Navštíveno 84x

tak jsem si zablbnul s rc modelem báwa a rovnou jsem to i natočil a střihnul. Docela se s tím dá pěkně driftit...
[ Link ]
no tak to je nářez....to pořád hrabe...to má sílu...kolik stojí takovej model?
To hrabání je hlavně tím povrchem, hodně to klouže. Ale na asfalt mám udělaný spešl kola. Jinak model stojí 3800,- je to elektro 1/10 ovšem cena je jen za model s motorem a regulátorem. Takže ještě vysílačka, baterky, servo, nabíječka... prostě žádná levná sranda :-))

25.10.2005, 08:17 |
Mika moc pěkný řádění :-)

25.10.2005, 08:59 |
KFL super super .. :)
hezký..........jinak ten povrch je opravdu pekne klouzavej:-)
jakej to je podvozek???? typ výrobce ?
pořídil sem si TB-02 od Tamiya a taky to dělá psí kusy :o)))) kastli už mám během týdne na kaši ale dobrej nájezd a skáče to cca 1,5m do dálky ... :o)))
Tohle je TT-01 od Tamiye.
a nějaké úpravy, nebo jen základ? jakej motor, baterie? mam to teprv asi 10 dni tak sbiram ruzny tipy a triky .. :o))) kdyžtak ICQ
Super, masakr a i super sestrihany
Díky díky... :-)) Zatím je to základ. Ale tenhle týden mají přijít štelovací přední ramena, řízení z al., a hlavně olejové tlumiče a jiné pružiny. Motor jsem tam měl silnější, ale zase jsem tam dal původní. Na drifty je to už zbytečně rychlý a žere to baterie. A stříhání bylo včera asi tak na hodinu..
to Petura: ICQ když tak večer až budu doma. na tebe icq mám, tak se ozvu.
OK tak pak můžem kváknout :-)))) jinak video moc pěkně udělaný ....

25.10.2005, 14:40 |
FBS chtělo by to plynulou regulaci plynu, a vypada to že ani zatáčení nemáš plynule, co máš za servosoupravu?
Jinak video moc pěkně sestříhaný, a efekty dost pěkný...
Plynulá regulace plynu i řízení je :)) souprava je Graupner XS-6 PRO Sport Synthesizer. Ale jen jednou rukou natáčet a druhou to řídit a přidávat plyn je trochu obtížné :-))))))

25.10.2005, 18:02 |
FBS to kecáš žes to natračel a řídil zároveň!!!! :o)))))))))))))))))))) tak to jooo
jé to je pěkný...já už dlouho sháním model Opla Vectry A sedan....může mi někdo pomoc,stačí odkaz-díky

25.10.2005, 22:06 |
chudy | Upraveno: 2005-10-25 22:07:44
Fakt mazec a super video!!!