Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > Středová díra u kol?

o Navštíveno 163x o
o 25.10.2005, 09:52 | Kryton
Máte někdo zkušenosti ze zvětšováním středové díry u ALU disků? Jde mi o to, že když je na kolech třeba 54mm a potřebuju 57mm, tak jestli to jde nějak převrtat/odfrézovat/stáhnout soustruhem? Eventuelně, jestli víte o někom, kdo to dělá? Dík

o 25.10.2005, 10:21 | tappaja
No asi idealni by bylo to sjet na soustruhu nebo nakou frezou, ale jak na potvoru nikde nikdo. Udelal sem to dremelem, frezkou, ubiral sem asi 1mm a v pohode. Nevyvazeni se bat nemusis, je to u stredu, zadny komplikace nepozoruju.
o 25.10.2005, 10:25 | Kryton
tappaja: Díky, bál jsem se toho, že to bude házet .... asi taky budu řešit dremelem ... :o)
o 25.10.2005, 10:49 | tappaja
No myslim, ze to vystredeni zajisti 4 srouby a jejich konusovy hlavy dodstatecne. A ona stredova dira v disku je vetsi nez naboj, dela to asi 0,5mm...
o 25.10.2005, 16:31 | zazaa
pretoci to kdokoliv s dostatecne velkym soustruhem ...... me to pretocili v Elkovu v Jaromeri asi za 2kila

dremelem bych to rozhodne neresil vzhledem k tomu ze pokud vsecko funguje jak ma tak ten rafek je na osazeni na naboji s minimalni vuli
a ty 4 srouby sice drzi kolo a teoreticky ho dokazou nejak "vystredit", ale ten nakruzek tam neni jen tak pronic zanic
o 26.10.2005, 06:45 | RadekFM
tappaja: srouby nestaci, vlastni zkusenost.
o 26.10.2005, 09:01 | Kryton
Dík, tak zkusím sehnat někoho s pořádným soustruhem .... kdybyste o někom věděli, tak mi dejte vědět (nejlépe Praha a okolí) - Jaroměř je přece jenom trochu z ruky .....
o 26.10.2005, 11:08 | tappaja
Ja resil zvetseni o strasne malinko, opel vs VW, 56,5 vs. 57 mm, takze uber minimalni a nepozoruju zadny komplikace, kola to jsou 14", kdyby to byly nejaky 18" a uber materialu radove v mm, tak bych se asi nad tim zamyslel.
o 26.10.2005, 11:21 | RadekFM
mel jsem kola kde byla stredova dira vetsi o 1mm a vazne to slo pri montazi nasadit tak ze se s tim nedalo jezdit prez kilo
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3262 sekund.