Navštíveno 1871x

24.01.2007, 21:18 |
Juris tohle mi napsal jeden odborník na www.vw-page.at na mojeho Tudora GTR
...Skoda is Leider nur ein möchtegern VW
já jsem to přeložil(podle slovníku) jako:
škoda je bohužel jen jeden rádoby VW
...co tím kuwa myslel :o//

24.01.2007, 21:50 |
Timbo prelozils to spravne co tim vsak chtel basnik rict nevim nejspis je to nakej zamindrakovanej VW fanda co nemuze prenyst pres srdce ze za min penez dostane to samy akorat s jinym znakem vepredu :-)
Nedávej tam to jeden, správně má být: Škoda je bohužel jen rádoby VW. Asi má Passata a sere ho, že tvůj tudor (superb) je hezčí.

24.01.2007, 22:41 |
Kleneex | Upraveno: 2007-01-25 20:06:38
napis mu zpet:
Fick dich, deine Mutter, deine Schwester und deine ganze Familie du schwuler kleiner komplexgeplackter Steckdosenbefruchter!!!
Dein genauso schwuler VW ist nur ein überteuerter Abklatsch von unserem Skoda und beides wird in der Tschechei entworfen da ihr schon lange total zurückentwickelt und viel zu schwuchtelig seid um auch nur einen Toster zu entwickeln selbst das machen die Chinesen für euch.
Also in freundschaftliche Grüssen du Schwanzlutscher!!
P.S.
Doufam ze jsem se nevyjadroval moc nepratelske vudci nasem faschistickem sousedum

24.01.2007, 22:56 |
Timbo Kleenex: :-)))) nemam slov snad jen - trefne a urcite i ucinne vyjadreni sveho nazoru :-))) sam bych to nenapsal lip ani kdybych se snazil
Kleneex : sice mám taky vw, ale tohle nemá chybu :-) hlavně ten uvod

25.01.2007, 08:00 |
Alííí Kleneex: Tak tys mě rozsekal po ránu - "...du Schwanzlutscher !" . . . :o))))))

25.01.2007, 09:54 |
clown no .. az se na Slovaci budou delat VW /Audi , u nas mozna jen Superby a v rusku Oktavky a nizsi modely .. bude mit pravdu ...
nase stara ceska skodovka je u VW doopravdy jen treti znackou,
kdo se ve Skodovce pohybuje vik jak si se Skoda Auto u VW utiraj prdel ..
snad ten outsourcing vyroby do ruska nebude tak desnej ... , zkusim zjistit interni info :o)))
Skoda Octavia MkII Facelift < 2011 Made in Russia :o))))
ale Juris ... ser na nej .. :o)) mas krasny ... vys co si muzou ..

25.01.2007, 14:47 |
Mac teď jsem přišel ze zkoušky němčiny a vyhodili mě...jak to jen říct...hoši, můžete mi to prosím přeložit, abych se taky zasmál ? První větu jsem ale zvládl ;-)))
no mam strach ze kdyz to napisu cesky tak to "M" vymaze :-DDD

26.01.2007, 11:07 |
Juris Kleneex: ty voe co to je? :o)))
sice rozumím asi třem slovům ale vypadá to dobře nasraně :o))))
nechceš mi to přeložit do mejlu?
juris22@seznam.cz
2Kleenex: hodně moc pěkná odpověď :D docela by čuměl, kdyby to čet ;) už vidim jak nadává tim svym germánskym jazykem, že Skoda ist nichts gegen VW!!!
juris to se neda prelozit to by uplne stratilo kouzlo :-D

26.01.2007, 13:31 |
Juris :o))))