Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > Pro výrobce dveří

o Navštíveno 2935x o
o 07.02.2008, 09:58 | Conan
Mám celkem problém sehnat vchodové dveře.

Sháním druhé vchodové dveře, směrované do garážového stání.
Měly by být co nejlevnější a nejobyčejnější, protože do roka z garážového stání chci udělat garáž a pak se musí dveře vyměnit za vnitřní protipožární.
Dveře přijdou do otvoru 900 / 2135 mm včetně prahu s tím, že výška prahu musí být 43 mm (AL práh).
Velikost křídla pak vychází na 700 / 2023 mm.
Tech. výkres s otvorem kam přijdou dveře a požadovaným profilem prahu zašlu.
Dveře můžou bejt dřevěný nebo plastový.
Ideální varianta by byla, kdyby futra byly rovnou protipožární abych pak vyměnil jen křídlo dveří.

Obeslal jsem už asi 12 firem, z toho odpovědělo tak 7, no a více méně z nich to technicky zvládne jenom jedna.

foto k příspěvku  od Conan

o 07.02.2008, 11:44 | Only_One
já ti na tu garáž pak udělám požární zprávu ;o)
o 07.02.2008, 21:14 | free.tree
Jednoduchý, levný.... ale dřevo....
[ Link ]
o 07.02.2008, 23:06 | tmx.806
jen jsem ti chtel napsat, ze jestli budes davat oblozkovy futra, tak protipozarni musi mit o 2 cm vetsi stavebni otvor. ja musel rezat diru do garaze... :-)
o 08.02.2008, 12:38 | D@ve
zkus [ Link ]
- vchodove dvere s AL prahem pro novostavby (54mm)
( prah pro rekonstrukce ma jen 24mm )
o 11.02.2008, 09:05 | Conan
Díky všem, poslal jsem jim mail.
Uvítám další kontakty, zkušenosti ...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3968 sekund.