Navštíveno 2217x

Ahoj,koukal jsem že máš v nabídce i podvozky na Fávo/Feldu.Jedná se mě o to,ten set tuning má snížení: přední tlumič: 3/4/5/6 cm zadní tlumič:3/4,5/6 cm ,co když je potřeba větší snížení,dá se to nějak zařídit?Díky za info a popřípadě cenu toho setu tuning + cenu když by byla možnost většího snížení.
vetsi snizeni asi jde udelat tusim ze je tam max -8cm u tehle nejelvnejsich setu....
cenu netusim musel bych zjistit aktualni cenu pac se zase podrazovalo tusim...
tak to kdyžtak zkus prosím tě zjistit jaké je možné to max. snížení a jaká by byla cena a doba dodání,měl bych zájem... Díky moc
drazky nejsou problem poctam 6-8cm mozne snizeni, dodani mozno ihnet a cena bezna je 10700,- + priplatek za drazky ve 100 korunach jsem schopen cenovku udelat 10tis + pripadne drazky (mozna budou gratis kdyz tu pujde preze me)
tak to by bylo super,že by byly drážky co jsou normálně v základu + ještě ty nižší na -80mm.Během příštího týdne bych měl mít peníze takže bych se na 100% ozval a budu ten podvozek určitě chtít,hned co mě příjdou ty peníze.Dá se to pak vyřešit s Tebou přes poštu nebo jak by se to udělalo?Díky
tak posta by se dala ale je to docela tezke takze chudak postacka ne poste nebo mi zavolej od kud si? a treba to pujde nejak poresit
no já jsem z HK... loni jsem s Tebou řešil věci na flock poštou ale to byla jiná váha no :-) ... Do Prahy kde to trochu znám je tak čerňák u obchpdů a nebo Letňany :-)) Ještě se zeptám takhle,když budu mít už peníze a řeknu ti potřebuju ten podvozek + ty nižší drážky,tak myslíš že tak do týdne by to bylo?
na rovinu objednani oproti nejake zaloze tzn kdyz by si mi slozil na ucet dneska zitra bych ho klidne vyzvedl a pristi tyden neni problem poslat ale jednodusi je tohle resit prez telefon ne?