Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > OT -BLIZZARD Carvelino

o Navštíveno 75x o
o 06.11.2005, 13:52 | cupra.165
Zdravim,chci se zeptat zkusenych lyzaru,jake je to svezeni na techto kratkych lyzich a jaky je to rozdil oproti klasickym lyzim?Docela me to laka,jen nevim,zda si na to nerozbiju hubu :-) diky za vase poznatky

[ Link ]

Apropo,neni tu nekdo,kdo se zabyva prodejem lyzi a umel by to za lepsi cenu nez zde na strankach? dik moc

o 06.11.2005, 13:54 | Luke_288
uz sem se chtel rozepsat, jaky jsou carvingy super lyze, ale ted koukam, ze tohle jsou ty ultra kratky lyzicky, na tech jsem este nestal...
o 06.11.2005, 15:01 | Pekys
Vždyť je to jak větší boty. :o)
Nestál jsem na tom, ale určitě bych to zkusil. Myslim že to musí bejt super na skákání.
o 06.11.2005, 16:26 | MarauderZ28 | Upraveno: 2005-11-06 16:28:48
já mám doma Bigfooty, nevím jak jsou velký v porovnání s těmhlema řekl bych, že ty moje maj 0,75 - 1 m a je s nima neskonalá prdel ...
o 06.11.2005, 16:29 | Luke_288
myslim ze Bigfooty budou jeste mensi nez tyhle. taky jsem je chtel vyzkouset, ale nejak me odradila stabilita(sice pouze moje domnenka, ale myslim si, ze ve vyssich rychlostech to moc stabilni nebude)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3204 sekund.