Navštíveno 2427x

Ty woe tak si tak brouzdám po netu a co jsme nenašel. Dostaneš bojovej úkol. Vyraz k mechošovi ať začne přemejšlet a vymejšlet. Tohle chci taky... :-D
[ Link ]
L-J Jo přesně o ten Blow off mi jde... :-D Navic tady na to koukam bez zvuku... holt na konciku to neni moc slyset ten notas... :-D

23.12.2007, 01:37 |
hoff Hmm to toho vidim z mobilu - youtube mi nejak neumi :-( musis pockat az to zkouknu doma z compu. . . .ale tipuju zas nejakou ouchylarnu :-DDD

23.12.2007, 08:16 |
hoff hehehehe :oDDDDD ale nejdřív krtek!!! ty nemáš tolik motorů :o)))
hoff: Mám dva motory... jen jeden má lehce přidřenou klikovku... :-D
mno ty woe.....takze se hofiku priprav bude toho vic jeste ja........to musim mit taky:-)........koukam ze uz to toci a tahne o kousek jinak nez original........:-d:-d
neeeeeee uz abch ho mel tady doma a zacal na nem makat.........tohle sem radeji nemel videt:-d:-d

23.12.2007, 15:08 |
hoff carlosi do řady :DDD
nn ja to chcu driv:-d,stejne on nez se k tomudokope tak mi uz tady nebudem:-d:-d:-d
ale nerikej ze to nebude masakr?????jestli bude taakhle litat?????

23.12.2007, 18:35 |
hoff woe, žádný hurá akce, to se musí pořádně promyslet!!
To jsou zase pitschoviny na vymejsleni. Radsi se na to vykvaknete. Jak vas znam tak stejne to dohromady nedate, jen rozdelate. :-D
hoff:uz abys si zacal vymejslet mooc casu ti nedavam:-d
SKID-TDI :haha tys zas nejakej chxtrej,ty mas co povidat ses to samy mozna jeste horsi........:-d:-d
Ja? Spise bych se mel smat ja. Ja jezdim a to mi staci. A spise ty jsi nejakej prechytralej. :-P
ja taky jezdim tak nechapu co se tady do me navazis ?????si myslis ze kdyz mas nejaky VW tak tady muzes machrovat??????stejne ses .......HTP tak co......:-d

23.12.2007, 22:32 |
Spooky1 | Upraveno: 2007-12-23 22:36:02
C.A.R.L.O.S.: CO takhle trochu klidu??? SKID má pravdu... On aspon jezdí... :-P
hoff: Šak jen návrh a ty víš nejlíp proč... :-D
vite co tak si vsichni trhnete nohou.......kasluna vas......clovek nemuze mit ani chvilku radost ......hlavne kdyz ste vy z neceho hotovy tak je to nejmin na 14 dni a to pohoda .......................chjo ani vlastni nazor mit memuzu:-(...........:-p

23.12.2007, 23:12 |
hoff dejte si bier a budte v klidu ;-)
dal bych si hned ale nikdo se nechce pridat:-(......

23.12.2007, 23:19 |
hoff já ted přišel, k vám to mám daleko a kdo by řídil :((
No já bych si dal,ale jako v tom stavu v jakým jsme by mě pifko pohřbilo... sem rád že chlastám čaje...
njn a dal sis za me?????alespon 4??,je no a jeste ted shanet ridice pravda......tak se zas nekde sejdem..........a dozenem to........
Carlos: Nevim co te tak toci. Jezdit stejne jeste nesmis tak nevim co resis. A jestli si myslis ze kdyz mam VW tak jsem velkej king, tak to me asi opravdu neznas. A myslim si, ze za ty love co jsem ho koupil tak ty by jsi byl prvni kterej by ho koupil taky. Takze jak ti tu kluci rikaj. Hod se do klidu. A nebo jestli te to tak se*e tak si zajdi a muzeme si to vyrikat do oci. Jo a nepada ti nejak prst porad do tecek? Nemas Parkinsna? :-D
Spooky1: Dej si hodne citronu a jdi si napustit vanu varici vody tak do 1/3 a klekni si tam na ctyri. Jo a dej si na krk hadr kterej bude take horkej. To me vetsinou pomaha. A nebo co me vzdy pomuze tak jak jsem rikal. Odject na hory. To je take dobra lecba.
A propo Carlos nevim proc se navazis do meho VW. To si tim zastiras nejaky komplex? Ja se do "tveho" (ktere neni ani tvoje) auta take nenavazim a nikdy jsem proti tomu nic nerekl. Takze KLID.
SKID: víš co vy...na to a neřeš to,ale jako by mě zajímalo jak múžeš vědět že to auto neni moje???????víš o tom prd....a nic tady nezastírám nemám co..A do mejch teček ti muže bejt už úplný ho......
kua tady se to rozjelo... Škoda že SKIĎák odjel na hory... No aspoň se to uklidní. Asi jeud za ním abych se zbavil toho nachcípání...
mno to jo.....jeste ze tak,a ty hory ti asi mooc nepomuzou na to nachcipani:-d:-d