Navštíveno 2079x

Tak jsem konečně sehnal kolo - 3kolku,tak jsem se byl dneska provětrat když bylo hezky.... :-)

Luke-Jeep: To jo no,aspoň mě pořád nebudou všichni říkat že si vozim (_!_) jen v autě :-))

10.01.2007, 17:58 |
Syrup Super!
az na to ze 10. ledna si jezdit venku v tricku je docela ulet, no ale neda se nic delat, pri tomhle pocasi ... :-)
To jo no nesmí se člověk koukat do kalendáře ale na to jak je,bylo docela teplo,ale když jsem se vracel domu tak z kopečka to svyštělo hezky a trochu jsem měl studené prsty :-)
22tky chromovy kola,snizit,sportovni sedacku,xenonu a nejaky to LCD a DVD a bude to super!
čoveče kola by šli možná rozleštit :D .. sedačka je dobrá ale chybí 4-boďáky ... nějakej xenon je v plánu abych nedostal pokutu že nemám světlo ... i LCD by šlo vzadu v košíku dost místa na baterky :-))
a ještě mám v plánu dozadu takovej prut s tím pestro žlutým praporkem jak maj malé děti ... bezpečnost především,přece jen to je jak motokára tak aby mě nějakej střelec nepřehlídnul

11.01.2007, 08:50 |
Pagoš Pecka! :-)

11.01.2007, 08:54 |
choze suproš :-)
no řeknu že jsme jendou jel na silničce svý oblíbený hodinový kolečko (cca 35km kopcovitým terénem) a potkla jsme takovýhleho vozíčkáře.. řeknu vám že sme měl dost problémy se ho zbavit:) chvíli jsme jeli spolu..

11.01.2007, 11:54 |
MAGIC-007 | Upraveno: 2007-01-11 11:55:31
chtělo by to menší kola, tyhle jsou už do A :D
jj dal bych sirsi pneu... delaj se ti Acka :-D
Honza2.016v: teď mám nefunkční tachák ale když se zabere tak to sviští jako hezky no ale chce to trénovat je to makačka....
MAGIC,Luke-Jeep: Asi budu muset zhubnout aby jsem neměl takový Ačka :-)) Jo širší gumy jo aby to líp sedělo v zatáčkách jo :D
Uz to vidim..za chvilu si vseci koupej takovyhle kola a ahc club se bude predhanet kdo ho bude mit vic votuneny!....Teda ale osobne muj prvni tuning by byl motor.-)
Briann: To nevím zda by do toho někdo tolik investoval tolik co to stojí za to by bylo muziky a možná i nějaký auto :-) .... jako nové stojí ta kola cca 110-170tisíc .... toto je domácí výroba tak cena byla uplně někde jinde,jinak bych si to taky nemohl dovolit...
.... jako nové stojí ta kola cca 110-170tisíc ....
za co? :-O
Lukaash: za pár trubek,3kola,řeťez a brzda s přehazkou ... jsou to strašný pálky za tydle věci pro nás,to samé MonoSki ... takovej laminátovej box s jednou lyží a k tomu dvě hůlky s lyžičkama a taky to stojí asi 140táců ... tady je jasně vidět to že se na nás dobře vidělává protože nic jiného nezbyde...normálně si člověk třeba koupí na popojíždění skládačku nebo něco je víc druhů kol ale takhle toho moc není a ještě ty ceny

11.01.2007, 14:00 |
Zdenek (A)
Ta cena je fakt brutalne nesmyslna. Ani slinicni kolo postaveny na miru nestoji tolik. Hruza!
Hele a to se na tom "slape" obema rukama stejne? To mi prijde dost divny. Pravda, nikdy jsem to nezkousel, ale pripada mi, ze slapani na stridacku jako na normalnim kole musi byt efektivnejsi.
Zdenek: Jo jo máš pravdu ty ceny jsou hrozně přepálený i ceny vozejků...ale u toho vozejku je daný to že ten prostě potřebuješ,to kolo atd to už jsou aktivity....
Jo jo šlape se na tom obouma rukama nastejno .... Zkoušel jsem kolo na kterém se šlapalo na střídačku jako na normálním kole ale moc mě to nepadlo do ruky,to šlapání co mám teď mě víc vyhovuje,ale muže to být individuální podle každého člověka....

12.01.2007, 02:13 |
Syrup S tema cenama je to teda tezkej hnus, ze se ty vyrobci nestydeji!
Ceny fakt otřesný!
Jinak kolo máš perfektní, ale počkej až vymeteš nákou louži:))Takle bez blatníků to bude určitě paráda:)
Leveler: jo jo blatníčky tam chci dopředu určitě a dozadu taky protože jsem si zašpinil triko nějak mě jezdilo po kole,takže se to musí nějak vymyslet

13.01.2007, 00:02 |
Juris no ty vole,tak tohle mi na rozkoši nepůjčuj :o)))
Já myslím že toto stačilo až až :-)))) Nejspíš bych to na rozkoš asi už nepobral,ale možná do té doby mě klempíra svaří nějakej rám,držák na střechu tak že bych to vzal a dáme závod kdo pojede z kopce do Náchoda rychlejc :-)))

k těm "šlapkám" takhle se mi to zdá logičtější a efektivnější, protože se člověk může do toho pořádně opřít vlastně celou váhou trupu..kdyby to bylo jak u klasickýho kola, tak bych si asi nafackoval:)
ahoj kolaři:-) hele kolo je parádní!! super! JJ máš pravdu všechyn věci jako vozejky, tříkolky, monoski jsou strašně drahý:-(

17.01.2007, 03:44 |
Thomas | Upraveno: 2007-01-17 03:45:42
Paráda,taky bych si měl něco takového pořídit,abych se trochu hejbal ale ty ceny jsou fakt drastický.
TOMIK__007: Ty máš na to nějakej plánek...?
ZRALOK: Teď mám další káru na upravy,musim na to dát nějaký pořádný kola,snížit to a tááák :-)))
Thomas: Bohužel,žádný plánek nemám,je to doma dělané,ale né u mě,já to tak koupil.A koupil jsem to právě kvůli té ceně která byla více než dobrá oproti těm řachám za origo kolo...