Navštíveno 102x

tak baterky a zesaky sou kde maj bejt

SW take

26.10.2005, 01:07 |
Lada362 | Upraveno: 2005-10-26 01:12:52
nakonec jsem stihl i posledni bod pravidel to jen pro ty stourali ze to uz nebude jezdit bez elektriky - jezdi startuje

a zejtra se ceka zasilka prednich skel z Praglu v Budejkach nejni mozny sehnat sklo na UNO:-(( nasadi se a muzem ladit piliny se vymetou nakonec.
jinak by mel take dorazit komletni TEAM CZ takze nevim vydel bych to tak ze zensky budou koukat na Vyvolene a my zvolime garaz:-))
To auto musí bejt pojízdný po vlastní ose nebo ne?

26.10.2005, 06:56 |
FSAL myslim, ze piliny se vymetou samovolne, jen kdyz to pustis s votevrenejma dverma 8-))))))))
Lada362: hlavne aby ti to nechciplo :-)
zajímavé rozbočovací bloky
Bute to mít i jiné repro než SW JBL1600???? To sklo tam ani nedávejte.... páč stejně hned vyskočí :-)))

26.10.2005, 07:15 |
FXS má to cenu tam to okno dávat, když ti ho to vystřelí ven až to budeš testovat? ;-)))))))) takovýhle napájecí šíny jsem viděl naposledy před půl rokem v rozvaděci na jeřábu co bral 400A ;-))))))))
uff, ten rozvodny blok je super! .))) hlavne dat pod plexi nez nekdo na srazu zjisti, ze kdyz se na ne polozi petikoruna, dned zmizi :o)) mohl byys pak zbytesne pritahovat pozornost :)
hej a mou fotku sem nedas? ;-) zase sem annymni :-P
muzu potvrdit ze to startuje, chcipa, vrci huci a buci... a tlaci! i bez okna jak kuwa!!!
taky Vás tam včera muselo bejt,já jel kolem Ládi v půl 8 a bylo tam aut jak na parkovišti Tesca :-)
Radek je to v hale takze asi No motors

26.10.2005, 17:28 |
noname |
editace HUSTOTÁ :-)))
pěkná prácička,rychlá prácička, :o)))

27.10.2005, 09:20 |
FXS Coltik: tak si vemem dovolenou a spácháme taky něco ne ;-))))