Navštíveno 164x

25.10.2005, 10:04 |
pov Tak jsem si zase totalne znepojizdnil auto, nejde ani nastartovat, kdyz uz nastartuju tak jede na 3 valce,nedrzi volnobeh, mistotoho hned zdechne, na plyn temer vubec nereaguje, zahratej jeste celkem fungoval, ale o den pozdej studenej totalne ko, listek samozdrejme nemam, takze jsem si zase vydelal!!! Ku*wa
sorry ale musel jsem... :o(((((
Mysíš že to způsobil benzín??
hehe, takovou benzinku znam u nas taky..........taky jsem u nich nabral a už nenastartoval........

25.10.2005, 10:24 |
pov Robin Oil v Kroměříži :o(
Leveler: Myslis ze by to bylo neco jinyho? Natankoval jsem a po par kilometrech slo vsechno do ****, spotreba odhadem 30L/100km, vubec to netahlo, a nasledne zdechlo :o(
myslíš že by to šlo tak na rychlo to by ten benzím musel bejt extra špatnej.. co to je za auto a jak je starý?
Pov.>já jen že sem se stím zatím nesetkal,že by někdo riskoval prodávat takovej benzín,kterej je totálněk napikaču:( Lidi sou pěkný zmetci.Škoda toho lístku ale ten si nebere snad nikdo.
no myslíš že by to lístek nějak změnil.... bych řek že ne, by ti řekli, že takoval předtím někde jinde a bordel v nádrži máš odtamtud ...
no ale každopádně je to svinstvo....

25.10.2005, 10:41 |
pov Only_One: Golf 1, 1,6Gti .. K-Jetronic, musím ti říct že tohle auto reguje na každou i sebemenší změnu kvality benzínu, pokud je benzín špatnej, jsem první kdo to na autě pozná. Benzín na který ostatní auta fungují celkem obstojně se u mě projeví tak, že to poznám až brutálně, ale takhle špatnej benzín jsem ještě nenatankoval :o/
Kámoš natankoval v Děčíně u Dopravních podniků a uplně stejnej problém a to to byla stará škodovka výplach nádrže atp., druhej případ tam natankoval do Feldy MPi nedržela volnoběh, nepravidelnej chod, ale rychle to zředil benzinem odjinud.
to POV hm hm ja sem se zatím nesetkal se špatným palivem. ale asi to bude tím že tankuju jen u Shlellu nebo u ESA. Ty ostatní benzíny uplně vynechávám. každopádně to naštvě. :o/
neni to benzinkama ale obsluhou a kontrolnima otvorama v nadrzich!!!
Nu, to ja sem si jednou s benzinem nabehl. Tak sem tak nak na doporuceni kamarada dal plnou nadrz Shell V-Poweru. Tak sem si rikal jestli opravdu bude mit ony cistici ficury jak se rika. A melo, jenze pro me to dopadlo zle. Vsechen bordel z nadrze ucpalpalivovej filtr a jelikoz slo o starou audi, kde z filtru zbyl uz snad jen ten plechovej obal, totalne mi to ucpalo celej palivovej system v motoru :)
Podruhy kdyz sem nadaval na spatnej benzin, tak to bylo, verte neverte svickama, mno jo :)
mnooo ja beru jedine shell:-) a ucet si beru vzdy!!!!i kdyz beru jako socka za 300,- ....a je fakt ze v zimne kdyz jsem na chalupe byl donucenej vzit z misti farmy beno...tak to auto se cukalo vubec nejelo(ted prosim vynechat poznamky ze Twingo nejede i tak,ju?)pak jsem vzal zas asi 2 po sobe Shell a jen jsem zasnul co litalo za autem za saze....od te doby jedine Shell v-power:-)

25.10.2005, 11:44 |
clown noo, ja uz problem nemam .. auto se pri nekvalitnim benzinu lehce prici prvnich 5 km, pak si zvykne a jede dal bez problemu ... a kdyz je nejde hodne spatnej benzin tak to jede jen 160 - 170 .. vic ani ho ..
u schellu uz netankuju .. respektive jen tam, kde to funguje ..
malych bezninek se nebojim .. naucil jsem se na D1 sjet k IKOMu do Humpolce .. (v klidu) ... benzinka AGIP o 1km dal po D1 je drazsi i 2kc /litr ..
jinak jako Milhauss .. pokud si menite doma nebo nekde u nekoho v garazi oleje atd ... vymente si i palivovej filtr .. stoji 200 kc .. :o)) co ja se nazlobil s Cordobou, pouzival jsem obcas cistidla nadrze, ventilu atd ..
pamatuju jeden filtr po 3000km totalne plnej bordelu ..
taky si pamatuju, ze jsem dojel do kina a z kina sem jen jen na 3 valce ..
znicehonic odesel kabel ke svicce .. , ale je fakt, ze sem byl tenkrat dost vysranej z toho co se deje :o))
osobně m á probvlém s benzínem u větších pump v praze - okamžitě naskočí spotřeba na cca 12litrů, když jezdím ke "své" benzínce, což je Vestec u prahy ve statku, tak jezdím za 8litrů na 100km po praze :-) - Renault 21 Nevada 2,2i
UFÍK - mno, twingo že nejede řekne jen cvok - kamarádovo twingo rv96 jsem měl půjčené, když jsem ještě neměl Nevadu - mám moooc hezkou fotku - 184 km/h na 130kmh :-))) - moc jsem večer spěchal a nenapadlo mě, že i v 1h30min ráno budou měřit :-(, ale ukecal jsem je tehdá (loni na jaře) na tuším 300 :-)))
jo a ještě jsem si vzpoměl - nikdy už nekoupím naftu u shellky na D směr praha okolo 60km - natankoval jsem naftu do T5 Transportera (2,5TDI) za 300 peněz (na dojetí do vestce) a na těch 10 litrů jsem ujel cca 50km - ve vestci jsem natankoval za 500 a najezdil na těch 17 litrů okolo 220-250km :-(
maresk sakra kolem toho Vestce jezdim kazdy den. To je u toho Renaulta ? Ze bych to zkusil ?
clown, mno, tenkrat to byla 20 stara popelnice kde mi to bylo jedno, ted menim svedomite v servisu u kamarada.
mrazik - jojo, přesně tam
hm, ja radsi taknuju jenom u znamych znacek. ted sem jel do prahy Fabkou, 1.4kou, tak sem tam v dobry vuli jak tomu motoru pomuzu nalil V-Power racing a jediny co se stalo je to, ze se dost zneklidnil volnobeh:-(

25.10.2005, 21:15 |
Algol Kolikrát sem ti říkal, ať tam nebereš, že Negr je mamrd a má to řezaný? Že sem tam vzal do Supry a žralo mi to 25/100.....říká se, komu není rady, tomu není pomoci....:-))))