Navštíveno 55x

Prosim všecky co stojej na chodníku hlavně dodávkáře - když už tam musíte kuwa stat tak při vyjižděni koukejte jestli něco nejede a ne že někomu vletite do cesty jako hasič mě se to dneska stalo a nemam furt na to abych opravoval auto sice to odneslo jen zrcatko ale nebejt zelena tak jsem v něm ještě štěstí že se vylouplo jen sklo ktery je na kabelech a tak se dalo dat z5 ale je popraskaný takže 300 za nový v řiti a to jen kvuli tomu že nečuměl. pardon že si tak vylejvam vztek ale to co se děje je děs po dnešni jizdě do města raději využiju taxika protože jeden vul si zaparkuje v pruhu na odbočení v pravo a jde si telefonovat, pak mista skoro žadny a na invalidech stali neoznačeny auta tak jsem musel parkovat o dost dal než je banka no děs.
Mno jo, pruser velkejch mest ...
Milhauzz: nevim jak jinde ale hradec nebo pardubice jsou na ježděni autem hrozny hm už chapu proč se dělaj malý mrchy jako smart s tim se vejdeš všude aspon.
Tak v Brne je celkem standart, ze pravej pruh kerej smeruje rovne je zapcpanej parkujicima autama az po svetla. Zadna krec, chce to jen vickrat vyhazovat blinkr. Ony ty cary sou stejne jen voditka jak by to melo zhruba vypadat :) Kdyz nekdo nejdezdi agresivne nebo neni vozralej tak je mi to jedno. Von dostane botku ...

25.10.2005, 17:55 |
Beky Dneska jsem měla poslední jízdu s autoškolou a samozřejmě sesedala babča do silnice tak, že mi málem zničila kapotu...kuwa...to je hrůza..
vím že to není dodávka, ale musela jsem to prostě vám napsat...
jj, jako Milhauzz. Pravej pruh je parkovaci a na predjizdeni je tramvajovej pas :-)
Tak tak, hlavne nestresovat, volume doprava, podradit a blikat :)