Navštíveno 2598x

sme prej machři hihi :o)
na AHC je také čím dál víc pitomců a taky to solidně upadlo,když chce začátečník radu tak mu tam prodejci nahážou linky na svoje shopy a tím to hasne,když chceč po Emmě aby ti poslala cd na SQ podle pravidel, za které chtějí 500kč tak ti stejně za rok nepřijde a když to urguješ tak si to přehazujou mezi sebou kdo to měl vyřídit,navíc jejich objektivita při hodnocení instalací je také víc než pochybující už se to tam taky řešilo,staré jádro už tam taky skoro nepíše,třeba All který je jeden z těch který vždy poradil a dokázel se proti čecháčkům postavit když kecali blbosti a takoví ti machři jako je M.......,H-H....,atd,to je kapitola sama pro sebe, a plno lidí jim to žere,
myslím,že byla chyba jim dávat link na náš web

12.01.2007, 18:28 |
Smrada (M)
Whoow. A kdoze to o vas tak pekne pise?
Heh urcite nekdo kdo se neumi podepsat.....
Jen se divim, ze si bere do huby zrovna me.
Ale co, popremislym kdo z tech lidicek co jezdi po soutezich ma neco italskyho a ono to moc prace neda.
Autor: padre (ip-85-160-173-107.eurotel.cz)
Datum:12.01.2007, 09:49:32
na AHC je také čím dál víc pitomců a taky to solidně upadlo,když chce začátečník radu tak mu tam prodejci nahážou linky na svoje shopy a tím to hasne,když chceč po Emmě aby ti poslala cd na SQ podle pravidel, za které chtějí 500kč tak ti stejně za rok nepřijde a když to urguješ tak si to přehazujou mezi sebou kdo to měl vyřídit,navíc jejich objektivita při hodnocení instalací je také víc než pochybující už se to tam taky řešilo,staré jádro už tam taky skoro nepíše,třeba All který je jeden z těch který vždy poradil a dokázel se proti čecháčkům postavit když kecali blbosti a takoví ti machři jako je M.......,H-H....,atd,to je kapitola sama pro sebe, a plno lidí jim to žere,
myslím,že byla chyba jim dávat link na náš web
jinak Mere, nevim cemu se tlemis, to M......... odpovida poctem tecek slovu Marauder.
Jdu hledat co jsem tomu ukrivdenymu ubozakovi kde spatnyho napsal.

12.01.2007, 18:58 |
JR Ja uz si zvykl, ze sme tady banda kretenu :-))))))

12.01.2007, 19:02 |
X-sat (M)
Dyk taky JO 8-DDD
no dyť Ti píšu jsme .. tím myslím sebe a Tebe to mi bylo jasný že nikdo jinej to s M bejt nemůže :o)))

12.01.2007, 19:13 |
choze mazeccccccccc :o))))
mě přijde že některý lidi pohybující se kolem Zorra jsou tak nějak krapet zvláštní :o)
dobry je ze se o nas nebo o me takhle pise na foru kde nekteri jedinci unem f turbu zmrskaj co ho napadne, pac lepsi auto neni, a v zapeti prodavaj neexistujici limited edition AR 146 rain edition....
To me bavi. Takovy chameleon forum to tady je :O)))
-funkce hledat vůbec nefunguje tak dobře jak si někteří myslí a nový lidé budou přicházet stále si myslím,proč třeba All,který byl velmi aktivní,radil,doporučoval a znal víc než "polovina"AHC je tam vidět velmi zřídka a téměř nepřispívá
-před loňskou sezónou jsem psal Kralovi několikrát,pak jsem mu nechal vzkaz ve vzkazech,pak že to předá A-Timovi a ten to zařídí a výsledek je ten,že mám CD jaké svět neviděl
-nemyslel jsem třeba sebe-psal jsem to obecně,kauzy do kterých jsi se pletl tam určitě byly
-no a nevím kdo má tu duši dětskou,určitě jsem starší jak ty!
-a ten tvůj ironický úvod taky o něčem svědčí
a navíc si myslím,že tady nemáš co dělat nebo jsi zatoužil po italským autě,ke kterým máš vždy připomínky a nikdy si žádné neměl nebo jo?

12.01.2007, 19:44 |
Padre JR o tobě není ani zmíňka,nestrkám všechny do jednoho pytle
-tečky vůbec nehrály žadnou roli
-Zorra samozřejmě znám,mimo mnoha jiných lidí z AHC a debil určitě nejsem
-s chozem jsem nikdy problém neměl,naopak když jsem sháněl pneu tak mi ochotně odpověděl
H-Honza: az zvednes u svy S2000 nebo co to mas vykon o 1/2 a budes mit na 100 lepsi zrychleni o 2s nez v serii svejma moudrama tak mluv. Do ty doby ses obycejna nula. Jinak Rain Edition existuje je jich 1000ks a je to stribrna perlet s kuzi a modrejma sklama. Nejdriv se radsi zeptej nez budes neco blejt.
jinak marauderovi jsem dal link ja, protoze tam jsou fakt debilove, kteri nevedi co kecaji, a chtel jsem videt co na to ostatni, a H-Honza vseznaly umelec to zas obrati.
Jinak to bylo hlavne proti miki bravo, ze i 24 letej dospelej clovek muze mit takovej nazor a upozorneni, aby nikoho nesejmul az se ho bude snazit dohonit bud s bravem, nebo delsol
a je to tady........
:O))))))))))))))))))))))))))))))))
hele ja nemusim zvedat vykon, ja mam koni dost, zatim.
Jinak jsem nula, nikdy jsem netvrdil ze jsem jednicka, to misto uz je totiz obsazeny Tebou.
Zadna Rain Edition neexistuje, neni to fabricka ani dealerska edice, je to limitovana edice 1ks na svete, kterej mas Ty. Nevim co si tim dokazujes....
vis o me prd a rejes, jenom rejes... no, nevim proc jsem mel napsano ve velkym TP rain edition, dovoz De.. bla bla bla.. to samy ma kamos, akorat edizione sportiva a dalsi ma limited edition, zapsany pri prevozu do TP.
mno ja rad bych napsal ze nevim, jenze v tom mam celkem jasno.
Nicmene bohuzel se mi to nedari najit, ale uz kdyz jsi to auto prodaval dal jsem dotaz na www.alfisti.net ohledne tyhle edice.
Tak mi je fuckt divny, ze ani tam, ani v google to nikdo nezna.
Ale nevadi, ja kdyz dostal od otce novyho civica, byla to taky limited jordan edition, pac jsem mel polep jordan na boku :O)))
Nicmene, asi by se sem dal ten technicak ofotit vid?? ja ze bych se Ti pak klidne omluvil.....
no to bych rad, ale alfa je dva mesice prodana :( koupil si ji clovek tak 50 let na tuning ..? .. ale je spokojenej, jestli ma fotak tak mu zkusim napsat...
jinak pokud o me neco vis, tak je to z druhe a treti ruky, to vi tady kazdy o kazdym z fora. Jeste ze to neberu vazne, jinak by z toho nakonec vylezlo, ze i Lumpy je tlustej.
podle toho, co jsem mel moznost cist, tak bych rekl, ze na fiatbravoclubu se vestina lidi dusevne zastavila v 15 letech

13.01.2007, 11:30 |
clown btw ...
mare a co na tom neni pravda ?
:o)
jako clown :-)
konkretne po precteni tohoto prispevku bych jim dal i za pravdu
ale no tak berte to s rezervou
no příkladně ten Komár je hustej debílek :o)
Machča: to mi zase bereme, pac jinak by to tu vypadalo jak na tom jejich foru :-)

13.01.2007, 17:38 |
erix7 (K)
PADRE- napsal sem ti tam na vas pisecek.
vcelku naprostej souhlas s Erikem ... pokud se někomu něco nelíbí tak ať se k tomu vyjádří přímo na danym foru a ne se někde schovává...
to je slovo do pranice Timo, ted Ti za to smaznou registraci :O)))))))
padre: nevzpominam si zda jsi po mne chtel CD, kdokoliv ho chtel tak jsem je obracel rovnou na erika, aTTima nebo zdenka
navic Te nemam ani v ICQ takze netusim jak kam jsi psal...
zajímavý, že nejvíc tam dělaj ramena Ti co jsou registrovaní i tady .. fakt komedie :o)
hlavne nevidim odpovedi na ty vymysly ktery tam napsal treba Padre.
žádný odpovědi nejsou proto hrdina Zdenál chce aby jsme vypadli protože někdo přišel na Ty jejich žblebty co tam píčujou :o)

13.01.2007, 21:17 |
Padre | Upraveno: 2007-01-13 21:26:35
to Kral- psal jsem ti na mail ,ale jak jsem psal bylo to už loni a iCQ nevedu,přes týden nejsem doma a bylo i tady ve vzkazech,už to neřeš, není to již aktuální
to Erix7-u tebe jsem objednávku nedělal
-dokonce vím,že jsem psal i Zdeňkovi
H-Honza: na tom new webu už registrovanej nejsem a Bravoklub jako takovej pro mě osobně přestal existovat, byl sem u jeho zrodu a ty časy byly někde jinde a je mi líto jak to dopadlo...viz HK 2003 .o(

na tý poslední fotce je krásně vidět zakřivení zeměkoule ...
padre: jedinej mail co mam od Tebe je tohle
Re: rainbow příchozí Zpět na výpis Předchozí | Další
Patrik Novosad Lukas Kral
12.12.2004 19:21
Od: Patrik Novosad <djpadre@seznam.cz> - Přidat do adresáře Složka: příchozí
Komu: Lukas Kral <kral007@centrum.cz> Velikost: 1.8 kB
Předmět: Re: rainbow
Přeposlat
PřeposlatPřeposlat jako přílohuPřeposlat bez příloh
Odpovědět
OdpovědětOdpovědět všem
SmazatSpam
Označit jako přečtenéOznačit jako nepřečtenéPřesun do složkyOznačit štítkem:Odebrat štítek:TiskUložitPřidat do adresářeZdrojový kód
ový kód
tisk
Čau.Promiň,že tě opět otravuju,ale někde v příspěvcích jsem našel info,že můžeš dodat Dynamat.Chci se zeptat na cenu DYNAMAT ORIGINAL.Dělají 2 rozměry 147,3 x 82,6 cm a nebo 82,6 x 49,1 cm.Díky.Pak bych k tomu objednal ještě nějaké ty RAINBOW.
Měj se. PADRE

15.01.2007, 08:30 |
Beky Heh..Marauder:)))

15.01.2007, 22:27 |
Q No vidíte, já se zeptám na RZ a hned jsem podezřelý..... nechápu.