví, jsme veselí, přidej se k nám do klubu - www.ahc.cz, opakuju, nezapoměň, www.ahc.cz, těšíme se na tebe"
no a mame slogan! :-D pridej tam TUS a bass a mas to...
Ja bych to neresil zkrumazi informaci spis necim nekomercnim...
Treba 15 vterin ticha a potom neco na zusob to na ahc nezazijete... basaky mjuzik, souteze pokec, lidi...
Reklam s moc informacema je plna prdel a pokud pudou tyhle reklamy v reklamnim bloku (jinam to barterem totohle kalibru daji tezko, tak z me zkusenosti to zanikne... tyhle reklamni casy uz vubec nenakupuju

10.01.2007, 18:55 |
Pluto Těch 15 vteřin ticha je dobrej nápad :-)
taky si myslim, ze vymejslet nejaky basnicky neni to pravy orechovy

10.01.2007, 19:51 |
Yawor LJ ty kurvo ! ;o)
Že já si tam pro tebe dojdu :o)

10.01.2007, 23:52 |
Q hele cendo, ale ty si pleteš to kde jsme členové a to kam lezeme na forum......

11.01.2007, 00:18 |
Cenda Q - ani ne, kdyz se mrknes na DF AHC.
Nevím, jestli do toho můžu kecat, ale viděl ste někdo, co dokázal Hulán pomocí Google AdSense? Vydělat 1000 dolarů za měsíc jen na webech je slušná porce. I když pravda je, že to tam má solidně rozeseté. Na svých webech má návod jak na AdSense..
A co se týče bannerů. Tak ty jen uvítám. čím víc tím líp pro fórum. Já totiž nevidím ani jeden. Přes Operu blokuju reklamu.

L-J: Pekna basnicka. A s tema 15 sekundama ticha by to mohlo byt dobre. Vsak si nekdo vzpomente na reklamu v radiu na wéwéwéTECKAolpranTECKAcezet.

11.01.2007, 15:50 |
Daryl (A)
skid :)
na olpran pamatuju :)
pri 15 vterinach ticha vam to budou lidi preladovat
Mno vidis ze jsi si ji zapamatoval a da se rict, ze nebyla o nicem jenom tam dobre byla namluvena ta www stranka. Nemyslel jsem to jako okopcit, ale neco podobneho na ten zpusob.
A nebo tam dat tak 5 sekund ticha. A namluvit. Slysite to ticho? Uzijte si ho. Protoze je tu AHC bla bla bla atd. a rozject to a do pozadi dat nejakou hudbu.
5 vteřin ticho
www tečka autohificlub tečka cz
club příznivců ozvučených vozidel
diskusní forum
rady a návody
fotogalerie
odkazy
e-shopy
www tečka autohificlub tečka cz
2-3 vteřinky ticho...
...a už nikdy nebudete mít v autě ticho...

11.01.2007, 17:12 |
X-sat (M)
hovoří hluboký hlas muže:
Ticho... máte rádi ticho...?
Tak si dejte velký pozor na w_w_w_._autohificlub_._c_z
hovoří mladý svižný mužský hlas:
...diskuse, rady, návody, fotky, shopy a další...
TAM ticho nenajdete!
Vše okolo mezinárodních soutěží EMMA a dB Drag. Parta fakt divnejch lidí...
To všechno na w_w_w_._autohificlub_._c_z
Ticho léčí,ale hudba taky. A jestli chcete si tu svoji oblíbenou hudbu pořádně vychutnat,tak navštivte www.autohificlub.cz a tam se dozvíte jak na to. Ale pozor !! Hrozí riziko,že při navštívení stránek můžete být nakažení radama,fotkama,návody a pokecem na diskusnim fóru pro stavbou aparatury k poslechu Vaši oblíbené hudby ať už doma nebo v autě.............
Hudebni zaklad by se dal udělat v jendom programu.
PS: Nejsem ale umělecké střevo. Jen obyčejné :-))
to CTS.CZ: Prave, ze to s tema teckama nee. Protoze to by bylo kopirovani z jine reklamy.
X-sat: Pekne. A divnejch lidi? Co takhle nakazenejch lidi?

11.01.2007, 17:35 |
X-sat (M)
Ticho... máte rádi ticho...?
Tak si dejte velký pozor na w_w_w_._autohificlub_._c_z
...diskuse, rady, návody, fotky, shopy a další...
TAM ticho nenajdete!
Vše okolo mezinárodních soutěží EMMA a dB Drag. Jsou nakažení, jsou závislí, jsou blázniví, jsou to autohifíci...
To všechno na w_w_w_._autohificlub_._c_z
X-sat: Mno fidis. Hned je to hezci. Ale jeste jestli se to Darylovi bude libit.

11.01.2007, 17:42 |
Yawor zatim myslim že Xsat je největší střevo :-P

11.01.2007, 18:06 |
X-sat (M)
8-D no no no

11.01.2007, 18:10 |
Daryl (A)
Sounds GOOOOOD :) Satik: jen svizny muzsky hlas vymenime za zensky hlasek a bude to khuuul.

11.01.2007, 18:13 |
X-sat (M)
Jo to by mohlo být OK.
;-)
A co takhle tam nechat jenom ticho. Misto reklamy. :-)))))

11.01.2007, 18:19 |
X-sat (M)
To by byla bomba reklama. Akorát by nikdo nevěděl na co 8-))) teda věděl, na howno 8-DDDDDDDD
Reklama jako reklama. :-)))))

12.01.2007, 01:57 |
FREE | Upraveno: 2007-01-12 01:59:18
a něco typu:
ponurá atmosféra scifihororu.. :-)
... nevidíte je...... ..ale jsou mezi námi.... ..jsou jiní.. my je slyšíme.....chcete slyšet také..??!!
www tečka autohificlub tečka.cz -EMMA , dB Drag , diskusní forum
rady a návody,fotogalerie - www tečka autohificlub tečka.cz
....
...BUĎTE JINÍ !...
..... end.
OT: posloucha to radio i nekdo mimo toto forum? Aby to neby takovy cyklicky odkaz :-)

12.01.2007, 02:17 |
Daryl (A)
mycTD: mno to asi urcite :) Maji pres 10.000 posluchacu ..

12.01.2007, 08:54 |
Yawor .. za rok ;o)

12.01.2007, 10:18 |
Syrup :-)
jen doufam ze se tady z toho nestane forum kde nemuzes verit nikomu v nicem, protoze uz ted sem chodi cim dal tim vic prapodivnejch lidi...
Kazdopadne to, ze forum musi mit prisun penez je mi naprosto jasny ...

12.01.2007, 13:32 |
badczech | Upraveno: 2007-01-12 15:06:22
A co treba neco jako:
www.autohificlub.cz - dale by pokracoval hlas ve stylu jako autohifi, pokec, eshop atd... ale postupne by se pridavalo na volume pozadi, coz by mohlo byt neco tvrdsiho, basy.. Hoooodne basu.. Pak by ta muzika v pozadi pomalu mohla zase ustavat a ten hlas by se staval zretelnejsi a v plynulosti prejit na tren hlas, ktery by samo dopovedel neco ve stylu prijdte se mrknout a jako tecka na konec by mohla na ten hlas zarvat mama (tata, kdokoliv) at to da na min.... Durazne..!!!! A na zaver hlubokym hlasem www.tecka.autohificlub.tecka.cz a třeba jako uplnou tecku nejaky vykrik mamy (taty, kohokoliv)..
Jen mi tohle problesklo hlavou ted.. Tak me kdyztak nekamenujte :o)))
to mi prijde spis jako reklama na homehifi nez autohifi
Tak tam nakonec naroubujem zvuk alarmu okolnich aut, nejak no.... :o)))
To 11/01/2007 16:54 CTS.CZ (P) a 11/01/2007 17:12 X-sat (M) : je to fajn docela obojí.Ale možná připomínka k tomu mužskému hlasu...spousta lidí co si koupí např. navigaci pak raději využívá ženského hlasu,protože někdy může mužský hlas působit divně. Navrhuji abyste do toho zakomponovali i ženský hlas...vždyť autohifi je i pro ženy ne? :-)
Je přehlídl jsem DArylův příspěvek a ten na ten hlas už upozornil.Nicméně kombinace by byla asi nejlepší.
nebo třeba:
poklidný ruch na silnici,projíždějící auta....pak projíždí auto s hlasitou muzikou..a jedna holka říká druhé "hele ten taky"....a pak zase auto s hlasitou muzikou a druhá holka říká "tenhle určitě taky"...pak zase ruch silnice a je slyšet jak se přibližuje auto,z kterého je slyšet muzika a to auto přijede a zastaví ve veliké blízkosti...otevřou se dveře auta...a jedna z těch holek co mluvily předtím řekne "tak já už taky" a ta druhá by mohla říct "tak ty už jsi taky byla na www.autohificlub.cz ?" druhá odpoví " no jasně www.autohificlub.cz , diskusní forum , eshopy , rady a nápady , bazárek , fotogalerie " a obě společně nakonec řeknou "www.autohificlub.cz"
nebo by to na konci "www.autohificlub.cz" mohl říct nějaký hlubší mužský hlas...

13.01.2007, 17:56 |
Cenda CTS: to neni vubec spatny, dobrej napad.
chi, aby to nebyla reklama na půl hodiny :o))) ale něco ve stylu CTS by bylo pěkný
me napadaj jen samy kraviny typu "kdyz jsem sel okolo vrat videl jsem cikanku srat rekl jsem ji dobry jitro hovno z ni vylitl jemine to vam byl smrad" takze asi nic kloudnejsiho nevymyslim
ty woe, nejses ty od Proffesora?
Luke : vazne s nim nemam nic spolecnyho jen napsal jsem tady jen uryvek ma to jeste zbytek ale o "hovne" potom uz ani zminka
to by se dalo brát skoro jako urážka hihi ...

17.01.2007, 00:30 |
Kotva Tak Machča to rozštíp si myslim :´D

17.01.2007, 08:12 |
Beky Pááni..... Vy se nezdáte... Tady je skrytých talentů...
Daryl: co u Tebe znamená "hmotná" odměna? :)

17.01.2007, 08:35 |
Daryl (A)
Beky: cash, tricka co ja vim ... ? :)