Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > Zas*any cesky benzinky!

o Navštíveno 164x o
o 25.10.2005, 10:04 | pov
Tak jsem si zase totalne znepojizdnil auto, nejde ani nastartovat, kdyz uz nastartuju tak jede na 3 valce,nedrzi volnobeh, mistotoho hned zdechne, na plyn temer vubec nereaguje, zahratej jeste celkem fungoval, ale o den pozdej studenej totalne ko, listek samozdrejme nemam, takze jsem si zase vydelal!!! Ku*wa

sorry ale musel jsem... :o(((((

o 25.10.2005, 10:06 | Leveler
Mysíš že to způsobil benzín??
o 25.10.2005, 10:18 | tappaja
A kde jsi tankoval?
o 25.10.2005, 10:22 | Lucni.konik
hehe, takovou benzinku znam u nas taky..........taky jsem u nich nabral a už nenastartoval........
o 25.10.2005, 10:24 | pov
Robin Oil v Kroměříži :o(

Leveler: Myslis ze by to bylo neco jinyho? Natankoval jsem a po par kilometrech slo vsechno do ****, spotreba odhadem 30L/100km, vubec to netahlo, a nasledne zdechlo :o(
o 25.10.2005, 10:26 | Only_One
myslíš že by to šlo tak na rychlo to by ten benzím musel bejt extra špatnej.. co to je za auto a jak je starý?
o 25.10.2005, 10:27 | Leveler
Pov.>já jen že sem se stím zatím nesetkal,že by někdo riskoval prodávat takovej benzín,kterej je totálněk napikaču:( Lidi sou pěkný zmetci.Škoda toho lístku ale ten si nebere snad nikdo.
o 25.10.2005, 10:36 | Petura
no myslíš že by to lístek nějak změnil.... bych řek že ne, by ti řekli, že takoval předtím někde jinde a bordel v nádrži máš odtamtud ...
no ale každopádně je to svinstvo....
o 25.10.2005, 10:41 | pov
Only_One: Golf 1, 1,6Gti .. K-Jetronic, musím ti říct že tohle auto reguje na každou i sebemenší změnu kvality benzínu, pokud je benzín špatnej, jsem první kdo to na autě pozná. Benzín na který ostatní auta fungují celkem obstojně se u mě projeví tak, že to poznám až brutálně, ale takhle špatnej benzín jsem ještě nenatankoval :o/
o 25.10.2005, 10:56 | oranger
Kámoš natankoval v Děčíně u Dopravních podniků a uplně stejnej problém a to to byla stará škodovka výplach nádrže atp., druhej případ tam natankoval do Feldy MPi nedržela volnoběh, nepravidelnej chod, ale rychle to zředil benzinem odjinud.
o 25.10.2005, 11:00 | Only_One
to POV hm hm ja sem se zatím nesetkal se špatným palivem. ale asi to bude tím že tankuju jen u Shlellu nebo u ESA. Ty ostatní benzíny uplně vynechávám. každopádně to naštvě. :o/
o 25.10.2005, 11:04 | unregistered001
neni to benzinkama ale obsluhou a kontrolnima otvorama v nadrzich!!!
o 25.10.2005, 11:15 | Milhauzz
Nu, to ja sem si jednou s benzinem nabehl. Tak sem tak nak na doporuceni kamarada dal plnou nadrz Shell V-Poweru. Tak sem si rikal jestli opravdu bude mit ony cistici ficury jak se rika. A melo, jenze pro me to dopadlo zle. Vsechen bordel z nadrze ucpalpalivovej filtr a jelikoz slo o starou audi, kde z filtru zbyl uz snad jen ten plechovej obal, totalne mi to ucpalo celej palivovej system v motoru :)
Podruhy kdyz sem nadaval na spatnej benzin, tak to bylo, verte neverte svickama, mno jo :)
o 25.10.2005, 11:29 | DJ.UFÍK
mnooo ja beru jedine shell:-) a ucet si beru vzdy!!!!i kdyz beru jako socka za 300,- ....a je fakt ze v zimne kdyz jsem na chalupe byl donucenej vzit z misti farmy beno...tak to auto se cukalo vubec nejelo(ted prosim vynechat poznamky ze Twingo nejede i tak,ju?)pak jsem vzal zas asi 2 po sobe Shell a jen jsem zasnul co litalo za autem za saze....od te doby jedine Shell v-power:-)
o 25.10.2005, 11:44 | clown
noo, ja uz problem nemam .. auto se pri nekvalitnim benzinu lehce prici prvnich 5 km, pak si zvykne a jede dal bez problemu ... a kdyz je nejde hodne spatnej benzin tak to jede jen 160 - 170 .. vic ani ho ..

u schellu uz netankuju .. respektive jen tam, kde to funguje ..
malych bezninek se nebojim .. naucil jsem se na D1 sjet k IKOMu do Humpolce .. (v klidu) ... benzinka AGIP o 1km dal po D1 je drazsi i 2kc /litr ..

jinak jako Milhauss .. pokud si menite doma nebo nekde u nekoho v garazi oleje atd ... vymente si i palivovej filtr .. stoji 200 kc .. :o)) co ja se nazlobil s Cordobou, pouzival jsem obcas cistidla nadrze, ventilu atd ..
pamatuju jeden filtr po 3000km totalne plnej bordelu ..

taky si pamatuju, ze jsem dojel do kina a z kina sem jen jen na 3 valce ..
znicehonic odesel kabel ke svicce .. , ale je fakt, ze sem byl tenkrat dost vysranej z toho co se deje :o))
o 25.10.2005, 12:38 | maresk
osobně m á probvlém s benzínem u větších pump v praze - okamžitě naskočí spotřeba na cca 12litrů, když jezdím ke "své" benzínce, což je Vestec u prahy ve statku, tak jezdím za 8litrů na 100km po praze :-) - Renault 21 Nevada 2,2i

UFÍK - mno, twingo že nejede řekne jen cvok - kamarádovo twingo rv96 jsem měl půjčené, když jsem ještě neměl Nevadu - mám moooc hezkou fotku - 184 km/h na 130kmh :-))) - moc jsem večer spěchal a nenapadlo mě, že i v 1h30min ráno budou měřit :-(, ale ukecal jsem je tehdá (loni na jaře) na tuším 300 :-)))

jo a ještě jsem si vzpoměl - nikdy už nekoupím naftu u shellky na D směr praha okolo 60km - natankoval jsem naftu do T5 Transportera (2,5TDI) za 300 peněz (na dojetí do vestce) a na těch 10 litrů jsem ujel cca 50km - ve vestci jsem natankoval za 500 a najezdil na těch 17 litrů okolo 220-250km :-(
o 25.10.2005, 13:45 | mrazik
maresk sakra kolem toho Vestce jezdim kazdy den. To je u toho Renaulta ? Ze bych to zkusil ?
o 25.10.2005, 13:47 | Milhauzz
clown, mno, tenkrat to byla 20 stara popelnice kde mi to bylo jedno, ted menim svedomite v servisu u kamarada.
o 25.10.2005, 17:23 | maresk
mrazik - jojo, přesně tam
o 25.10.2005, 17:34 | Luke_288
hm, ja radsi taknuju jenom u znamych znacek. ted sem jel do prahy Fabkou, 1.4kou, tak sem tam v dobry vuli jak tomu motoru pomuzu nalil V-Power racing a jediny co se stalo je to, ze se dost zneklidnil volnobeh:-(
o 25.10.2005, 21:15 | Algol
Kolikrát sem ti říkal, ať tam nebereš, že Negr je mamrd a má to řezaný? Že sem tam vzal do Supry a žralo mi to 25/100.....říká se, komu není rady, tomu není pomoci....:-))))
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3064 sekund.