Navštíveno 80x

Kam se dá, nejlépe bezplatně, odevzdat vyjetej mot.olej ? Neměli by ho přijímat všude kde ho prodávaj?
budes menit olej v Esco? zajed do ATU, vymena stoji tolik ze se ani neobtezuju to delat sam to se mi nevyplati :-) a navic kdyz tam jsou znami ze skoly :-)

02.11.2005, 13:46 |
Smrada (M)
Kazdy velky sberny dvur bere zdarma max 100 litru mesicne na osobu. Hledej v miste sveho bydliste. Pokud mas trvalak (musis podle trvalaku) jeste na sestce zajed na Dejvickou do Probostskeho dvora.
a nebo mozna Valis by to nalil do nadrze
koupil sis ho napr. v obchodaku? tak to je nejlepe vratit tam
no podle toho kolik ho máš... v každým případě (vzhledem k tomu kde bydlíš :) tak když pojedeš z proseka dolů po hajwej jako směr argentinská tak tam na tom agipu v kopci je sběrnej kontejner, kam to můžeš nalejt a voni už si tím někde pěkně zatopěj... Ale bejvá občas docela plnej, tak ne že to vyleješ vedle .) Mmyslím ale že to maj i na vícero benzínkách a podle mě v každým autoservisu by ti to taky vzali, páč ne zřídka maj kotle na vyjetej olej.. asi tak :)
dekl: dal bych na vyliti Tvymu sousedovi kdyz vi kam :-)
roztapim s nim kamna na dilne....
Tak si přijeď pro cca 8litrů :o)
se mi nevyplati...8l na jedno zatopeni a jeste letet 100km do praglu......:) to tak
najil to do nejakyho bazenu- plavci budou mit vlacnou kuzi , nebo detemdo pisku aspon jim budou drzet babovicky:)musel sem...vzpomnel sem si na pisen od mladka......moje MB ze zdi trci uz mi nikdy nezavrci:)
Speed: OK hodím ti ty kanystry za dveře :o)) PS: dobře se tu teď vykrádaj auta :o((
Honza2.016v: Šrumy šrumy šrumájdá........... :o)

02.11.2005, 19:27 |
Valis Ja bych to nalil do nadrze... :-)

02.11.2005, 19:56 |
Pagoš Natřít s nim plot :-)
udelat si vejlet na nadrazi a polejt s tim koleje:))))
koleje ani tak ne, ale prazce pokud mate teda na nadrazi dreveny.. nebo ten plot, to je taky jistota...