Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > Thullo, Marauder, Fantoni & PROBE owners

o Navštíveno 2136x o
o 08.01.2008, 19:30 | madaros
cau chlapy, mam par dotazu.. chci koupit probáka, po hledání a zkouknutí toho co se aktualně prodává tady u nás sem začal koukat do zahraničí, a tenhle se mi docela líbí..
[ Link ]

ta rána nevypada zas tak spatne - plech + svetlo,je to kousek a za rozumnej peníz... Ale to uvidim az na živo jak natom je..

1- Pojedu se tam na něj podívat,můžete mi prosim říct naco se vyloženě zaměřit a zkontrolovat a prohlídnout, jak motor (2.0),tak i ostatní věci... Kazdej uz ho nakou chvily ma,tak budete vedet urco vic nez ja z toho co sem kde cet..

2- A kdyby to nakonec vyšlo, máte někdo na prodej, nebo víte kdo by mel tyhle zadní lampy ?? Nejdřív bych to musel dat do pucu a potom prihlasit,tak abych vedel jestli kdyz to privezu,tak budu mit kam pro ne zajet.. :-)

Dik

o 10.01.2008, 13:08 | Thullo
Ahoj, vypada hezky tukle. I docela zachovaly se jevi.
Z fotek ti povim, ze je to opravdu 1994ka EU verze a nema Kimu.

Ovsem, nevim kolik se dnes pohybuje privezt auto a prihlasit na nase znacky, podle ceny 950 Eurosu by se ti to mohlo oplatit.

Pozor si musis dat hlavne na motor - u techto 2,0 velmi casto odchazeji Zdvihatka ventilu (je jich tam 16 a jeden po znamosti sezenes za 450,-) tedy - az tam prijedes, musis nastartovat se STUDENYM MOTOREM - zkontrolovat , zda nekouri z vyfuku - poslechnout si motor, zda tam necvakaji zdvihatka. Jinak, velice casto trpi Rucni brzda - prasatka se zadrhavaji a brzda jak zatahne, uz nepusti :o(
Je vice veci, ale to je vesmes u vsech starsich aut! To nejdulezitejsi jsem snad napsal! Hodne stesti - kdyby neco, radi poradime

Zkus jeste Venita (www.venito.wz.cz, nebo www.venito.cz) ma taky 2,0 a je moc sikovny!
o 10.01.2008, 15:53 | madaros
no ja prave z toho co sem vycet,tak bud klima nebo sibr,protoze oboji se objevuje malo.. Ja radsi šibr nez klimu,podle toho sem taky nak tak vybiral a klimu ozelim..

co sem cet tady,a na honda clubu,ted nevim kdo to sem postoval,tak přihlašeni cca 6000kc,s tim ze auto bych privez na plataku,abych neplatil 250 E prevozky..

dik za tipy a dam pozor...

jinak pamatujes si jeste jak ses byl podivat na toho modryho bouchlyho probaka na predek ??!! Mas nekde na toho dotycnyho kontakt ?? nasel sem tu tvuj prispevek s fotkama a ma lampy co bych eventuelne potreboval,tak jestli by je prodal a za kolik.. :-P
o 10.01.2008, 19:00 | Thullo
Pamatuji - cele to auto vzal nejaky jouda on nich z dediny, takze asi to neklapne - ty svetla se strasne spatne shani - reknu ti to tak, ze je to jako nedostatkovy zbozi! Zkus ale na probe clubu clena, (je i mistni clen) fant0nin - ten myslim mel jedny! Ale nejsem si jist, jestli tyto, nebo ty z 1993 :o(
o 10.01.2008, 23:01 | El_Vita
prevozky 250??? ted jdou i pod kilo :-)
o 10.01.2008, 23:18 | madaros
vita: povidej... sem zvedavej... tohle mam z doslechu, na 14dni za 250E... coz mi prave prijde zbytecny... :( za 100 uz by se dalo uvazovat co bude levnejsi,jestli vzit na platu,nebo to odjet..

prosim muzes vic info...?! :-)
o 11.01.2008, 10:09 | El_Vita
nemusis kupovat ty cervene... staci ty zlute a poridit si k tomu mezinmarodni pojisteni .. (takovou zelenou karticku)

prevezl jsem si tak AX
o 12.01.2008, 01:46 | madaros | Upraveno: 2008-01-12 01:50:28
takze az to tam budu vyrizovat,ta jim reknu ze nechci cerveny,ale zluty prevozky a k nim mezinarodni pojisteni,abych s tim moch jet i k nam ??!! to vyjde na tech 100 Eček ??

jo a jeste se chci zeptat, kolik stoji dalnicni znamka ?? Nasel sem jest jedno auto a to je dal do vnitrozemi,takze by me zajimalo na kolik by vysla.. naku tu s nejkratsi dobou...
o 12.01.2008, 17:21 | MarauderZ28
hlavně kup pls 2,5 ... věř že radím dobře
o 13.01.2008, 08:54 | madaros
to mi psaly i kluci z probeclubu.. :-P akorat mi proste ta predstava 2,5 prijde neunosna.. doted sem mel 1.3 takze si nemyslim ze z toho 2.0 bude casem naky zklamani.. Spis nez jestli ten nebo ten motor,bych chtel abych trefil na nakej v poradku.. :-)
o 13.01.2008, 12:21 | Thullo
No a v tom to bude - spise trefis na vybehanou 2,0 - nebo ji vybehas sam :o( jako rozdil ve spotrebe opravdu neni az tak propastny... Je to tezko, ale dle me 2,5 je lepsi ne z hlediska vykonu, ale vydrze.
o 13.01.2008, 17:51 | MarauderZ28
z 2,0 litru zklamanej budeš dle mě ... navíc spotřeba zas není tak rozdílná ...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3655 sekund.