Navštíveno 38x

03.11.2005, 21:44 |
EFCA fakt borec, sem se u toho uz dlouho takhle nezasmála :o)))
jj , byl přesvědčivej - asi už prodával :o)))

03.11.2005, 22:18 |
FSAL snidane a svickova 8-)))
vona si vzala Jindru , řekl bych že tlustý prase na sto procent vypadne , timhle krokem bych řekl že šlápla vedle - vidí v Jindrovi slabýho soupeře , ale já bych ho nepodceňoval

03.11.2005, 22:36 |
FSAL a jeji matka neumi ani mluvit 8-)) "... na divákách ...." 8-)))
hele a jak jí mohla poradit matka to nechápu ? sem to teda nesledoval ...
tak když vyletí Wendy tak Prima ušetří na jídle....
já osobně pdpořím jindřicha . je to kus i když slovní zásobu má jak můj sedmiletej kluk.ale je férovej a to beru!! a hlavně nedělá z malý housenky ještě větší housenku !!
nevite jaky je kurz pro jindru? A kde vsadit - tipsport?

04.11.2005, 09:27 |
FSAL wendy de podle me na tuty, ale zase kdyz se to veme z druhy strany, tak buziku maj bejt 4% a tlustochu bude asi vo neco vic, tak snad ji neposlou tolik hlasu co buzici, tem dvoum bukum ;-)
mno zas úplně 100% to není což nechápu :o(
[ Link ]
Wendy je zelená ...

04.11.2005, 10:56 |
Alííí Spíš bych tipnul, že Wendy má jen ty dvě bílý lajny, červená je pro Jindru, a zelená znamená Wendy ven - ANO. :o)
WENDY-sory ale VT není múj koníček

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
chudak holka takhle si z ni delate prdel.. :)))))) muhehehehehehehe
Wendy by vypadla s kýmkoliv, takže je jedno, koho si vybrala, neměla ani nejmenší volbu :-)

04.11.2005, 12:20 |
Alííí filip146: Tak teď jsem spad ze židle ty woe ! :o)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
:o))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Já se pos*ru, to je wůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůl.... :o))))
HIGHTOWER: Jedinou šanci by měla s Katkou, ale to jí ani její chytrou matku nenapadlo.
filip146: chlape ty seš masakr.... ... :oDDDDDD
Jsem koblížek a včechny vás sním!!