Navštíveno 52x

24.10.2005, 22:17 |
JR Nechapu co drzkujes na Beky. Akorat napsala to, co uz je stejne davno zverejneny na ofiko strankach EMMA, takze to neni zadny tajemstvi a muze si to precist kazdej a koho to zajima, tak uz si to davno precet. Tak absolutne nechapu co by mela POSRAT.
Beky: Bud v klidu, ty se nemas vubec za co omlouvat.

24.10.2005, 22:33 |
Zdenek (A)
Presne jak pise JR. Je to nesmysl. Mezi lidma uz to zacalo stejne putoval po ICQ a bylo otazkou minut max. hodin, kdy to sem nekdo da. Tohle proste bylo zcela neudrzitelny. A kvuli tomu si hrube otevirat usta na Beky, ktera mela proste uprimnou radost z Jardova vitezstvi, je fakt docela hulvatstvi.
Lidi, mejte rozum a radujte se, ze vyhral clovek od nas. Je to soutez o co tam jde? O zabavu a legraci. Jde i o prestiz, ale furt je to zabava!!!

24.10.2005, 22:34 |
Mika Přesně tak, já už ničemu nerozumím. :-(

24.10.2005, 22:37 |
choze 1. souhlas s tím, že by se to stejně provalilo
2. Beky měla být zticha poněvaďž jí o to prosil TAZZZZ
Já myslím, že oslavenci by to mohli oslavit se zbytkem v Hany Bany v sobotu :o)

24.10.2005, 22:40 |
Zdenek (A)
Marauder: Ted jsi to rozsekl :-) 100% souhlas...

24.10.2005, 22:41 |
Q | Upraveno: 2005-10-24 22:44:16
jako Marauder! :-)
Jinak souhlas se Zdenkem, vzhledem k tomu, že sem stále lovil po netu, kde se co s Emma MS šustne, tak sem to taky viděl hooodně brzo.
PS: milá Lusy, zvolená slova bys mohla přehodnotit, na podobné výlevy tu fakt nejsme zvědavý.
Ja se beky nedivim a chapu že to napsala a nechapu proč ji za to vynadat vždyt tazzz bude mit určo radost až přijede a přečte si tu přispěvěk plnej gratulací.
Ničemu nerozumim, Peťulka to myslela upřímně a měla radost, v tom případě bych i já porušil slib, vždyť je to hezký, když má někdo upřímnou radost a Lusy začne s tímhle, upřímně by Tě Lusy propleskl aby ses uklidnila, promiň, ale je to tak...a třeba si to neuvědomuješ, ale ten člověk má teď kvůli Tobě zkaženej večer...
A chápu že jde o princip, ale na tohle bude mít každej člověk jinej názor, jenže nechápu proč z toho všichni dělaj vědu, když jde vo ho*no a stejně by s tím někdo během párd hodin, ne-li minut přišel ...

25.10.2005, 07:01 |
FXS taky se přimlouvám za Beky, za prvé by se to stejně provalilo a jestli to bude Tazzzzovi vadit nebo ne tak to ať si vyřídí kdyžtak spolu a nemusí se do toho míchat nikdo další, takovýmhle trochu hloupým osočením

25.10.2005, 08:39 |
Kapka (M)
ja nevim že se řeší takovadhle pitomost v dnesním veku internetu,kdy se to behem par minut dozvi človek na druhe strane zemekoule...myslim že spousta lidi sledovala oficialni stranky EMMA a čekalo na výsledky...aspon ja jo...takže bych to stejne vedel ale o par hodin pozdeji no...blbost resit takovedhle picovinky...jo a v sobotu by jsme to mohly splachnout v hanyBany ne? ja jsem pro!
.... taky jsem tu reakci nějak nepochopil...... přirovnal bych to k "mokrému snu" Emila...... všichni o tom ví, ale včera to všem sdělil......:-)))

25.10.2005, 09:26 |
FSAL free 8-)))))))

25.10.2005, 09:27 |
FSAL .... Emiluv vodnik, teda vlastne mrdnik 8-))) na prosteradle

25.10.2005, 10:02 |
pelo to akože TAZZZ si prial aby sa nezverejnili vysledky ,ktorých je mimochodom plný net zato ,že je majster???? to snad srandujete uz....
chcel by som mat vaše problémy :)
Gratulujem všetkým !

25.10.2005, 10:25 |
Ricci Teda mat tak vase problemy,hlavne,ked tie vysledky su uz davno oficialne na internete... Staci vediet,ze TAZZ sa vola Hubalek a je z CZ :-)))
Beky je v tom uplne nevinne,tak sa na to vyserte...
nezbejva mi nez souhlasit s ostatnima
tazz vyhral a to by se neutajilo
to Lusy -asi by ses mela 3* zamyslet nez neco napises koukam ze tve jednani po MCR Emma/viz vzkazy po ICQ/ nebylo jedine a ze to pokracuje

25.10.2005, 10:39 |
TROY | Upraveno: 2005-10-25 10:56:52
jjjj souhlas s těma nademnou - chtěl jsem to napsat už včera

25.10.2005, 10:44 |
Yawor TROY > no tak to naspíš jindy... ;o)

25.10.2005, 10:57 |
FSAL 8-)))))))))

25.10.2005, 10:57 |
TROY tý woe vidíš to yawore :o) - já než se po ránu probudim

25.10.2005, 13:50 |
Q 2lada: ona uz mela i jiné výstupy??
Q: + a aby se kvuli tomu Beky kousla a nejela do HB do Praglu, to je taky namrkef

25.10.2005, 15:38 |
Beky Díky moc.
Mrzí mě to, protože bych reagovala jako Tazz asi..je to jeho chlouba a já jsem jen měla radost a chut to předat dál.. Má pravdu.
Díky moc že ste při mě..ale nechci, abyste se kvuli mě nějak rozhádali. To raději zmizim s fora. Mám Vás ráda a fakt díky.
Beky: proč bys mizela z fora ? to je blbost kdybys to sem nedala ty tak to sem šoupne někdo jinej možna si nedodržela co po tobě tazzzz chtěl ale tak jako tak by to sem někdo dal a stejně by se to neutajilo.
Beky: nedelej zagorku a koukej dorazit!

25.10.2005, 16:59 |
Beky Oki.
Mě to jen nasralo vůči Tazzzzovi, bo on někomu pošle sms s tím, že nechce, aby se to zatím moc lidí nedovědělo, že to chtěl nechat jako překvapení a prosil... to vím sama! A prostě nikdo nedrží slovo mno! Chápu že by se to neutajilo, ale jde o to, že to sem dá někdo, komu bylo napsáno, ať to nikam nedává... o to jde... jenže taj to nikdo nepochopí!
TheTimo: Když jsi takovej frajer, tak mě propleskej nn???? !!!!
Beky: Promiň, měla jsem fakt dost zkaženou náladu.... a nasralo mě to... proto jsem napsala že jsi blbá....za tohle slovo se omlouvám!
A jinak odejdu z fora asi já, bo mě tu nemá nikdo rád... jj, pár vyjímek se najde,ale většina lidí nn, tak co tu budu dělat že jj?

25.10.2005, 23:29 |
Cenda jezisi, nehrotte to. Beky je slepice (kdyz ji tazz vyslovne prosil, tak mela bejt zticha) a Lusy zas ulitla. Obe se omluvily a obe je to mrzi. Stejne je to blbost, pro kterou preci nikdo nemusi z fora odchazet!
lol tu je to jak v telenovele vy nadělate stalo se stalo a jde se dal ne ?
Jj, jenže taj je důkaz že pár lidí mě tu nemá rádo... co tu budu dělat když se proti mě všichni spikli??
Cenda... jj, páč jsem neměla moc gut den a ještě mě tohle vytočilo...jde o to, že jí prosil a ona to prostě hned napsala, já to také věděla a byla jsem ticho...vydržela jsem to.... a děkuji že to aspoň ty chápeš...
Nikdo to taj prostě asi nechápe o co jde....

25.10.2005, 23:42 |
Cenda Lusy: chapu, pac mam dve sestry a znam to z vlastni zkusenosti :-)))
Cenda: :c))))))) já vím, když nemám dobrou náladu bo když mě někdo naštve, tak se hned rozjíždim.... a napíšu bo řeknu věci co bych ani nechtěla... taj sem možná posrala to, že jsem napsala, že je blbá, ale to je všechno! A The Timo, když je takovej frajer, tak ať mě propleská.... vždyť já bych to přece potřebovala... za pár slov co jsem napsala a Beky to určitě chápe jak jsem to myslela, jinak by se neomlouvala Tazzzzovi nn? Mrzí mě to, že mě taj každej napadá, ale co.... drží při sobě, tak proč by se ostatní nepřidali nn? A jestli si myslí všichni, že mi tímhle zkazili náladu, tak to opravdu nn, bo já si náladu tím, že někdo něco nechápe, nenechám kazit nn?
co znamena to nn jak to vsude pises? a myslim si, ze od toho se tady tomu rika diskuzni forum a ne se hned urazet a delat ukvapeny zavery.
Luke_288: nn = ne .... no právě proto se neurážim a nemá to cenu se urážet kvůli tomuhle!
nn=ne? :-)
nn znam jako noname, znam i jako nene, ale jako ne este ne, mno, clovek se porad uci...
no jestli to je ne bo ne ne, tak je to to skoro to samý :c)))))

26.10.2005, 09:35 |
Q 2L: to není o tom, že by tu byl někdo proti tobě a tvojí osobě. Tohle byla reakce na tvou akci, která se holt třeba mě nelíbila. Zas to nedramatizuj, stejně je Mánička slavnej a budeme to "poslouchat" až do dalšího ME............ :-)))))))
jezis, nedelejte Vyvoleny...
takze to mame 2 nominovane a zaciname hlasovat kdo zustane :-)))
ja jsem pro L-u-s-y

26.10.2005, 11:28 |
Zdenek (A)
RadekFM: A co takhle ukoncit debatu? Uz toho bylo dost. Padly omluvy, tak bych to v zajmu klidne atmosfery uz neresil.

26.10.2005, 11:30 |
Q 2Radek: kdo je nominován??
Mánička vs. L-u-s-y????? O.K. sem pro L-u-s-y!!!!
joke
:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Zůstaneme obě viď Beky:c)))))))
Jinak už fakt řešíte kraviny... Beky omluvu přijala, bo ví jak to všechno bylo a proč to bylo napsáno... tak to neřešte!