Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > Dalsi motorkar + :(

o Navštíveno 77x o
o 28.10.2005, 16:07 | VlaK | Upraveno: 2005-10-28 16:09:56
Sam motorky miluju, ale bojim se jich....
Dneska jsem se s Radkou vracel ze Zlina a u Vyskova vidim na konci rovinky hasice...prijedu bliz a bylo mi jasny, o co jde...
Transit s naborenym rohem, u toho ohorela masina a o kus dal torzo tela prikryty igelitem...vedle toho polozena helma, jakoby pomnik.
Nevim, vzdycky me tohle hodne vrati na zem od myslenek si masinu poridit...
Vim, ze vsichni kluci na masinach s timhle pocitaj, ale...trochu jsem premyslel, jak to ve vterine vsechno skonci - kluk se jel mozna projet po obede s tim, ze za hodinu bude doma a uz nikdy neprijede...je mi ho lito, i ty rodiny, ktere to nekdo prijde oznamit :(
Vim, ze tu spousta motorkaru je, tak jen...vim, ze vite a ze to nemusi byt vase vina, ale davejte na sebe bacha - umim uhybat motorkam a rozhlizim se radsi dvakrat, nez nekde odbocim. Umi to ale vsichni? Tomuhle klukovi stejne jako par desitkam dalsich z letoska uz zivot nikdo nevrati. Tak sorry za OT :(

o 28.10.2005, 16:27 | kasko
:((((((((((
o 28.10.2005, 16:45 | Magic
To je opravdu smutný a nemusí to být ani motorkář na silné mašině viz:
[ Link ]
Jo a i tahle zpráva už tam je [ Link ]
o 28.10.2005, 17:42 | toxic
Magic:
Hm no to prvníé se stalo u nás, ale to je jinaj případ. Ten borec na te babetě byl střiskanej jak sfina ( znamej notor )
o 28.10.2005, 18:14 | Magic
Já vím že je to jinej případ, no a to vysvětluje že nechtěl doktora, ale to ve zprávě nebylo. Omlouvám se, že jsem to porovnával.
o 28.10.2005, 20:24 | M.Á.R.A.
Taky sem chtěl příští rok od kolegy z práce koupit mašinu,páč mám motorky taky rád a on s ena ní před 14 dní zle vysekal,motorka nasráč a on leží v nemocnici,když sem se dozvěděl co snim je padl sem nohama hodně rychle na pevnou zem a jen kvůli tomu že mu nějakej blbec nedal přednost :(( auto je hold auto a musí se dávat bacha za všech okolností.
o 28.10.2005, 21:01 | ZDENDA
jo je to smutný...jako vždy...u toho druhého motorkáře(odkazu) je docela zajímavá diskuze :-( ,ale to asi taky jako vždy...ach jo - kluci opatrně!!!
o 28.10.2005, 22:44 | tappaja
Ten najezd u Vyskova moc dobre znam, kolikrat sem tam brzdil, kdyz mi tam ze stopky od dalnice nekdo vjel... Podle myho nazoru by to melo bejt nejak lip znaceni, zpomalovaci prah by byl na miste a zrdcadla taky.
o 28.10.2005, 23:12 | Pekys
No koukám na novinky a tam je to taky. Nebyl to žádnej mladej vyjukanec (48let) a měl ještě mladšího spolujezdce, a toho našli 50m od motorky. Nechápu takovejhle hazard obzvláště s dalším člověkem za sebou.
Více na [ Link ]
o 29.10.2005, 12:05 | Dr.T
ja dnes v noci na sluzbe taky bral klukovi co na enduru sestrelil srnku ledvinu, jinak mel stesti, nic vic. on ani nevi proc havaroval, jenom partaci co jeli s nim vydeli srnu jak zmizela
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.339 sekund.