Navštíveno 1949x

Jsem rozcarovan. Vcera jsem vydrazil 16cm kompo alpine. Jak jde videt, clanek proste "zmizel".
[ Link ] Na mail neodpovedel. Navic psal prodano, bral jsem to jako ukoncenou drazbu. byl to clovek s mailem autohifi_jean@centrum.cz. Kdyby se ozval ze drazbu rusi, ze si myslel vic a omluvil se, pochopil bych to.
1, nebylo by dobre udelat "blacklist" techto uzivatelu?
2, jak je mozne ze clanek zmizi?
Jsem velice zklaman jednanim nekterych lidi :(
jestli to byly ty kompa který začínaly za 2500,- tak jestli se tomu člověku nelíbila třeba cena za kterou jsi je vydražil,proto to smazal sám. každopádně je to pěknej podraz pokud se neozval ani s omluvou....
Nabizel sem mu za ne 4500,- zavazne. Stacilo pripsat "sorry rozmyslel sem se ..."
kluci, hifina je clovek ktery se zabyva prodejem autohifi veci a je to jeho zamestani, coz je poznat uz podle popisu pod nickem: Prodej,montáž,poradna,8let zkušeností..
a jak vite, nema P, coz znamena ze muze prodavat jen jeho soukrome veci. Ovsem i z fotek bylo videt ze foti nekde v bazaru nebokrame, skousty basaku atd...
tolik k vysvetleni proc jsem ho smazal. proc se ti neozyva to netusim...
Diky za vysvetleni, jelikoz neznam pravidla nazpamet, netusil jsem. V tom pripade omluva za smazani clanku je na me strane. Vydedukoval jsem to cele jeko podfuk. V tom pripade pockam jestli se clovek ozve. Je mi jasne ze kazdy nemuze na mailu vysedavat vecne ...
michal_smsmsm tohle je ale už moc diskutabilní. tím chceš říct že když si na krámě vyfotím věc která mi tady leží nějakou dobu měl sem ji do svýho auta a nabídnu ji na prodej tak to smažeš jen protože budou fotky z krámu?
začíná to tady zavánět slušnou cenzurou.
S těmi aukcemi je to trošku riziko,mě docela vadí, když někdo přihodí,a pak to smaže . Když na něco přihazuji, tak snad vím proč a chci to koupit, ne se bavit přihazováním.
PS: znátě někdo uživatele majkl-fox???
Vyhrál minulý týden v mé aukci 4 kanál carpower, psal jsem mu na email, který má pod nickem i na druhý email, který mi napsal do aukce a zatím žádná odpověd.

15.01.2007, 12:38 |
paia souhlas s Kallinem...

15.01.2007, 13:00 |
X-sat (M)
Nerozpoutávejte tady diskusi mazat nemazat. Pokud dojdu k názoru, že inzerát je komerčního charakteru, smažu jej. Na toto mám jako moderátor plné právo. O tomto je zakladatel příspěvku vyrozuměn mailem. Pokud se věc objasní a opravdu dojde k omylu moderátora, je věc obnovena adminem nebo zadán nový inzerát. Je to ochrana řádně platících partnerů.
Takže pokud se zadavatel neozval moderátorovi, asi měl moderátor pravdu...
Takže prosím o rozumné uvažování, děkuji

15.01.2007, 13:01 |
Daryl (A)
Kallin: nejde o fotky z kramu. Jde o to, ze se tim zivi, je to jeho kseft. Je jedno, zda to nafoti doma nebo na krame. To ze to nafotil na krame jen potvrzuje domenku o tom, ze se tim zivi. V takovem pripade ma smolika i kdyby prodaval opravdu radio ze sveho auta. Jednou se tim zivi a padla. Nemame detektivy ani jine kapacity na dokazovani zda to tak je ci neni. Proto zjedodusene pravidlo : zivi se tim / nezivi se tim.

15.01.2007, 13:03 |
Daryl (A)
A jinak jako x-sat .
CARACAS.: Já už odpověděl!!!! Nejsem podrazák!!!!

15.01.2007, 14:30 |
Daryl (A)
no, koukam, ze to "hodnnoceni" budu muset zavest.
jinak ale za 4500 se daji koupit na US ebay novy....
Nejde ani o repro jak o princip, kazdopadne ted nemam na cem hrat, pravda :)
Daryl: A nechceš rovnou naprogramovat skript na aukce s nějakým 1-5% podílem pro financování chodu fóra a všechno, co s tím souvisí, tj. závazné podmínky, hodnocení, záznamy aukcí pro jednotlivé uživatele, nemožností mazat aukce atd?
No jo RedBarone mas pravdu

16.01.2007, 09:10 |
Daryl (A)
RB: uz o tom dlouho premyslim ...

16.01.2007, 09:29 |
Yawor no eště tohle....

16.01.2007, 10:38 |
X-sat (M)
Další aukro 8-)))
No co,proste jsem nemel cas!!!Ale chapu,taky by me to nasralo...Jinak pro Daryl:naprosto te chapu,ale chtelo by to nejak vymyslet aby mohli inzerovat všichni.samozřejmě s ohledem na provozni naklady..(Omlouvam se za poruseni pravidel..;-))