Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > Pomoc prosím...

o Navštíveno 103x o
o 29.10.2005, 10:26 | TheTimo
Hledám spolehlivého člena AHC, který by za nějaký poplatek v Hranicích na Moravě nebo Olomouci koupil doklady na auto a pak je poslal. Jde o to, že nechci jet tak daleko z KV na otočku, když stejně nic o víkendu ohledně přepisu nevyřídím. Přemýšlel jsem o Driverovi nebo podobně. Zadarmo to nechci. Jedná se o platbu za doklady, převzetí a odeslání na mou adresu. Samozřejmě to nechci zadarmo. Snad se někdo ozve. Teď mě napadl Zorro nebo Kallin, ale nevím jak na tom budou časově. Prosím ozvěte se mi někdo sem nebo na mejla, pak to vyřešíme po teleofnu nebo po ICQ. Díky

o 29.10.2005, 10:57 | MarauderZ28
Zorro to je ve spolehlivosti perla Labuanu
o 29.10.2005, 11:18 | Mika
uz mas papiry ????
o 29.10.2005, 12:17 | TheTimo
Tak a je to v píči, protože mi sdělili, že je jeho kolega prodal, tímto se akce ruší :o((( ale děkuju
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3667 sekund.