Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > PODĚKOVÁNÍ

o Navštíveno 48x o
o 31.10.2005, 15:56 | jozamucha
Tímto byl chtěl velmi poděkovat členovi carhifipower .

Stalo se toto : cca začátkem října jsem občas zaslechl z ovalnych repraku v plate praskani , ale jenom obcas . Kontaktoval jsem tedy člena carhifopower , u kterého jsem tyto repraky(nové) - Helix Blue 69 asi rok pred tim koupil .On však již nějaký delší čas výhradního dovozce pro tuto značku nedělá . Zeptal jsem se ho tedy co mam delat a domluvili jsme se tedy ze napisu o tomto problemu firme SEKIN , která dělá pro Helix výhradního dovozce . Napsal jsem tedy do Sekinu s mým problémem , odpověď byla :

"že chrastění v repro může znamenat buďto, že je v něm nějaká nečistota,
také může být problém v rádiu, anebo se mohl zdeformovat teplem, v případě, že ho máte za zadním sklem atd. atd. Doporučoval bych ho nejdřív pořádně vyfoukat, a když to nepomůže, zkuste přehodit oba reproduktory mezi sebou "

dále pak napsali , že pokud to nepomůže mám možnost je reklamovat a že bych je měl reklamovat u firmy J.R.M.(carhifipower) kde jsem je koupil .

Mezitím jsem také kontaktoval člena carhifipower a o všem ho informoval , zkusil kontaktovat .

No my byli s carhifipower domluveni že počkame na postoj jestli mi ma reklamovat on ty repro kdyz uz dovozce nedela nebo Sekin jako dovozce . Nakonec jsme se dohodli ( protože tato se situace táhla už přes měsíc ) že pošle ty reproduktory do Helixu on a že si mam u nej vybrat misto toho jine repro ( abych mohl hrát ) .

Takže tímto mockrát děkuji tomuto členovi za jeho ochotu a vstřícnost , protože jinak bych asi nehrál ještě hodně mooc dlouho . ( Doufám že jsem to všechno napsal spravne )

o 31.10.2005, 17:28 | carhifipower | Upraveno: 2005-10-31 17:38:34
take dík, bohužel čekals dost dlouho, psal vyrobce Helix co mám dělat s reklamace a do dnes nedostal odpovet...jínak take nic jíneho nečekal..tak nechám to na sebe, doufám Rainbow-ovaly vydrži ted :o)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3211 sekund.