Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > Mate nekdo zkusenost?

o Navštíveno 43x o
o 24.10.2005, 19:41 | TomV
Docela me zaujalo tohle, je to velky jako telefon a za zajimavou cenu...

[ Link ]

o 24.10.2005, 21:05 | radek.613
No, na opravdové zkušenosti je to moc nové, ale obecně vzato, řeknu ti, už bych si na věc se spoustou tlačítek (který musím dokonce několikrát za sebou mačkat, abych vyloudil požadovanou funkci) a která se chová jen tak a pořád stejně, jak jí kdo naprogramoval menu, nezvykl. Na druhou stranu, pokud to má být tvoje první zkušenost s kategorií "XDA", koukni se spíš po nějaké starší klasice za rozumný peníz a v rozumném stavu (třeba MDA II/Dataphone II), každý tuhle velkou změnu (mobil - XDA) jen tak "nerozchodí" a třeba vyhodíš přes 15 kkč za něco, co ti absolutně nebude vyhovovat....Za sebe můžu říct, že mi platforma "XDA" vyhovuje plně, protože mám konečně zařízení, které chová tak, co ho já naučím a má v sobě vše, co potřebuji. Odložil jsem tedy navždy diář s kalendářem, odložil jsem "chytrý" mobil, zjistil jsem, že mám najednou za pár korun plnohodnotnou navigaci, ne tupě za těžká eura zašroubovanou v palubní desce, ale pěkně přendavací mezi celým užívaným vozovým parkem,........je toho spousta....

o 24.10.2005, 21:40 | CarAudio
No to já teď řeším tuhle bejkárnu :
[ Link ]

Mobil je, karta 512MB taky, ale ty mapy váznou.

Jinak používám na PDA profi CZ a SK od Sunny softu - Pocket kim nebo tak nějak, ale tohle bude lepší hračka.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3458 sekund.