Navštíveno 142x

neříkali včera náhodou , že akcionáři český rafinérský ( nebo tak něčeho ) se dohodli na snížení velkoobchodní ceny benzinu Natual 95 o 1,60 kč ???
řekl bych že se nějak nic neděje a asi ani dít nebude

14.09.2005, 11:47 |
Zdenek (A)
Prodejci se brani, ze jeste maji v nadrzich ten benzin nakoupeny za vyssi ceny.
hm, no jo, kdyz se ma zdrazovat, tak to zasoby dojdou behem hodiny a kdyz se ma zlevnovat, tak maj zaaaaaasob minimalne na mesic.
dopoledne jsem slyšel někde v radiu, že prodejci argumentují tímto: "Protože byl silný konkurenční tlak, tak jsme byli na nízké cenové úrovni. Proto jsme moc nevydělávali, tak nám netlačte cenu zase dolů" Docela jsem se nasmál :-)))
Není to doslovná formulace, ale v tomto duchu tam byl rozhovor s někým od "pump".
já zas slyšeli, že snížení bude v desetihaléřích cca 50 :o(

14.09.2005, 12:19 |
pepan nemam slov...byl bych moc prostej....jsou to nehorazny sv*ne.
Presne jak rika Lucni.konik - delaj si co chtej!

14.09.2005, 12:37 |
All Hlavní svi*ě je stát. Zkus si zjistit kolik dělá spotřební daň a DPHčko. Tam je ten průser a taky v kecech o diktátu EU.
Podle Durčáka by tak zlevňování mohlo přijít koncem týdne. Pumpaři však zatím pravděpodobně nezlevní o celých 1,60. "V poslední době jsme museli dramaticky snížit marže, a to až o třetinu. Ceny tedy nebudeme snižovat ihned v průměru o 1,60. To však neznamená, že někde nemůže klesnout cena i o něco více, záleží na místě, kde ta která čerpací stanice stojí, a na konkurenčním boji," řekl Durčák.
Podle odborníků lze v nejbližších dnech očekávat zlevnění o desetihaléře, do konce týdne asi o korunu za litr.

14.09.2005, 12:54 |
Conan Cituji:
" Zvláštní daní pohrozila i vláda ve Francii, i tamní čerpací stanice následně ceny snížily. Francouzští zemědělci navíc získali úlevy na daních právě kvůli drahé naftě.
V Polsku snížila vláda spotřební daň, v Maďarsku se tento krok chystá. "
A to nejlepší nakonec:
"Čeští politici na rychlý nárůst ceny nijak nereagovali."
jak říkám ať už je tahle zamrdaná vláda v prdely, když vidím to tlustý uchrochtaný namachrovaný prase je mi k blití, minule byl v pořadu s Topolánkem, toho sice taky nemusím, ale aspoň ten člověk působí reprezentativně a ty keci co Paroubáč mlel jak se máme ty vole líp asi o 30% než před 5-ti lety to fakt nechápu kdo mu to žere ...
jo průměrnej plat je prej 18 863,- no tak nevím to z běžně pracujících lidí kolem mě (nemyslím podnikání) má asi 10 lidí jako manažeři, zbytek je těžce, těžce pod
By mě zajímalo kdo bere výplatu za mě, protože 18 863 nemám
No, jako konkurencni boj?? To u nas asi neznaj.. Rano jsem jel tankovat a malem mi vypadly voci.. OMV Super 100 za 37,90 Kc/l a hned naproti je benzina a jejich Blue 99+ za 36,50 kc/l - 1,40 na litru rozdil, to je docela dost rozdil za temer stejny benzin...
Tweety: Zeptej se ministru, prezidenta, majitelu obrovksych spolecnosti a tak..
to Ondra127: ministři, prezident a ostatní si ty prachy zaslouží, spát na stole ve sněmovně, šťourat se v nose a pod. to hned tak nikdo nedokáže, oni ty peníze mají zasloužený :-)
nechcete si někdo pořídit čerpací stanici a prodávat pro členy zdejšího spolku benzin a naftu za "skoro" nákupní cenu??? :o))))))
no tak tak ten průměrnej plat nemám ani z daleka hrubího... :o((((
Sem měla štestí, nabrala sem plnou nádrž ještě za "levno" (28,9 natural 95), tak si zatím vesele jezdím, horší to bude až šťáva dojde
Tweety... ja taky, ale od te doby uz mam patou plnou :-(
jo bacha pred zdrazenim neslo koupit PHM velkoobchodne, takze si to ty kurvy pekne zpocetli, ze vsichni dotocej to co maj a pak nakoupej za draho...neskutecny!!!
jako v Anglii stavkujou, ja bych stavkoval taky..
V Anglii maj šťávu v přepočtu za 44 kaček a to už je neúnosný, se nedivím, že stávkujou.
to Luke_Jeep: "naštěstí" teď nemám na ježdění moc času, tak mi ješťe půl levný nádrže zbývá :-)

14.09.2005, 14:56 |
meris Tweety: jenomze oni berou vyplaty v librach!

14.09.2005, 23:04 |
sotek sou to všechno zmrdi. Vůbec se nedivím že to tu vypadá tak jak to vypadá. Lidí co berou 8 tis. měsíčně a sou rádi tu je 3/4 národa.

14.09.2005, 23:14 |
empiK (M)
14/09/2005 12:37 All
Hlavní svi*ě je stát. Zkus si zjistit kolik dělá spotřební daň a DPHčko. Tam je ten průser a taky v kecech o diktátu EU.
Mame jednu z nejnizsich spotrebnich dani v Evrope. Stat by to musel vybrat jinde, tak je to jedno.
my máme v EU všechno nejnižší ovšem včetně vejplat.....Tady kam se člověk podívá a cokoliv pustí tak všude melou jak je to drahý tam a jak tam, ale že by se k tomu ekvivalentně vyrovnaly platy o tom se nemluví....
omlouvám se za reakci, ale takhle to vidim.....