Navštíveno 113x

pac hrabe musi mit vzdycky posledni modely, rozhodl se ze proda savage a koupil si novej model....
...................
..................

neodolal jsem a porusil pecete na krabici

je to pro Jirku akorat, na krabici je psano ze je to urcene pro deti od 3 let :o)
Super posledni model vysilacky.........

je k tomu i sada nahradnich brzdovych keramikych desticek, musi to asi neskutecne jet....

sláva sláva kocourovo vozidlo dorazilo a já nad tím ráno přemejšlel, desky super to si bude STS mlaskat ...
apropo.........ridi se vam lip s temahle osklivejma tycinkama nebo s pistoli? me osobne teda s pistoli...........tycinky jsou strasny - neda se to nejak navyknout.
jak tak na to koukam tak k honzovi i me chodi pro maraudera tolik veci ze by jsme dohromady STS poskladali taky :-)
jedině pistole tyčky jsou napíču :o)
Já jezdim s oběma, ale pistole se líp drží.
zatim vzdy jen packy, pistole me ted ceka tak sem zavedavej, docela se toho bojim...

02.11.2005, 14:56 |
Beky hmmmmm
Sem teď viděl v nějakém obchodě RC model a měl v sobě kamerku která pak měla docela dobrý obraz na vysílačce na TFTčku :-)))

02.11.2005, 15:05 |
Lucni.konik | Upraveno: 2005-11-02 15:06:51
ty kamery jsou k dostani i na ebay.........cca 40rourek
hehe, ale to uz by chtelo krasne tichej model helikoptery a pobliz nejakou hezkou sousedku:-)))))))
for Beky nesmíš si ten příměr představovat až tek reálně ..
kocourovo vozidlo?? To tam jako budes vozit kocoura?? :))))))))))))))))))))))))))
Ja uz chci takyyyyyyyyyyyyy darek od jeziska :o)