Navštíveno 133x

RCčkáři spojme se :o))))
všichni kdo máte jakejkoliv RC model auta, nechcete dát někde srazík? třeba tuhle sobotu nebo neděli, počasí by mělo přát...
nejlépe okolí Příbrami
ja jsem z daleka, jinak bych do toho sel :-) mam doma i spalovak buggy a jedno Tb-01:-)

28.10.2005, 15:23 |
Petura | Upraveno: 2005-10-28 20:00:28

28.10.2005, 15:23 |
htd co neco v Brne:-)

28.10.2005, 15:24 |
Drtič nepoužívej refresh ;-)
jééé vono se to nějak rozjelo, nejdřív to vůbec nic nedělá a pak to sází jeden vzkaz za druhým...
prosím moderátory fora o smáznutí nadbytečných vzkazů, díky ...
Tohle je TB-02, klidně bych jel i někam dál, jenže mám jen dva accu packy, takže cca 35 min zábavy a nabíječku do auta nemám.

28.10.2005, 15:28 |
Kapka (M)
hele prej v Moste nebo okoli se nekde jezdi...sle bych si zablbnout nekdy...

hm bohužel mi syslik dorazi až v utery nebo středu škoda ale kdyby někdo chtěl tak 13.11 v hk na sraziku bude na to fajn plac ja to tam určo vezmu.

28.10.2005, 17:28 |
TROY Bůů ja chci taky nějaký RC
jako TROY, akorát já už se na tom snažím dělat, ale bez autí(v servise) to de dost těžko :-(

28.10.2005, 17:33 |
TROY mike
já bych taky hned něco koupil,ale fakt nevim co a na zimu se mi nechce nic kupovat a jakmile koupit i sobě auto tak bude chtít i mladá :o)))
TROY: v zimě se dá jezdit taky(s menšíma upravama). Však klidně kup, stejně to ježdění osamotě prej člověka zachvíli omrzí. Jetý 2 modely i s vysílačkou a tuningem se daj sehnat za cenu 1 nové stavebnice.
OT: kde bych se mel poohlidnout po nejakym modelu? mate nejkej šop kde bych si mohl vybrat? A když tady nekdo nakous ty ceny.. kolik tahle sranda stoji? nova a jeta? THNKS
[ Link ] http//www.rcauta.cz
pro začatky nejlepši tamiya TT-01 nebo TB-02 nejlip v sadě XBPro
Only_one: znamej prodava nahustenej modylek, je jak novej, je v tom pres 10.000Kc kdybys mel zajem, viz prodam koupim, je to zihadlo :-)

28.10.2005, 19:10 |
TROY Nj já bych potřeboval nejlíp celou sadu i s ovladačem atd :) prostě vybalit doma a hurá k penny marketu na parking :o)
ja bych chtel taky RC... libi se mi Xmods ale jsou desne malinky :) radsi bych mel neco co jezdi i po asfaltu a je to alespon tak 40cm velky, urcite elektriku, kdyby to bylo neco co se da upravovat podobne jako xmods...
TROY: pro vas dva nejlip sadu XBPro je tam vše na podvozku TT-01 ktery se da tunit jen šupnete baterie a je to
jinak s xmods se da i na asfaltu viz video na pospa.cz
v rozhodování mi hooooodně Paczqo pomoch, za to ještě jednou DÍKY ...
přesně jak říká pro začátek funglovka TAMIYA XBPro (celej komplet) a nebo stavebnici TT-01 nebo TB-02
já sem tohle pořídil jetý za skoro poloviční cenu na
[ Link ]
XBpro nebrat, je to hnuj, vsechno podimenzovany, vysilacka, regulator, baterka je pak na vyhoz
Rajdlos: na XBpro se naučiš a pak se dokoupi lepši věci ja to taky tak udělal ono jsou lidi ktery to po chvili přestane bavit a nechtěj to tohle je na to nejlepši a pokud to chtěj tak si daj lepši věci na to je fakt že koupit to jako stavebnici a k tomu vše je lepši ale musi tě to brat.
Paczqo: jj to mas pravdu, hned do toho vytect asi neni dobry :-)
Rajdlos:no pravě ono vrazit 7K i vic za auto ktery skonči na skřini je škoda to je lepši koupitXBPro okusit to a připadně pak dat lepši regulator, motor, rc soupravu a tunit podvozek
Nedávno na závodech pustili tyhle drobky + Savage a další goliáše dohromady po 5-ti minutách to zrušili, neb z těhle mrňousů jezdila asi jen 1/3 původně nasazených ...
no tak trochu se tu zamluvilo původní téma .. :o))))
tak kdo, kdy a kde?
petura> musite pockat na me :)
Já bych taky šel, ale jsem z Prahy. Jinak příští sobotu 5.11. bude v Praze ve gbelích nějakej srázek kdo by se chtěl pojezdit. Bohužel hodinu zatim nevim, ale zjišťuju to.
Marek -> no i do Práglu bych dojel ale v úterý odjížídm na měsíc do lázní, takže to asi neprojde .... :o((( ale ještě uvidim...