Navštíveno 3894x

tak uz se rozhodli ho shodit:-(((

s tou 290 si porad najizdel na oblou ze sem cekal kdy se propadne

pak mu prijel pomoct druhej a uz to jelo

a moje cekani se vyplatilo tem pacos co mu jel pomoct mu odsekal oblok co to drzel pokupe a padla rana jeste za mel dole raneno a kdyz padal zapichl se:-)))

zustal tam viset tak za metr pasu a na rameni:-))) myslim ze byl zpocenej az na prdeli.Prej si myslel ze ho ten oblou udrzi:-)) tady uz se posunul ramenem dozadu

nakonec se po kouskach vysoukal nahoru ale mel toho plny brejle
akorat sem zvedavej jak to z tech koleji dostanou maj vyluku jen do 5 hodin:-)))))))))) puvodne to meli odlamovat prej necekali ze to spadne cely:-))

24.11.2007, 17:50 |
Pluto Masakr, škoda, že jsem u toho nebyl :-)
no tak uklidit to nestihli a jeste sem zvedavej na ty koleje pod tim az to uklidi rana to byla ze nam malem spadnul barak:-)))

24.11.2007, 17:59 |
petis :-))), masakr. ale stěma kolejema to bude asi pruser:-)))) Něco podobnýho jsem viděl na výsavě Euroforest kde borec skoro převrátil Harvestra funglovku, taky zustal vyset za rameno:-))

24.11.2007, 18:09 |
Pluto na kolejích měli nějaký panely, tak to snad ustáli :-)
jj, maj tam panely.
jinak co si pamatuju, tak kdyz jsme delali pro CD, tak byly ve smlouve docela solidni sazby za zpozdeni vlaku.
panely se rozlitly na kusy kdyz to spadlo koukaj jen kraje drzeli je pokupe jen draty:-))) zezhora to dostalo ranu jak krava

24.11.2007, 20:36 |
Pluto to je fakt, asi to trochu bouchlo :-))
no tomu rikam odbornici :-DDDDDDDDDDDD
fakt mazec
jako na tsrankach maj-super sehrana parta:-))
kluci šikovný , ten musel tomu druhému co ho podkopal pak móóóc poděkovat :)

25.11.2007, 15:44 |
Mario vubec bych se nedivil kdyby tam odbornici z CD pustili rychlík :o)
Jepee kdybys koukal je vedle druhej most:-))
to lada: ono na fotkach to vypada,jako když to není most ale jen že tam vedou trubky. každopádně je to fakt o ničem,já myslel že tam budou oba mosty,každý pro jeden směr že to bude ok,a oni ho schodí.. no,fakt pakáž tady u nás :-)
jako hrdina myslel sem ze to je jen na ty trubky :-)) tak to je potom ok ;-)
Hero to by museli postavit druhej stejnej:-)))) a to by nikdo dneska nedokazal ale stejne druhej nejstarsi most v cechach co byl delanej jako prez zeleznici nonstop pouzivanej jezdili po nem nakladaky a vsechnoa drzel jak krava dneska by jim za rok spadnul:-))) a uz vubec nechapu ze jim ho dovolili shodit
Mario: Tam rychlíky nejezděj... :-D
Jinak mostu škoda no,ale holt už někomu asi překážel...
njn lada po nem prevezl tranzita za galaxem a takhle to dopadlo :-)
Laďo, díky za report. Ten most tam byl odjakživa a divím se že ho nerozšířili a nezvýšili, byl krásnej. Tak teď jsem zvědav na ten novej :o)
to by podle mě nebylo technologicky možný ten stávající rozšiřovat a nebo by to bylo o moc nákladnější než novej. tady holt historie musela ustoupit všeobecnýmu zájmu plynulosti dopravy...
Luke_288: Jasně že by se prostě ten novej kameňák musel postavit znovu. Ale já moderním stavbám fandím, tak jsem zvědav co tam vytvoří.
:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ja radsi ne staci co tam vytvorili doted:-))))))
no pokud to nedopadne takto tak je to pořád lahoda

28.11.2007, 20:15 |
JA fuj Komatsu.....

28.11.2007, 20:18 |
JA pěkně se zapích o to kladivo na konci..jinak ale strojník gut,dobře to ustál...