Navštíveno 43x

03.11.2005, 10:42 |
Tichy Potreboval bych jestli nekdo dokaze zaridit technickou???Nejlepe okoli Plzne, ale nebranim se jet i nekam dal, protoze ji fakt nutne potrebuju. Uz jsem na jedny byl, ale tam jsem ji dostal jen na mesic kvuli zavarenym klikam.Jinak pry vse OK.

Sežeň si ještě jedny dveře a na technickou je prohoď

03.11.2005, 13:58 |
Tichy Si myslim, ze urcite nekdo bude znat lidi, ktery udelaji techickou i bez tech klik...
no vzhledem k tomu že už se na STK auta fotí, radši zajdi obcházet vrakáče... :-)

03.11.2005, 18:24 |
Pluto Tichy: Tak je tam namaluj, oni si to vyfotí a je to :-))))))))))))))))))))))
no myslim, ze když se potaš po dílnách tak určo někdo ti treba za dvojku na to uděla technickou i bez klik a povolenejch kol a narazníku bez atestů:-) prošli i uplne jiny auta:-)))
kdy se to na technicky foti? Je tam automaticky fotak, nebo jakym zpusobem? :o) Myslim teda fotak se samospousti, nikdy jsem si nevsiml, ze by me neco vyblejsklo :o)
Jsou tam jen kamery.Zkusim se poptat ale jsem z Chomutova

03.11.2005, 23:11 |
Pagoš V CV u dopravního podniku se dá uplatit ledacos, vlezeš za nim do kanálu, přidáš něco do kapsičky a je to. Ale auto musí bejt alepsoň na první pohled ok, ty zavařený kliky by tam asi taky neprošly...

04.11.2005, 08:52 |
Tichy Jako jde fakt jenom o ty kliky. Kola muzu dat klidne jiny ikdyz v technicaku mam 215/40/16 povoleny...Kdybych se vesel do 2tis tak by to bylo OK.