Navštíveno 200x

24.10.2005, 13:03 |
J-T. Tak slíbená reference na eskort by Daryl pages se bohužel nekoná.
INFO:
Od čtvrtka jsme byli dohodnutý a v inkriminovaný den v sobotu SMS zda nechceme dvě holky místo dohodnuté jedné po zvažování všech pro a proti jsme se rozhodli jen pro jenu s díky jsme odmítli. Pak následovala další SMS že tedy jo ale že přijede s ochrankou. Píšu že v pohodě ale že to klidně mohla říct už do telefonu a pokud teda chce přiject i s tou druhou at jí vezme že se dohodnem. A ať dá tedy vědět jak, aby jsme stim mohli počítat. Pak opět SMS že je to nějaký divný že se omlouvá že tedy nepřijede! ????? No prvním dílčím neuspěchem jsme se nedali odradit a nelenili jsme a v podvečer jsme se chopili mobilu a ze smiňovaných stránek volali a volali celekm na 7 čísel 6 jich bylo mimo provoz! až na sedmym jsme se chytli, že tedy za hodinu přijede hodina a půl uběhla a nic při druhym telefonátu že toho má hodně a ž se asi neutrhne .............
Tak jsme zhodnotili, že když ani kuwa nechce dělat a vidělat si 4tis tak ten svět spěje k záhubě.
Večer skonči tím, že jsme se aspoň ožrali :-)
the end

24.10.2005, 13:12 |
Yawor takže to dopadlo dobře ;o)))

24.10.2005, 13:15 |
choze no ty woe :o)))))))))))))
mno jo takže Daryl holky nepustil ...

24.10.2005, 13:25 |
Daryl (A)
hmm .. teda ... a muzes dat info ktera ta holka byla ta prvni ? To se teda zeptam ...
jinak jsi asi prvni od koho jsem slysel stiznost ... tu ochranku nechapu .. jako holky maj doprovod .. ale .. mozna se jim zdalo divny, ze Vas tam je takova tlupa lidi :)
dneska je to těžký-kamarád slavil narozky,tak jsme tak nějak popíjeli pak sme se dohodli,že mu zavoláme taky takovou pracovnici, aby ho naučila nový věci.Zavolali jsem ,vše okay- asi za půl hodky přijela taková hezká mladá holčina,že dělá barmanku a že všechny holky jsou zabraný,tak poslali jí.Tak s ní šel do ložnice a pak říkal,že byla jak dřevo,že jí takřka všechno musel naučit ;-) takže kvalita služeb v ČR opravdu stagnuje...

24.10.2005, 13:54 |
Kapka (M)
no co poradna haldaprc ne? :-)))) hele podobná příhoda...byly jsme na nejake discotece a koukaly jsme tam po nadherné babě...za chvilku se pritočil k nám takovej malej chlapík,prej za litr s nama ta holka pujde... než jsme ho slušne vykopli od stolu,tak nam řekl jednu docela dobrou pravdu...no date litr a mate to jisté...anebo do nejake princezny budete celej večer cpát prachy za utratu,a stejne se pak na konci sbalí a vypadne a vy utřete akorát uslintané koutky... :--) :-(

24.10.2005, 14:22 |
J-T. Daryl: Hale neber to jako stížnost prostě jsme si jen neza*ukali :-)
Nevim co to mělo bejt .... ale možná jak píše že se zalekla ale 3 lidi neni tlupa a jen s jednim měla bej "akce" všechno navíc věděla řikal jsem jí to do telefonu už ve čtvrtek .....
Jinak jméno posílám e-mailem, kdyžtak pak dej vědět docela by mě to zajímalo možná jsem při komunikaci použil špatnej slovní obrat přeci jenom to bylo poprvý :-)

25.10.2005, 07:20 |
RadekFM | Upraveno: 2005-10-25 07:20:39
Ja bych to videl tak, ze tenhle job je trochu rizikovej, takze kdyz se jim to nezda, tak do toho proste nejdou.