Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > Všem - Nabídka Práce!

o Navštíveno 2265x o
o 12.12.2007, 10:45 | Thullo
Dobrý den přátelé, vzhledem k tomu, že jsem lenivý a celá ČR je na mě tudíž veliká, hledám k sobě partnera, jež by měl na starost Jižní, Západní a Severní Čechy.

Tudíž hledám člověka, ketrý má zkušenosti v oblasti Obchodu (obchodník), výhodou je stavebnictví (stavbyvedoucí, technik, přípravář výroby atd.),držitel ŘP sk. B, se schopností komunikace.

Bylo by to pro firmu znvanou FORTEMIX, která se zabývá výrobou stavebních materiálů (zatím jen směsi na podlahy) se sídlem, výrobní linkou a sklady zatím jen v Paskove u Frýdku-Místku. (www.fortemix.eu)

Jedná se o pozici zvanou OBCHODNĚ-TECHNICKÝ ZÁSTUPCE
Plat je tvořen dost poměrně vysokou Fixni částkou plus procenta z obratu - tedy premie. Fixní částka je pevná a to i v případě, že nedojde k žádnému odběru materiálů.

Nabízíme:
Služební auto, telefon, počítač, připojení na internet a výdaje (nocleh, všimné atp.) jsou propláceny v plné výši.

V případě zájmu mě prosím kontaktujte na tel: 602 501 400
nebo případně zašlete rovou i životopis na E-Mail: ljanata@volny.cz

POZOR!
Tato nabídka platí také pro někoho z Polska, nebo toho kdo bydlí u polských hranic, umí mluvit polsky a nevadilo by mu jezdit po Polsku.

Pro Slovensko už sice jeden Obchodník je, ale pokud by jste i ze Slovenska měli zájem, také mě kontaktujte, nebo pošlete životopis.

foto k příspěvku  od Thullo

o 12.12.2007, 19:40 | BULOH
Plat baj oko?
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3029 sekund.