Navštíveno 2330x

14.12.2007, 08:31 |
luu1 Zdravím,mohl by mi někdo vysvětlit,proč nemůžu vložit inzerát na "bazar ostatní??Děkuji
přečti si to v připomínkách k foru. Jinak máš malou aktivitu, proto nemůžeš vložit inzerát

14.12.2007, 08:55 |
luu1 Jo,aha.To jsem nevěděl.Děkuji
Hrozne zeru jak se tu najednou vyloupavaji bazarysti, kteri forum vubec nectou. :-D
2 luu1 jednoduše. Vkládal si tady inzeráty kdo chtěl a jak chtěl ...
Protoze mas aktivitu 18?:)

14.12.2007, 10:23 |
PAULI Asi to s tou aktivitou má něco do sebe, ale je divný, že když se tu prodává něco zajímavýho a výhodnýho, tak to na druhou stranu zase tolik všem nevadí.Viz ten Clarion a wir má aktivitu 95.Sice je hezký, že Admin se hájí tím, že tohle je diskusní fórum a né BAZAR, ale pokud by tu dnes zaregistrovaný člen prodával např. DVD do auta za půlku, tak věřím, že se tu fórum skoro popere a vůbec by mu nevadilo, že je nový člen...:o))))
to PAULI:
ano, lidi by se poprali, ale ono to má i ten účel, že je rozdíl kupovat DVD za půlku od někoho, kdo je tu prověřený a chodí sem často, než to brát od někoho, kdo se tu zaregistruje jen proto, aby tu něco prodal, nikdo ho nezná atd... ber si od něj pak něco na dobírku, když ti přijde třeba cihla, i když zalevno :-)

14.12.2007, 10:35 |
PAULI | Upraveno: 2007-12-14 10:36:24
to tykeev
Ale tady máš jasný důkaz.Nikdo člena wir (AKTIVITA 95) nezná a stejně se tam o to kluci perou!Já proti němu nic nemám. Nemusí to být na dobírku.Pokud kupuješ něco z původních 40 třeba za 15, tak snad můžeš ten litr obětovat za cestu.Prostě tohle není domyšlený a je to hodně trapnej systém...Tady nademnou člen luu1 nemůže dát inzerát do bazar ostatní, ale co když zrovna prodává novou Oktávku za 200tis?Jen kdyby to byla pravda a věděli by jsme to co???To by najednou byla poptávka a rvačka a na aktivitu by se úplně zapomělo...:o)))
to PAULI:
neboj, já tohle vím...
já jen poukazoval na smysl toho omezení zakládání inzerátů :-)

14.12.2007, 11:00 |
Kapka (M)
hele me se libi že se vždycky ozivaji lidi co sem chodi jenom prodavat...nic vic...jenom tem to vadi nejvice...normalnim clenum klubu to nevadi....
protože normální členové maj aktivitu všude a nejen v bazaru, že, od toho to je AHC :o)

14.12.2007, 11:13 |
PAULI Kapka
To jako mluvíš o mě?
ach jo a je to tu zase, to je porad dokola :(
Kapka: Normální členum to nevadí protože mají aktivitu a mohou inzerovat. Já bych bral aktivitu i ze sekce ostatní to by zase spadlo a i stálej člen by třeba nemohl inzerovat.
Pauli pereme se o to? to si nemyslim. A jak ja tak BMW318is jsme si pro to prave chteli zajet... o to slo... a to se panu WIRovi nelibilo... zrejme. Co se tyce aktivity pana WIRa ma aktivitu prave jen v bazar AUTOHIFI a v sekci AUTOHIFI... coz si myslim ze je na Autohifi foru docela potreba ;-) Problemy s nekteryma ne-clenama byly jen v sekci ostatni... Nemyslim tedka tebe Pauli s tebou mam i ja jen ty nejlepsi zkusenosti...
Nicmene besneni kolem aktvity nechapu ;-)

15.12.2007, 16:48 |
PAULI Luke-Jeep tak já zrovna nemyslel tebe, ale Djturtle se tam hrozně rozčiloval a docela zbytečně..o)))A to praní jsem myslel všeobecně.Pak tam někdo z členů přihazoval an aukci a wir říkal, že mu nějací členové psali...
ok uz rozumim... to vis sem pomalejsi ;-)

16.12.2007, 18:42 |
Katie Luu1: Hele nechtěla sem tady na fóru nic rozmazávat, ale je jedině dobře, že lidi jako seš ty nemůžou inzerovat. Nazdar!