Čau
Mám problém s tím monitorem Vieta jak jsi mi poslal. Do teď šel v pořádku ale dneska sem jel za kamarádem udělat něco na kole a chtěl sem mu to ukázat. Normálně naběhnul ale po cca deseti minutách ztmavnul a nyní na něm obraz není skoro vidět. I přesto že mám světlo nastaveno na max tak je to tak tmavý že i menu je nečitelný. Prostě jako kdyby vůbec nesvítil jenže na to se nedá koukat páč ani v noci na tom teď není vůbec nic vidět (auto baterií ani rádiem to být nemůže, obojí je nové). Jestli ti to mám poslat zpět na reklamaci, musím k tomu dát i kabeláž a kloub? Mám už to daný v autě tak sem myslel jestli nestačí jen poslat monitor a pokud bude špatnej tak ho jen vyměnit ať znovu nemusím tahat kabely a držák.
Jo a ještě jedne maličkost. Nefunguje mi power switch na monitoru. Jako kdyby se zasekl ale nemačkal sem na něj skoro vůbec až teď když sem koukal proč ten monitor nefunguje. Jinak sem se ho zapínal DO ale každopádně teď mi ten spínač na monitoru nejde taky a nebo se musí hodně zmáčknout :-(
Co s tim teda
Napiš mi kdyžtak na 626rs@centrum.cz adresu kam to poslat.
Jinak sem na mobilu 604 586 247 (zítra do 13:30 sem ale pouze na SMS kvůli práci kde nemůžu volat).