Navštíveno 187x

14.09.2005, 19:43 |
empiK (M)
Koukam, ale ze mas jen pismeno F.
jeste ti toho hodne chybi :-)))

14.09.2005, 20:34 |
LadaF To MarauderZ28 , jak dopadl ten výkres?
Bidrin to má na posouzení, ale myslím, že max super ...

14.09.2005, 21:01 |
Pagoš No to je maximální knížka, číst bych jí ale nechtěl :-)

14.09.2005, 21:09 |
LadaF moc pěkná knížečka,
kolik pak to má strának :)))))
dohajzlu sem to už uklidil, jak sem to vytahoval schodil sem Teenin vibrátor a ten mě trefil přesně do malíčku , navíc to není očíslovaný kurva auu
červená knihovna :o))) se divim že to odsral jen malíček :OD

14.09.2005, 21:55 |
aTTim Maro aspon oprav Bibly na Bibli, strasne to bije o oci :)
ty woe to je americkej navod pro americky lidi..... tam ma jen vymena zarovky v zadnim svetle dvacet stran, se divim zes k tomu nedostal jeste par instruktaznich videokazet nebo DVD :o))))))))))))
to mě sere vždycky když si nejsem jistej to zadám do google a dal sem bibly a vyjelo mi min 20 odkazů ...
for H-Honza koukám, že jsi workshop manual ještě neměl nikdy v ruce, no zas nadruhou stranu k Civicu se dává příručka chovatele hlodavců a ta moc stran nemá
prirucka chovatele hlodavcu :-)
ne ja tohle nepotrebuju, protoze v Honde neni potreba se hrabat :o)))))))))
Kdyz neco potrebuju, poslu mail, a za chvili mam jak rozpad dilu tak dilenskou prirucku na mailu :o))
Az prijede Peter snad to doveze sebou, ma tohle vsechno v notebooku, nejakej soft kde jsou jak dily s oe cisly, tak dilenska prirucka.
tak tak jako H-Honza :o)))))))))))))
A woe doufam ze tady nebudes tvrdit jak je takova bible potreba, to je bible pro natvrdly amiky.
Me stacila instruktazni videokazeta a 8mi listy navod na instalaci narazniku, kde jsou 4plast prichytky v masce a 2 srouby v blatniku.
to je hezký a kde máš rebuild motoru a převodovky se všema potřebnejma momentama, vůlema a dalšíma hodnotama ?
jinak CD mám samozřejmě taky z rozkresama jenže to se nedá srovnávat s tímhle, tady sou všechny možný diagnostiky chyb a problémů, různý fígle a možnosti jak co třeba vyndat, jinak to s klasickejma návodama nemá vůbec nic společnýho, je to úplně to samý jako servisní manuál pro kámošovo BMW jinak doufám, že chápete že tohle je volně neprodejná věc ...
hele, kdybys koukal na ten silentblok co jsem sem hazel, bylo tam jaky ma zavit, jakym momentem se utahuje, v jake casti motoru se nachazi.... A to byl jen detail silentbloku, je tam vsechno vcetne toho co popisujes ;o))