Navštíveno 222x

Tak v Českých Budějovicích převzala iniciativu 1.Jihočeská parkovací a jak to tak vypadá tak nemá cenu jezdit do města autem,protože fakt to berou ve velkým....... PS:poprvé jsem viděl 28 aut v jedný uličce s botičkama........ kucí seděli na konci v autě a jen čekali na lidi,co jim přišli říct o sundání.

mě se líbí to blonďatý dole
Samá botička, cajti nakupují u Bati :-))

15.09.2005, 13:11 |
JR marauder: jak vis, ze je blondata dole??

15.09.2005, 13:12 |
FXS souhlasím s MarauderZ28 :-)))))))))
jinak 28 bot v jedný ulici je masakr....
?? Co to je za boticky?? To vidim prvne.....
28 botiček nemaj v Jihlavě ani na celý město, ale na mě vždycky jedna vybyde :o)))

15.09.2005, 13:20 |
choze jj bloncka je gut!
kasičko, tu prej maj spešl pro tebe, hele nemáš ji podepsanou? :o)
ne, ale krutě zaplacenou :o))

15.09.2005, 13:24 |
JR a to sem budes davat fotku kazdy boticky??
A nakonec samotní organizátoři akce BOTtek. PS1:Mimochodem vylezl z auta městský policista a ptal se proč si je fotím? PS2:omluvte kvalitu fotek a jejich velikost,ale nemám v práci žadný prográmek.

to jr: už končím,budějcký at to berou jako upozornění,protože kromě botiček mi kolem krámu každých 20 minut projede odtahovka s uloveným kouskem......
H.E.R.O.: a co sji jim rekl? Ze takovy exoty jsi jeste nevidel?

15.09.2005, 13:32 |
Rave to sou ale blbci chjo

15.09.2005, 13:38 |
noname |
editace acemajky>jim rekl ze jsou vzacny druh magora obecneho, ze si je musi vyfotit, ze jich sice ve volne prirode zije spousta ale presto jim hrozi vyhubeni :))))

15.09.2005, 13:39 |
noname |
editace sem byl ja
michal_smsmsm
že fotím pro noviny a bude to zejtra na přední stránce,jestli mi neudělá pózu? a on se jen otočil a zalez do auta...........

15.09.2005, 15:15 |
noname |
editace Měská policie čeké budějovice je banda pitomců!!!
zkuste to brat z druhy strany, ta jihoceska parkovaci je soukroma firma, takze pro ni je to byznys...
kazdopadne sem netusil, ze okolo mlynsky stoky se nesmi stat
to je tim,že tam nikdy nikdo nic nevybiral,takže si to člověk ani neuvědomil,že se tam nesmí parkovat. i když já bych tam auto stejně nenechal(páč občas stojí auta na obou stranách a když pak jede nějaká šikovná řidička tak ou ou....).

15.09.2005, 21:37 |
Mario drsny:-))
By me zajimalo, jak by davaly boticky na ty nase auta co lezej na silnici a mezi lem a kolo das sotva prsty a nebo jako u me na 10ti palcovej rafek........
asi sem to včera přivolal, zrovna sem objevil jednu slušnou kovovou bačkůrku na svým zadním kole :o(((
Až budu starosta tak je zruším, zm*dy
tak s timhle mi vom*dat rafek tak ho asi toho cajta s tim umlatim
mno, ja pochybuju, ze ty bys se svym autem tohle riskoval a zastavil v zakazu...