Navštíveno 2489x

pac to mam poslat naraz 20 lidem tak tohle je rychlejsi :-))
Pošli tuto zprávu 20 lidem a dostaneš zadarmo chleba s paštikou,
potom vyjdi na ulici před dům, dej si dolů kalhoty, jebni si ten chleba o čelo a zakrič:
Jsem totální kokot, protože věřím na takovou pičovinu jako je řetězová pošta! Mám asi v hlavě nasráno a proto to posílam i dalším lidem!"
Chtěl bych poděkovat všem, co mi po celý rok 2007 posílali ty dementní řetězáky.
Už jsem měl být 500 krát zamilovaný, 290 krát nešťastný a 170 krát mrtvý. Dále jsem měl zaplatit půl milionu za placené ICQ. A to jen kvůli
tomu, že jsem vzkaz neposlal 15ti lidem.
A přísahám, že pokud tuto zprávu nepošleš do 10 sekund aspoň 7500 lidem, tak zítra v 18:30 přijde dinosaurus a vojede tě!!!

26.12.2007, 14:41 |
Kapka (M)
kurnik...už jsem to poslal 7490 lidem...jeste 10 lidem...komu to jen tak poslat jeste.. :-)))

26.12.2007, 14:51 |
Alííí Kdo Ti poslal takovou kokotinu?????? To musel bejt hroznej píčus. :o)
já na ty řetězáky sral a mazal :)))
Sakra nestihl jsem to, pred chvili tu byl dinosaurus:(.
xenonman: asi tak nějak, nikomu nic takového neposílám a furt mi něco chodí a já to furt mažu bez přečtení. A jelikož jsem to ani neotevřel a nečetl, tak se mě ty pohromy vlastně netýkají :-D

26.12.2007, 21:50 |
sotek jako Hightower, kolikrát se divím že to ty lidi ještě baví :-)))
Ale ten co byl na TV Nova ve zprávách, tak to mne docela pobavilo, hlavně ta reakce menšiny, pak že to je trestné a i ten kdo to pošle dál, tak by mohl bejt stíhaný atd.
Tak že i řetězáky mohou bejt někdy zajímavé :o DDD
xenon: vidím že máš na hňupy štěstí :D
Kuwa ja bYch to neposila, ja bych se docela na toho dinosaura tesil :o)))