Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > to TheTimo

o Navštíveno 2260x o
o 08.01.2008, 18:42 | koren
tusim zes zakladal ucet u mbanky?
jestli jo,jaky jsou zkusenosti?
predem dikes;-)

o 09.01.2008, 09:08 | TheTimo
tak tak, no měl bych pár dojmů, poznatků ... :o)

vyplníš ty všechny dotazníiky na mbank.cz a pak Ti asi po cca. týdnu zavolá operátorka a domluví se s Tebou kdy a kde budeš k zastižení, protože Ti kurýr od media service přiveze zásilku...

v ní je smlouva, tu si přečteš, jednu podepíšeš a on jednu bere zpět a zbytek nechá, zároveň v tom balíku je i jednorázový heslo do netovýho bankovnictví atp.

do cca. 14ti dnů Ti přijde bankovní karta - vše gratis

já jsem si ale zakládal zatím jen spořící konto eMax, kam sypu pár peněz měsíčně a spořim, 3% mi dá málokdo...ale to konto má výhodu v tom, že z něj normál vybíráš z bankomatu, dáváš příkazy k úhradě, prostě pohodička, vše se autorizuje přes SMS na mobil, takže paráda.

jediný co mě sere je číslo účtu, to je pěknej vopruz, protože mám nějaký 670100-2200xxxxxxxxxxx/6210 a debilně se to pamatuje a ještě hůř vypisuje, ale nedokážu říct, jak by to bylo kdybych měl klasický eKonto...

Jinak zatím maximální spokojenost ;o)
o 09.01.2008, 11:59 | koren
jo,supr,presne tohle sem chtel vedet;-)

ja potrebuju obyc ucet jen na par drobnejch, zalozeni bude pocitam to samy. pak se v pripade zajmu podelim o zkusenosti ja...

kazdopadne diky za info!
o 09.01.2008, 12:42 | TheTimo
za málo, rád jsem podal dojmy ;o)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3634 sekund.