Navštíveno 161x

nevite jak vypnout zvuk fotaku ? jsem v nemocnici a chodi sem moc hezka mlada blonďata sestřička ktera STOJI za zdokumentování aspon nějaky spestřeni tady hih ale raději bych aby při tom mobil nedělal pazvuky huuuuuu i ty ostatni jsou dobrý :o))))

15.09.2005, 18:51 |
noname |
editace BOHUZEL MUSIM TI RICT ZE TO NEJDE ...TAKY MAM TENTO MOBIL A JSEM SNIM SPOKOJEN ALE TOHLE ME NA NEM MOC VADI ...UZ JSEM SE PTAL A NEJDE TO VYPNOUT. LEDA POKUD BUDE NOVEJ SOFTWARTE A BUDE TO PODPOROVAT TAK SNAD .

15.09.2005, 19:29 |
TROY Jí normoš vyfot a je to.
troy: vzhledem k tomu že mi každej den bere krev a dava injekci tak nechci riskovat hih ale zkusim to :o)))))
nebo zavolas na nejakou free linku (napr. operatorovi) a kdyz pak das fotit, tak ti to ten zvuk neudela :-) je to kravina, ale funguje to
mám ho s bráchou taky, a když vypnem vyzvánění mřížkou, tak při focení je klid :-) máme je kupovaný na jaře, firmware nevím..

15.09.2005, 20:41 |
X-sat (M)
U mé K700i stačí navolit profil "ticho" nebo "vibrace" a je po zvukách foťáku.

15.09.2005, 21:13 |
mourl Dělá to verze Firmwaru, bohužel jiný firmware jde nahrát pouze přes nějakou kolíbku která je sakra drahá takže jenom servisní přehrání..
tak sem hlavně potom hoď ty fotky, sem zvědavej :o)))))))
jj, potvrzuju nějakej tichej profil a zvuk má smůlu...
firmware R2AE033
jak ho zjistit? >*<<*<*
Jo jo jde to alekámoš co má tento tel taky tak u něho to nejde ani když povypíná co může hold jinej kraj jinej tel :)