Navštíveno 1574x

Mas vsechno a vyridil jsi vsechno? A uz mas zelvicky? Jo a neuc se porad at ti to neleze na mozek jako me.
Kdo jsi a co chceš??? :-D
Učím se jak vzteklej, protoze aspon tu ekonomii chci udelat, kdyz uz nevysla geologie. Jinak zarizeno, vyrizeno, porizeno i neporizeno...
ty voe, geologie- hnus, to jsou hrozny vzpominky!
sorry, ze se vam do toho míchám :)
LUKE: No jkao kdybych se to trochu učil tak to mohlo bejt v klidu...ale jako aspoň se na to juknout... :-D Jsou horší věci...Třeba jako matika :-D
matika? mi ani nemluv. o integralech a jacobianech se mi skoro jeste zda
LUKE: To znamená, že to ještě umíš??? Potřebuju doučko... :-D
blázníš? už jsem to tři roky neviděl a navíc jsem to nikdy nepochopil a to jsem lital po doucovani od prváku do třeťáku
No tak nic...Musím holt ukecat tu krásnou slečnu co se tomu doučku moc nebránila... :-D Má zítr zkoušku tak doufám, že jí dá a pak doučí... :-D
mno, me ucila takova stara baba, ale aspon sem se soustredil na matiku.
btw co vubec vy dva děláte za školu?
LUKE: Myslíš mě a SKIDa??? Já dělám dálkově VUT FAST BRNO a on je na cestovním ruchu v Budějkách Českých... (mám dojem) Jinak slečna hezká je,ale stejně se budu soustředit na matiku pač má přítele a já přítelkyni (a že to nevadí neberu!!!) ;-)
no jasny, to chapu, tak prijemnou matiku :-(
Luke: Dík,ael až po zkouškovým...teď na to prdím, nechám si to do letňáku...Nějak nestíhám...
To H.E.R.O.: Prave ze vsechno je psane v tezce utajovanych sifrach jen pro to, aby jsi na to Ty neprisel :-)))))
H.E.R.O.: No prostě nic pro tebe...

17.01.2007, 08:36 |
Q 2spooky: tak já beru obě slečny a vy se hezky učte.... :-))
Q: Tak mojí ti nedám a tu druhou budu potřebovat abych se mohl učit...Někdo mi to musí vysvětlit...Pak si ji klidně vezmi...
Q: A me misto slecen by jsi nechtel? :-))))
VOZEREME SE!!!!

17.01.2007, 15:00 |
Q si upad draku ne??? já raději slečny než nějakýho wožralu..... :-)))
SKID: Ty fakt máš smůlu co??? pořád ne a ne nikoho zbalit...

17.01.2007, 17:06 |
PRESS LOL , ty woe, ani Qčko se nenechal o:-)))))))))))
A co ty PRESS? :-))))
Ty jsi taky takova fajnovka. :-)))))

17.01.2007, 22:52 |
Q hele Skide - vyzkoušej to na bravoklubu, tam je to samá fajnovka....
Vocaď ho už taky vyhodily...Prej ten jeho polskej fiátek po faceliftu tam nemá co dělat... :-)))))))))))))))
teda,šifra mistra leonarda je proti vašim slovním zašifrovaným spojením procházka růžovým sadem :-)

18.01.2007, 14:19 |
Q no vidíš a to sme ještě nezačali šifrovat. Dan Brown to stejně obšlehnul od nás....... :-)))))))
Q: Hlavně, že zaplatil autorský práva ne???

18.01.2007, 14:24 |
Q komu?? vymlouvá se na druhotnou platební neschopnost had jeden....
Q: No tak jestli zaplatí podruhý tak jsi machr...Ale určo ho donutíš... :-)))))))))))
tyhle nekalý praktiky nemusím :-P
HERO: Ted drzkujes co?Kdyz jsi to z nej pacil ty na strese toho baraku tak ti to nevadilo co???