Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > Zcela OT: bila technika - rada

o Navštíveno 118x o
o 23.10.2005, 18:00 | prohifi.cz
Byl jsem poveren vyberem nasledujiciho :
vestavna mycka 60 cm,
kamna s troubou a sklokeramickou deskou
a nejakou vysuvnou digestor 60 cm - vse prijde do nove kuchyne.

Muzu vybrat neco podle citu, ale radeji bych nekoho, kdo s tim mate nejake zkusenosti - funkcnost, poruchovost, servis, jakym znackam se vyhnout atd. Poradite nekdo? :-)

o 23.10.2005, 18:08 | bmw.525i
máme myčku Bosch už několik let - myje dobře, je tichá a zatím žádný problém
co jsem slyšel tak slušné jsou ještě Miele a AEG

se zbytkem asi nepomůžu
o 23.10.2005, 18:16 | Luke_288
mame Miele a super.
o 23.10.2005, 18:46 | prohifi.cz
diky za rady - hodne me zaujala ta AEG, protoze pisou hodne nizke hlucnosti, tak na ni mrknu a skouknu ty Miele - ty jsem nejak celou dobu jak vidno nepravem prehlizel :-)
o 23.10.2005, 18:55 | clown
mame v nerezu Goreniji sklokeramiku moznost pripojeni 230 / 400V, 4 roky bez problemu .. ... dej si pri vyberu bacha na pocet rychlych zon .. aby si treba na blby vajicka necekal pul hodky .. :o))

vestavnou mycku vybirame, ale asi baumatic nerez , kterej ma vnitrni panel, ale je to zase 20 ..

digestor najdes, to neni problem .. tu sme nasli behem 3 dnu ...
o 23.10.2005, 18:56 | Magic | Upraveno: 2005-10-23 18:58:54
Miele je špica mezi myčkama, má i takové vychytávky, že umyté příbory můžeš vyndávat za střenky, já mám AEG a je perfekní maká asi 2 roky bez závad a poměrně tichá. Prodejce mi na ní dal záruku 3 roky, protož prý ví že nejsou poruchový. Sporák bych řešil desku zvlášť a troubu někde výš. Líp se v ní peče když do ní vidíš a když to vyndaváš. Drž se značek lednici jsem koupil Liebherr vůbec není slyšet a i na žárovku je záruka 3 roky.
o 23.10.2005, 19:11 | M.Á.R.A.
máme AEG pět let a je bez poruchy a je tichá.Na sklokeramiku bych kašlal,máme skleněnenou desku Zannusi a na ní plynový hořáky a vypadá to dobře,tak sklokeramika se poškrábe.Trouba a výsuvná digestoř též zannusi vše nerez a všechno šlape pět let v poho.
o 23.10.2005, 19:13 | H.E.R.O.
jak psali už ostatní přede mnou-koupí nějakýho němce nic nezkazíš - Bosch,Siemens,AEG,Miele a Libher (ovšem takřka všichni mají jednu nevýhodu-když se na nich něco rozbije po záruce,tak ty ceny náhradních dílů jsou neskutečný- na AEG lednici stálo madlo dveří 1249,- Kč!!!)
o 23.10.2005, 19:49 | jitro
co se tyka znacek, tak to je dnes docela jedno. Rozhodne bych si poridil varnou desku zvlast (sklokeramika, nebo indukce) a zvlast troubu s horkym vzduchem. Na digestori se nevyplati setrit, protoze poradny odtah mastnych par ti usetri spoustu penez pri malovani a prani zaclon atd.
o 23.10.2005, 21:58 | *DM*
Zkus www.elektrocigler.cz nebo 777/913 888,kámoš má 3 prodejny a Super ceny,určitě se domluvíte.
o 24.10.2005, 12:38 | prohifi.cz
diky vsem - ted je nejak fofr, ale vecer to poradne vsechno projdu

takze mycku budu uvazovat predevsim Bosch, AEG nebo Miele

2 Magic: nasi uz maji prave navrzenou kuchyn a zvazovala se trouba zvlast, ale nejak se to nepodarilo rozumne skloubit - design a umisteni, aby to dobre fungovalo i dobre vypadalo :-(

2 M.Á.R.A.: nejak se nam ta sklokeramika designove libila vice, ale jeste to projdem a promyslime :-)

2 *DM*: diky za tip - vecer projdu jaky maji sortiment a kdyztak si tam zitra zavolam :-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3319 sekund.