Navštíveno 2449x

25.12.2007, 11:18 |
luu1 Zdravim,potrebuji akutni pomoc.Odesla mi na Fiatu Brava spojka a potreboval bych se zeptat,zda by tady nebyla nejaka ochotna dusicka,ktera by mi ji vymenila.Spojku mam objednanou a prijde mi ve ctvrtek.Nej by bylo,kdyby to byl nekdo ze Zatecka,Mostecka nebo Lounska.Nasel by se tu prosim nekdo??Diky a prijemny zbytek vanocnich svatku...

25.12.2007, 14:09 |
Katie Jojo, a az u nej budete, vezmete mi prosim nekdo litr, kterej tam ma pro mne uz asi 3 mesice URCITE prichystanej, budu vam vdecna!
Do pul hodky jsem u tebe a do vecera je hotovo ;)) Co zkusit treba servis...

25.12.2007, 15:26 |
luu1 Pres svatky malo kdo dela..ja ti ho posilal...mam i vypis z uctu
Lukáši, copa máš s Katie :-O

26.12.2007, 09:46 |
luu1 Katie:takze mila Katie,zde je cislo uctu,na ktere jsem to posilal.Vypis o doruceni ti muzu treba poslat faxem.Martas,nic s ni nemam..cislo uctu je:174432492/0600
luu1.. není problém vyměnit.. Určitě máš knížku o bravě. Když si ju tak 2x-3x přečteš tak se do toho můžeš pustit i sám.. a zveřejňovat číslo účtu není zrovna moudré

27.12.2007, 12:09 |
luu1 Jenze ja na to nemam prostory,vis?Ty by jsi to vymenil?Musel jsem,aby verila.Vim vim..
luu1: tak asi bude problem, ze to cislo uctu mas spatne :( mas tam v jedne cislici chybu...

29.12.2007, 06:34 |
luu1 Jenže tohle číslo mi posílala Katie.
to se asi nedozvime, pac ste si prej psali z mobilu misto icq takze nemame nikde ulozeno jestli ti to blbe poslala ona nebo kde se stala chyba

29.12.2007, 12:14 |
Katie Tomu že bych udělala chybu já, tak tomu fakt nevěřím. Když jde o takhle důležitou věc, tak si čísla stoprocentně kontroluju a těžko bych ti napsala špatný.. ale je mi jasný že to nepřiznáš, beztak tvoje jednání bylo divný od začátku.

29.12.2007, 13:19 |
luu1 Jenze to neni pravda.Ja nejsem ten,kdo dela podvody.Od zacatku?Co povidas?Myslim,ze jsi treba byla v nemocnici a ja mezi tim cekal,zda svadlena s tim neco udela.Takze klidek.Presne mam tu sms ulozenou celou dobu,myslim s tim uctem!!!!!!

29.12.2007, 13:27 |
luu1 | Upraveno: 2007-12-29 13:31:10
A proc tedy mam porad to cislo uctu??Nevis?Proc jsem ho tedy nesmazal,kdyz na jsem se na tebe vy.... ?Nevis ty chytra?Takovy pipky jsou nej,udelaji chybu a neumeni si to priznat!!!

29.12.2007, 15:46 |
Katie Pipky? Važ slova, ty nejsi ten co by měl nadávat! Myslím tím to, že si mi nejdřív napsal, že si peníze poslal z nějakýho německýho účtu nebo co, a že když nepřijdou do určitý doby, že mi je pošleš znova. To je jak kdybys tim přesně říkal že si nic neposlal a že mam smůlu. A když sem pak psala že stále nic nepřišlo, už jsi ani nereagoval.. To se ti zdá normální? Jo? Tak to je mi tě líto. Ale neboj, mně je to už jedno, akorát sem se přesvědčila že lidem který tady nikdo nezná, se nedá věřit, nazdar..

29.12.2007, 17:45 |
luu1 Posilal z nemeckeho uctu,a pak z ceskeho.Jenze jak jsi mi psala,ze nic nedoslo,poslal jsem to z zoho ceskeho a pak jsi se neozvala a ja myslel,ze uz ti dosly.Dosly,ale asi nekomu jinemu,kdyz jsi mi dala spatne cislo.Priznej si to.ale,aby jsi vedela,ze jsem charakter,poprosim toho dotycneho,aby mi je poslal zpet.

29.12.2007, 19:35 |
luu1 posli mi na mail tve cislo uctu..a spravne,ano???

29.12.2007, 19:46 |
Katie Vis co, mne ale prijde ze tady hrajes divadlo. Mne proste hned na zacatku zarazila ta vec, ze si to poslal z jednoho uctu, a hned si rekl ze kdyz to nedorazi (do nejaky doby) tak to posles z toho jinyho. To zni jak kdybys rovnou rikal "nic sem ti neposlal".
A to, ze si mi to vlastne uz jakoby posilal (dokonce 2x) a jdes mi to ted ochotne poslat znova, je taky zvlastni. Ale zlobit se samo nebudu, mail ti samozrejme poslu.

29.12.2007, 20:14 |
luu1 Ja mam nemecky ucet a ted uz i cesky,chapes?V Cr nejsem tak casto,protoze jsem skoro porad v Nemecku,a ja,kdyz posilam penize z uctu na ucet tak to muze prijit hned anebo za dlouho.Uz s tim mam zkusenosti.Nic nehraju,ver mi.

29.12.2007, 21:42 |
JR Ja teda nevim, ale pokud sem nekomu poslal penize, tak od toho mam nejakej doklad (vetsinou vypis z uctu) a je celkem jasne videt, kdy to bylo poslany a komu. A hlavne pokud bych je jednou poslal, tak bych je pak neposilal jeste trikrat ...... tady neco smrdi .....
Katie: já bych se za Lukáše klidně zaručil, není to žádnej mizera!

30.12.2007, 10:37 |
luu1 Diky Martas.Jo mam vypis z uctu.Z nemeckeho se mi to vratilo a z toho ceskyho jsem ti zrejme poslal nekomu jinemu,kdyz jsem mel spatne cislo uctu....a nevim vubec komu jsem to mel udajne posilat,protoze Ketie nemela svuj ucet,ale nejaky jeji kamos.Takze asi takhle.A uz se nam do toho neplette.Vse napravim,jen az co budu mit to spravne cislo.
luu1 : tak tu sms s cislem uctu vyfot a dej to sem a mas klid ;-)

30.12.2007, 11:52 |
Katie nebylo kámoše, ale bráchy smsmsm ;)