Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > Jsou to podvodníci ?

o Navštíveno 1634x o
o 15.01.2007, 09:23 | CarAudio
Od 30.11. mám objednáno a ZAPLACENO zboží na hobbyeshopu [ Link ] , ale nedorazilo do dnešní doby.

Po telefonickém rozhovoru mi bylo řečeno, že koncem listopadu vyhořel sklad firmy Protech a po novém roce byly inventury a zboží se má začít dodávat v nejbližší době !?!?!!!!

Má s něma někdo obdobnej problém ?

Jedná se o kola na H7 v hodnotě kolem 900,- Kč a už začínám přemýšlet, že na mě hrají boudu.

o 15.01.2007, 09:32 | BULOH
Je to pravda, obojí, jak inventury, tak vyhořelej sklad.
o 15.01.2007, 09:32 | BULOH
Myslím, že se expeduje ode dneška, co mi říkal JR
o 15.01.2007, 12:02 | Lukaash
s hobbyeshop nemam problemy :-)
o 15.01.2007, 12:41 | JR
Buloh: Ja mluvil o Hobbyteamu a ten s timhle nema nic spolecnyho.

Jinak Protech opravdu z vetsi casti vyhorel a s dodavkama budou jeste nejakou dobu problemy.

Pak taky nechapu co je to za firmu, ktera si necha platit predem a hlavne me dost zarazeji ceny v Eurech .....
o 15.01.2007, 13:20 | BULOH
JR: aha sorry.

Jinak Protexh se pomalu rözjíždí, tak snad to bude gut!
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3067 sekund.