Navštíveno 2366x

co je presne toto?
this bike is road registered and if it doesn't sell im going to put some supermoto wheels on it and some sticky tyres and go kill some fly's and shame some superbikes so anyone who is interested let me know asap as i will take it off before the auction ends many thanks steve
Díííííííííííííkes
toto kolo je cesta registrovaný a jestli to neprodá im chystá se dát nějaká supermoto kola na tom a nějaký lepkavý pneumatiky a jdou zabijí nějaký muší a zahanbit nějaký superbikes tak každý kdo má zájmy dej mi vědět asap jak já vezme to mimo před aukcí končí mnoho díků steve
prekladac snad to kousnes:-)))
No pekny :c))) jde o superbike a ja bych to potreboval tak aby to bylo uplne jasny
a treba ... a jdou zabijí nějaký muší a zahanbit nějaký superbikes .. neni zase tak upne jasny :c)))))))))))))))
jinak dikes za snaha
Ne vazne jde o moto z ebaye a nepojedu do UK jen tak.
tazzzz ma strach, aby to nemelo riditka vpravo :-)
no proste ze pokud ho neproda da na nej lepsi kola /zavodni lepisky/ a cestou pobije mouchy a ukaze superbike co je to zac:-)))
snadno srozumitelna hatmatilka si nikdy nezabijel mouchy na motorce??:-))
.mycTD ... woe neboj ja nenisu z BRNA :c))))))))))))))))
O to nejde jde o ten konec... proc ho mam kontaktovat pred koncem aukce? Motorka konci za 15h a to co jsem sem dal je tam od neho dnes nove dopsane.Nemam zajem si koupit motorku v UK a pak mit nejake srani´. Jasny?
proste ti ji proda mimo aukci vyjde to levneji
Jo uz je to tady ... je to kokot.Ja to bokem ebay 100% nechtel a tak jsem ji koupil normalne na ebay.A ted mi kokot napsal ze mi ji neproda ze jsem ze zamori. .... Kokot nechapu to bo si pro ni zajedu tak o co jde.No uz to resim pravni cestou bo omezeni prodeje ac to na ebay jde tam nemel.